Добре дошли в нашия магазин !

Phenorex / не е в наличност

Наличност: В наличност

0,00 лв.

ДАЙТЕ ПЪРВОТО МНЕНИЕ за този продукт

Gaspari Nutrition Phenorex - Био-амин с интензивен термогенен ефект!
Ние предлагаме най-новото от най-модерните съставки, доказваме ефективността на нашите продукти в клинични изследвания.

Phenorex / не е в наличност

Още изгледи

Детайли

Опаковка: 120 капсули
Производител: GASPARI NUTRITION
Категория: ФЕТБЪРНЪРИ

 

Gaspari Nutrition Phenorex - Био-амин с интензивен термогенен ефект!

Ако сте забелязали, много от продуктите на пазара се рекламират като хардкор добавки или тайно оръжие, опитвайки да оставят във Вас впечатлението, че работят абсолютно перфектно и са създадени в свръх-секретна лаборатория. Ние, Gaspari Nutrition, не искаме да обиждаме разузнаването Ви като използваме мътни образи или да се опитваме да бъдем нещо, което не сме. Ако ни познавате, ще сте наясно, че ние правим продукти, които РАБОТЯТ - простичко и ясно. Ако не ни познавате, просто попитайте наоколо за нас. Ние предлагаме най-новото от най-модерните съставки, доказваме ефективността на нашите продукти в клинични изследвания.

Със сигурност не се опитваме да спечелим симпатиите Ви със смешни евтини трикове и формули, в които често се крият просто свръхдози кофеин и йохимбин.

- Вие тренирате усилено, за да постигнете и поддържате перфектна физика, защо и Вашият термогенетик да не работи също толкова усилено?

Вие очаквате повече и затова Рич Гаспари предизвика своя екип да създаде най-доброто средство за термогенеза, базирано на фундаменталната философия, че продуктът просто РАБОТИ. Е, дами и господа, няма съмнение, че Phenorex е единственият истински термогенен продукт, който просто ще си свърши работата. Това е Вашата физика и Вашият избор - Phenorex.

- Кой е най-подходящият момент от деня за приемане на Phenorex?

Най-добре е да приемате този продукт на 2 пъти – 1 сутрин преди закуска и 2 в ранния следобед.

- Много от фет-бърнърите предизвикват енергиен спад (краш). Как се справя Phenorex?

Phenorex е формулиран така, че да не предизвиква енергиен спад (краш). Той ще Ви даде плавен поток от енергия за часове напред, който намалява почти неусетно.

- Препоръчваната дозировка е 1-2 дози, като всяка от тях е от 1 до 3 капсули. Защо препоръчвате дозирането да става по този начин?

Това позволява голяма гъвкавост при дозирането, т.е. достигане на оптималната доза, която работи лично за Вас, без да приемате повече, от колкото е необходимо. За някои хора една доза може да е достатъчна, за други могат да са необходими две. Продуктите, чиито дози са събрани в една единствена капсула, не позволяват подобно гъвкано дозиране, което да отговаря ТОЧНО на Вашите индивидуални нужди.

Начин на употреба :
Като хранителна добавка, приемайте 1-3 капсули дневно, сутрин преди закуска, на празен стомах. Приемете още 1-2 капсули 6-8 часа по-късно, отново на празен стомах. Заради екстремната потентност на този продукт не приемайте повече от 4 капсули за 24 часа или повече от 3 капсули за период от 5 часа. Пийте поне 8-10 чаши вода дневно. Прочетете целия етикет и следвайте инструкциите.

Този продукт съдържа кофеин! Не използвайте Phenorex заедно с друг продукт, съдържащ стимуланти на нервната система!

Посочените характеристики на продукта не са оценени от FDA. Той не е предназначен за диагностициране, лечение или предотвратяване на никакво заболяване.

Може би ще проявите интерес и към следните продукти

Hyper SHRED / не е наличен

Hyper SHRED / не е наличен

90,00 лв.
Endoburn NT / не е наличен

Endoburn NT / не е наличен

105,00 лв.
   

КЛ. ДУМИ ЗА ПРОДУКТ

Други хора маркираха този продукт със следните кл. думи:

Използвайте празно място за разделяне на ключови думи. Използвайте единични кавички (') за фрази.