Добре дошли в нашия магазин !

PH-Modified Creatine

Наличност: В наличност

25,00 лв.

ДАЙТЕ ПЪРВОТО МНЕНИЕ за този продукт

PH-Modified Creatine е креатинова хранителна добавка, която е до 5 пъти по-ефективна в сравнение с останалите подобни суплементи.

PH-Modified Creatine

Още изгледи

Детайли

Опаковка: 120 caps
Производител: SAN NUTRITION
Категория: КРЕАТИН

 

рН-Modified Creatine е креатинова хранителна добавка, която е до 5 пъти по-ефективна в сравнение с останалите подобни суплементи. Това е така, защото Creatine рН-Modified е разработен на базата на рН модифицирани молекули креатин, за да я направи по-резистентна към киселата среда в стомаха. Този креатин може да премине през храносмилателната система, без да бъде повреден, и след това да освободи пълния си потенционал директно в мускулната тъкан.

Почти 100% от рН-Modified Creatine се абсорбира в тялото Ви. Няма нежелани реакции като задържане на вода. рН-Modified Creatine Ви гарантира бърза абсорбация и усвояване, без период на захранване. Така Вие може да се възползвате пълноценно от всички ползи, които креатинът в рН-Modified Creatine ще Ви донесе.

Креатинът е една от ефективните добавки за качване на мускулната маса в света на бодибилдинга. Той е известен още като „повелителят на експлозивната сила”. Това не е случайно. Основната задача на креатина е да снабдява вашите клетките с енергия. По време на интензивно физическо натоварване Креатинът е горивото, което мускулите Ви използват, за да синтезират АТФ. Именно АТФ оптимизира производителността на мускулите Ви и е изключително важен за повечето нуждаещи се от енергия процеси във вашето тялото.

Допълнителният прием на креатин чрез рН-Modified Creatine ще подобри значително максималната Ви сила и издържливост. Това ще Ви помогне да подобрите и повишите производителността на тренировката си. В резултат на това Вие ще натрупате масивна мускулна маса. С рН-Modified Creatine енергията и мощта буквално ще преливат от вашите мускули. Освен това, рН-Modified Creatine ще подобри вашата концентрация и умствената Ви дейност и ще стимулира синтеза на Протеини. Не на последно място, креатинът ще спомогне да се неутрализира образуването на млечна киселина по време на тренировка. Така Вие ще можете да тренирате усилено, без да се притеснявате от появата на мускулни болки.

 

Начин на употреба: Вземайте по 1 капсула 1-2 пъти дневно, за предпочитане по време на хранене

рН-Modified Creatine

Може би ще проявите интерес и към следните продукти

Performance Creatine

Performance Creatine

Започва от: 19,00 лв.

Krush Loaded

Krush Loaded

63,00 лв.
   

КЛ. ДУМИ ЗА ПРОДУКТ

Използвайте празно място за разделяне на ключови думи. Използвайте единични кавички (') за фрази.