Добре дошли в нашия магазин !

OxyELITE Pro

Наличност: В наличност

Цена: 100,00 лв.

Промо цена: 84,00 лв.

Представям ви Фет бърнър, който може да се опише с две думи - SUPER Thermogenic. Казва се OxyELITE Pro и е тук, не за да ви помогне да отслабнете, а да подчертаете мускулите си на 100%!

 OxyELITE Pro

Още изгледи

Детайли

Опаковка: 90 капсули
Производител: USP Labs
Категория: ФЕТБЪРНЪРИ

OxyELITE Pro 

OxyELITE Pro - прилича на Jack3d, но е хапче с ЛУД изгарящ мазнините ефект.

Най-добрият продукт за отслабване на годината!

Слушайте сега, зеленият чай има МНОГО плюсове. Уникален антиоксидант, който е неизменна част от от арсенала на доста вдигачи.
Някои учени го препоръчват, защото забързва метаболизма, но нека бъдем честни с вас - това няма да ви помогне да направите РЕЛЕФ!
Баба ми го пие всеки ден от десетилетие насам и съм напълно сигурен, че няма „плочки”.
Синефрин? - дори не започвайте с него.
Не е ефективен. Много хора му лепват името „новия Ефедрин” - моля ви, нали няма да се вържете на това?!

След като от USPlabs сътворихме хранителната добавка Recreate като един от най-добрите бърнъри със слабо заложени стимуланти в него, крайно време беше да сътворим и нов ИНОВАТИВЕН продукт, чрез който НАИСТИНА да горите мазнини!
Горд съм да ви информирам, че за пореден път надминахме себе си в изобретяването на 100% работещ продукт!

Представям ви Фет бърнър, който може да се опише с две думи - SUPER Thermogenic.
Казва се OxyELITE Pro и е тук, не за да ви помогне да отслабнете, а да подчертаете мускулите си на 100%!

Защо последната зона, от която изчистване мазнините, е същевременно и първата, в която качваме мазнини? Просто не е честно, но истината е такава.
Може да бъде областта на коремната мускулатура, така наречените „любовни дръжки” или мъжките гърди.

Почти няма хранителна добавка, която да акцентира точно върху тези зони, които, за жалост, си остават такива доживот.
В крайна сметка, защо се получава така?
Телесната ви мазнина е заложник!

Всичко се дължи на рецептор Alpha-2 и ако целта ви е да свалите килограми, това е вашият най-голям враг. Ако Alpha-2 рецепторът иска от вас да складирате мазнини, вие ще го направите и то на възможно най-лошите места.
Alpha-2 рецепторът е отговорен за възпрепятстването на разлагането на мазнините, което означава, че позволява на организма да складира мазнина и пречи на изгарянето й.
С други думи, Alpha-2 рецепторът държи мазнините като заложници и не ги пуска. Когато се активира, той не позволява на определени зони да изгарят мазнини, а ги складира като мечка, готвеща се за зимен сън.

Пълна Термогенеза! За щастие, точно тук се появява OxyELITE Pro.
Чрез използване на съединение, което спомага за намаляване на ефективността на Alpha-2 рецепторите, можем да използваме това предимство за изгаряне на мазнините бързо и ефективно! Помислете за OxyELITE Pro като за S.W.A.T. (отряд за бързо реагиране) - “разбивайки врати” и "освобождавайки" вашите мазнини, които са заложници. Така, че се отпуснете и закопчайте коланите си, защото това е може би е най-важната информация, която някога сте чели за изгарянето на мазнини.

OxyELITE Pro

• Rauwolfia Canescens (Rauwolscine)

Специално това съединение помага за намаляване на ефективността на Alpha-2 рецептора. То е свързано с Йохимбин - съединение, което често се включва в различни формули за изгаряне на мазнините заради способността му да неутрализира Alpha 2-adrenoceptors, позволявайки на мазнините сами по себе си да изгарят.
Тук проблемът е следният: Докато неутрализирането на Alpha 2-adrenoceptors е голямо, Йохимбин, за съжаление, прави същото за Alpha 1-adrenoceptors - и това може действително да попречи на изгарянето на мазнини. Така че, от една страна, докато Йохимбина стимулира изгарянето на мазнини като неутрализира Alpha 2-adrenoceptors, той също така може и да намали изгарянето на мазнини чрез неутрализирането на Alpha 1-adrenoceptors ...

Крайният резултат е посредствен или малък ефект при загуба на мазнини или изобщо липса на видима загуба на мазнини, което е доказано в литературата за добавяне на Йохимбин.

Rauwolscine от друга страна е също толкова силен в неутрализирането на Alpha 2-adrenoceptors като Йохимбин, но е 50 пъти по-слаб от Alpha 1-adrenoceptors, като го прави много по-малко способен да намали изгарянето на мазнини, чрез подтискане на дейността на Alpha 1-adrenoceptors в сравнение с Йохимбин. Rauwolscine явно е по-добрият избор. На последно място, пазете се от тези продукти, които съдържат хидроксилирани производни на Йохимбин (например, 10-OH-Йохимбин и 11-OH-Йохимбин). Те могат да изглеждат по различен начин, но истината е, че те не са по-ефективни от Йохимбин.

Това е просто маркетингов трик за пускане на пазара, предназначен да заблуди потребителит да вярват, че получават нещо наистина уникално и по-ефективно.

Всички ние знаем, че хормоните на щитовидната жлеза играят важна роля в метаболизма и техните нива могат да доведат до значително повишаване на разходите на енергия. Друга причина в подкрепа на хормоните на щитовидната жлеза, е фактът, че те синтезират или увеличават ефекта от изгарянето на мазнини на мастните клетки.

• Bacopa Мonnieri (Leaf)

Това растение също се появява в животински модел като естествена подкрепа на щитовидната жлеза. В този случай растителният екстракт е предложен в подкрепа на нивата на Т4.

Тъй като не е имало увеличение на T3, авторите предположили, че растителният екстракт директно стимулира освобождаването на T4 от щитовидната жлеза, за разлика от Purpurea Bauhinia, която подкрепя превръщането на T4 на Т3.

Чрез комбиниране на два растителни екстракта, целта е да се създаде ситуация, при която тялото ви ще освободи повече T4, като това излишество се превърне в по-активен Т3. Това е наистина "най-доброто от двата свята" и крайният резултат е потенциално увеличение на енергийните разходи и намалява мазнините.

• Cirsium Oligophyllum (Whole Plant Extract)

Използване на това растение се основава на изследвания над животни, като в сравнение с контролна група, екстрактът е в състояние да намали покачването на телесно тегло и мастната тъкан.

Друга прилика, която екстракта Oligophyllum Cirsium има с Beta Adrenoceptor Agonists е, че работи в синхрон с кофеин, произвеждащ по-мощен lipolytic ефект, който далеч надхвърля ефекта, когато се използва сам по себе си. Всъщност действието на кофеина и Cirsium Oligophyllum е почти 10 пъти по-голямо от това на Cirsium Oligophyllum.

• Caffeine

Кофеинът често се споменава заради способността му да намали разхода на енергия, като същевременно увеличи липолизата и окислението на липидите. В допълнение, следва да се отбележи способността му да увеличи чувството на енергия, бодрост, концентрация и еуфория. Всеки разработчик на сродни продукти “хвърля” кофеин в неговата формула, но много малко хора знаят защо.

Като оставим настрана ползите, които придава кофеинa, той може да предостави синергични ефекти, когато се комбинира с други съставки в OxyELITE Pro.
По-специално кофеинa, който сме включили, повишава ефективността на други агенти, също включени във формулата, включително екстракта от здравец, както и Cirsium oligophyllum.

• Geranium [Stems] (extracted for 1,3-Dimethylamylamine)

Geranium е бил използван в продължение на векове като хранителна добавка и е част от редовния хранителен режим на някои народи. Влиянието на това съединение върху симпатиковата нервна система (SAS) и нивата на норадреналин е нещо много важно, тъй като SAS и норадреналина се считат за важна част, когато става дума за влияние върху метаболизма и по-специално степента, в която ние горим Калории, докато си почиваме.

Какво значи всичко това? Означава, че това съединение може потенциално да допринесе за осигуряването на стимулация, необходима за една по-добра тренировка (т.е., чувство на повече енергия и концентрация), а също така за директно стимулиране на използването на мазнините като гориво в тялото.


Начин на употреба:
Да се приема по следния начин : 1-2 капсули сутрин на празен стомах преди закуска. Да се приема по индивидуална преценка допълнителна капсула или две 6 до 8 часа по-късно на празен стомах. Заради изключителната мощ на продукта, започенете с една капсула сутрин и една следобед. Да не се използва продукта за повече от 8 седмици, последван с 4 седмична почивка. Да не се приемат повече от 4 капсули за 24 часа. Препоръчителна е 1 ден почивка всяка седмица от продукта поради мощните съставки, изграждащи го.

 

Забележка: Продукта е хранителна добавка и не бива да се използва като заместител на лекарство.

 

 

Може би ще проявите интерес и към следните продукти

Endoburn NT / не е наличен

Endoburn NT / не е наличен

105,00 лв.
Fat Burners

Fat Burners

32,00 лв.
   

КЛ. ДУМИ ЗА ПРОДУКТ

Други хора маркираха този продукт със следните кл. думи:

Използвайте празно място за разделяне на ключови думи. Използвайте единични кавички (') за фрази.