Добре дошли в нашия магазин !

Orange OxiMega

Наличност: В наличност

51,00 лв.

ДАЙТЕ ПЪРВОТО МНЕНИЕ за този продукт

Orange OxiMega™ е комбиниран с Orange Triad™. Доставя всички общи хранителни съставки като омега мастни киселини, витамини, минерали, храносмилателни ензими, имуностимулатори, протектори на ставите и хрущялите и защита за сърдечно-съдовата система.

Orange OxiMega

Още изгледи

Детайли

Опаковка: 120 капсули
Производител: CONTROLLED LABS
Категория: ЗДРАВНИ ПРОДУКТИ

 

• Високо съдържание на EPA/DHA мастни киселини

• Ентерично покритие на дражетата

• Изключителен вкус на цитрусови плодове

• Витамин Е за предпазване на рибеното масло

• Без наличие на тежки метали и други токсини

• 100% извлек от скандинавски риби

• Комплекс от зелени храни

• Уникална формула за здрав организъм

 

Мнозина не осъзнават колко важни са комбинираните продукти за тренировъчния процес. Пирамидата на успеха се изгражда не само с Протеин, Креатин или други общоизвестни добавки, но и с редица други, които са от изключително значение за мускулоизграждащите процеси в тялото.

Orange OxiMega™ е продукт, който е разработен да ви помогне да изградите стабилна основа, на която да надграждате желаните резултати, които търсите от тренировъчния процес. Комбиниран с Orange Triad™, този продукт ви доставя всички общи хранителни съставки като омега мастни киселини, витамини, минерали, екстракти от плодове и зеленчуци, храносмилателни ензими, имуностимулатори, протектори на ставите и хрущялите и защита за сърдечно-съдовата система.

Orange OxiMega съдържа високо качествен източник на омега мастни киселини EPA (еикозапентаенова киселина) и DHA (докозахексаенова киселина) от скандинавска риба. Здравословните мастни киселини са от изключително значение за всички клетки в организма и играят ключова роля в мускулоизграждащите процеси. Приемът на този висококачествен чист извлек Ви доставя 60% DHA/EPA (Докозахексаенова и Еикозапентаенова киселин). Таблетките са с ентерично покритие, което ги прави устойчиви на стомашните сокове, за да могат да попаднат и да се усвоят пълноценно в тънките черва. Още повече, тези таблетки са с приятен вкус и мирис и техният прием ще ви доставя несравнимо удоволствие. Извлеченото рибено масло в Orange OxiMega не съдържа никакви вредни и токсични съставки, то е прецизно пречистено на молекурлярно ниво и съдържа Витамин Е, за да се гарантира отличното качество.

Положете стабилни основи за отлично здраве и максимални резултати във фитнеса със Orange OxiMega - незаменимите съставки в един продукт!

 

Не е лекарствено средство.

Orange OxiMega

КЛ. ДУМИ ЗА ПРОДУКТ

Използвайте празно място за разделяне на ключови думи. Използвайте единични кавички (') за фрази.