Добре дошли в нашия магазин !

Omega EFA

Наличност: В наличност

22,00 лв.

ДАЙТЕ ПЪРВОТО МНЕНИЕ за този продукт

Omega EFA - есенциални мазнини, жизнено важни за тялото и здравето ни.

Omega EFA

Още изгледи

Детайли

Опаковка: 90 капсули
Производител: UNIVERSAL
Категория: ЗДРАВНИ ПРОДУКТИ

 

• Намаляване на холестерола - Здраве за сърдечно-съдовата система
• Понижаване на кръвното налягане
• Срещу атеросклероза - Намаляване на мазнините
• За усвояването на мастно разтворими витамини - За производство на хормони
• Бленд от различни растителни източници на Omega 3-6-9 мастни киселини

Противно на общите разбирания, хранителен режим, който цели изгаряне на излишните мазнини, не трябва да бъде напълно лишен от мазнини. Може да ограничите напълно приема на наситени мазнини (от сирене, масло, свинско месо), но задължително трябва да си набавяте необходимите за тялото ненаситени мазнини (есенциални мастни киселини). Те са не само необходими за абсорбцията на мастно разтворимите витамини, но имат важна роля при производството на хормони и клетъчни компоненти.

Човешкото тяло може да произведе повечето мазнини от другите хранителни съставки (въглехидрати, протеини и мазнини), но има два типа мазнини, които не могат да бъдат произведени от тялото и трябва да се приемат чрез храната - това са Омега-3 и Омега-6 мастни киселини. Мастни киселини Omega 3-6-9 подобряват действието на инсулина, увеличават употребата на кислород, откъдето следва по-голям аеробен капацитет и по-голямо изгаряне на мазнини.

Пълното отсъствието на мастни киселини Omega 3-6-9 от вашето меню може да доведе до сериозни разстройства в човешкия организъм - като намалени нива на някои хормони (тестостерон, адреналин, кортизон и др.), както и до повишено ниво на холестерол в кръвта. Продуктът Omega 3-6-9 мастни киселини е формула, която набавя необходимото количество мастни киселини за деня.


Дозировка: 2 дражета 1-3 дози дневно

КЛ. ДУМИ ЗА ПРОДУКТ

Използвайте празно място за разделяне на ключови думи. Използвайте единични кавички (') за фрази.