Добре дошли в нашия магазин !

OctaCosanol

Наличност: В наличност

45,00 лв.

ДАЙТЕ ПЪРВОТО МНЕНИЕ за този продукт

NUTRIMIZE OctaCosanol - подобрява спортните постижения чрез увеличаване на транспорта на кислород по време на тренировка. Подобрява използването на кислородa, укрепва сърдечния мускул, намалява нивата на LDL холестерола и повишава нивата на HDL холестерола, като по този начин подобрява сърдечната функция и намалява кръвното налягане. Високото съдържание на антиоксиданта витамин Е увеличава издръжливостта по време на тренировка.

NUTRIMIZE OctaCosanol

Още изгледи

Детайли

Опаковка: 90 capsules
Производител: NUTRIMIZE
Категория: СИЛА, ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ

 

NUTRIMIZE OctaCosanol - най-важното свойство е способността му да подобри спортните постижения чрез увеличаване на способността на организма да използва кислород по време на тренировка. По време на тренировка мускулите на спортуващия се нуждаят от кислород, за да работят ефективно, а след това де се възстановят бързо. OctaCosanol подобрява използването на кислорода, укрепва сърдечния мускул, намалява нивата на LDL холестерола и повишаване на нивата на HDL, като по този начин подобрява сърдечната функция и намаляване кръвното налягане.

Високото съдържание на витамин Е в OctaCosanol подпомага увеличаването на издръжливостта по време на тренировка. Витамин Е е мощен антиоксидант и враг на свободните радикали. Витамин Е предпазва мускулната тъкан и ДНК от увреждане и имунната функция от оксидативен стрес.


Начин на употреба:
2 капсули 30-40 мин. преди тренировка


Забележка
: Продукта е хранителни добавки, спортни храни и не бива да се използва като заместител на лекарство.

Може би ще проявите интерес и към следните продукти

Mutant Rehab

Mutant Rehab

Цена: 93,00 лв.

Промо цена: 79,00 лв.

D-Ribose

D-Ribose

65,00 лв.
Anabolic Masster

Anabolic Masster

89,00 лв.
GRP-HD

GRP-HD

90,00 лв.

КЛ. ДУМИ ЗА ПРОДУКТ

Използвайте празно място за разделяне на ключови думи. Използвайте единични кавички (') за фрази.