Добре дошли в нашия магазин !

Стак за перфектна кожа, коса и нокти

Наличност: В наличност

Цена: 165,00 лв.

Промо цена: 132,00 лв.

ДАЙТЕ ПЪРВОТО МНЕНИЕ за този продукт

Стак за перфектна кожа, нокти и коса - специална и силно ефективна комбинация от 5 продукта със синергично действие. Подобрява консистенцията  и еластичността на кожата, реновира ноктите и косата.

 Стак за перфектна кожа, коса и нокти

Детайли

Опаковка: 5 продукта
Производител: РАЗЛИЧНИ
Категория: СТАКОВЕ

 

1. Collagen Renover от Trec Nutrition (на прах, 350 гр./70 дози)

2. Omega 3 от AllMax (180 softgells)

3. Hydraplenish plus MSM от Nature’s Way (60 caps)

4. Vit. C Strong 1000 от TREC Nutrition (100 таблетки)

5. Selenium  от NOW Foods (100 таблетки)

1. Collagen Renover

КОЛАГЕН е формула, съдържаща лесно усвоим хидролизиран колаген и витамин С, помагащи за обновяването на съединителната тъкан. Продуктът подобрява еластичността на кожата и ставите, заздравява ставните хрущяли и помага при кожни проблеми - стрии и бръчки.

Изпитвате ли дискомфорт при движение и това  пречи ли на ежедневните ви дейности?  Искате да  дадете най-доброто от себе си по време на тренировка, но се притеснявате за вашите стави? Усещате ли, че кожата ви не е така еластична, както беше доскоро и налице са първите  стрии или бръчки?
Погрижете се за ставите и кожата си  точно сега! Ние ще допълним вашата диета с иновативна формула, съдържаща лесно усвоими колагенови пептиди, с добавен витамин С. Collagen Renover съдържа комплекс за регенерация на ключовите елементи на съединителната тъкан, като по този начин допринася за подобряване на комфорта по време на движение и доброто състояние на кожата.

Collagen Renover съдържа висококачествени суровини, получени чрез технологично напреднал процес, който се провежда при строго контролирани условия. В резултат на това  колагеновият протеин претърпява лека ензимна хидролиза и бива пречистен на няколко етапа. Това дава възможност да се получат колагенови пептиди със специална аминокиселинна последователност и изключително висока биологична активност, правейки Collagen Renover лесно усвоим, и помагайки му да достигне до местоназначението си бързо. За да се повиши положителения ефект на продукта върху синтеза на колаген, формулата е допълнена с витамин С, който е от съществено значение за процеса.

Защо е колагенът  е толкова важен?

Интензивният начин на живот и зле балансираната диета могат да допринесат за ускорено стареене на съединителната тъкан, която изгражда нашите кости, хрущяли и кожа. Деликатният баланс между синтеза и разграждането на нейните структурни компоненти също се нарушава. Най-важен от тези компоненти е колагенът, който свързва съединителната тъкан, давайки еластичност и уникални механични свойства. Това е най-често срещаният протеин в човешкото тяло, съставляващ почти 70% от всички протеини в тялото. Има  29 различни вида колаген, въпреки че при  около 90% от хората  са типове I, II, III, IV и V. Колагенът е протеин с уникална структура на влакната и несравнима устойчивост на разтягане. Построени от 3 усукани спирали протеин, колагеновите влакна осигуряват стабилност и устойчивост на всички структури в човешкото тяло. Тяхната ефективна биосинтеза позволява за регенериране на ставния хрущял и кожата, което помага да бъдат винаги в идеално  състояние.

Защита за ставите и помощ за тяхното възстановяване

Както всички части на човешкото тяло, така и ставите изискват подходящо хранене и възстановяване. Хрущялът е специфична  тъкан, изградена от хондроцитите и хрущялната матрица, която представлява почти 95% от нейната маса. Хондроцитите следят за производството на техните компоненти, които са главно колаген и протеогликан. При нормални условия, това производство напълно отговаря на изискванията на ставите, помагайки им да работят гладко и без усложнения. Въпреки това, ако те често са изложени на тежки ежедневните дейности, тренировки или наднормено тегло, хондроцитите не могат да бъдат в състояние да се справят с биосинтеза на ключовите компоненти за тяхната функция. В този случай диетата също може да помогне на естествените процеси на регенерация  в рамките на ставите. За съжаление съдържанието и усвояването на колагеновите протеини в  типичните хранителни продукти е сравнително ниско.
Най-ефективният начин за увеличаване на естественото производство на колаген е допълване на диетата с хидролизираната му форма. Това е важно, защото Collagen Renover съдържа лесно усвоими и високо ефективни колагенови пептиди, получени като част от процеса на колаген ензимна хидролиза. Това им осигурява уникална композиция, почти идентична с аминокиселинната структура на колагена в човешкото тяло. В контраст с натуралния колаген, хидролизираният не формира гел и е лесно разтворим във вода.

Collagen Renover е също така освободен от остатъчен  вкус и аромат, нещо характерно за други формули на колагена. Продуктът съдържа само биоактивни пептиди колаген, които  далеч по-ефективно стимулират хондроцитите да произвеждат свой собствен колаген. По време на храносмилателния процес  те се абсорбират в червата, свободно, за да достигнат до кръвния поток. С негова помощ те след това се разпределят там, където  са най-необходими. Научните изследвания потвърждават, че колагенови пептиди взети орално, бързо се натрупват в ставните хрущяли, изложени на риск от претоварване, например коленете. По този начин хрущялните клетки получават не само отличен строителен материал за синтеза на собствен колаген, но също така и сигнал за започване на възстановителни процеси. Учените са доказали, че редовната консумация на хидролизиран колаген, не само подобрява производството на колаген тип II, отговорен за хрущялната устойчивост към разтягане, но също така води до увеличаване на биосинтеза на агрекан, важен протеоликан, осигуряващ устойчивост на компресия.

Collagen Renover помага за поддържане на оптимален комфорт и мобилност в ставите, изложени на риск от редовни натоварвания  и  намалява риска от опасни наранявания.

Подобряване на  външния вид и състоянието на кожата

Колагенът е компонент на множество козметични продукти, и то с основание. Учените са доказали неговите положителни ефекти върху външния вид и функцията на кожата в продължение на години. Колагенът в кожата е основен компонент, отговарящ за еластичността и устойчивостта  й на разтягане. Той  помага на кожата да изглежда свежа и млада, правейки я стегната и гладка. По същия начин, както в ставите, с увеличаване на възрастта производството на естествен колаген в кожата намалява, което води до появата на първите признаци на стареене. Това води до появата на фини линии, които с течение на времето се задълбочават и се превръщат във видими бръчки. Друг кожен проблем, който често се случва по време на бързо наддаване на тегло (повишаване на мускулната маса, бременност или  наднормено тегло), са стриите. Когато площта на тялото се увеличава твърде бързо, кожата се разтяга повече. При такива условия клетките й не могат да поддържат своето производството на колаген, и в области, които са под голямо напрежение, тя губи еластичност. Това води в прекъсване в  съединителната тъкан и появата  на белези, известни още като стрии. За съжаление усвояването на колаген от много кремове е силно ограничено, тъй като той трябва да проникне през слабо пропускливите слоеве на епидермиса и дермата. Освен това  можете да нанесете малко количество в еднократна доза, което  намалява неговата ефективност. Изследователите са показали, че най-добрият вариант за прием на колагенови добавки, са пероралните колагенови пептиди.

Collagen Renover съдържа висока доза хидролизиран колаген, който достига до клетките на кожата след като се резорбира от храносмилателната система. Биоактивните пептиди, които той съдържа, помагат да се стимулира  биосинтеза на колаген. В резултат на това кожата е по-добре захранена, което подобрява общия външен вид и състояние. Подобрява се  нейната плътност и еластичност, които могат да забавят появата на нови линии и задълбочаване на съществуващите бръчки, както и предотвратяване на стрии.

Кой трябва да опита Collagen Renover?

Collagen Renover е висококачествен продукт, готов да бъде разтворен в една вкусна напитка, съдържаща лесно усвоим хидролизиран колаген и витамин С. Той съдържа биоактивни пептиди колаген, които могат да ускорят възстановяването на съединителната тъкан в тялото, по-специално в хрущялите и кожата. Редовният прием на колаген помага за ставите при хора, които са с най-голям риск от претоварване (спортисти, лица с наднормено тегло и възрастнихора).

Collagen Renover е също така една отлична "козметика" за хора, които желаят да подобрят външния си вид и да забавят появата на първите признаци на стареене на кожата. Формулата може да помогне и за предотвратяване появата на стрии и да ускори тяхната регенерация.


Препоръчителна доза: В зависимост от индивидуалните ви нужди приемайте 5 гр. от продукта (1,5 мерителни лъжици) 1-2 пъти дневно, 30 мин. преди хранене със 100 мл вода.

2. Омега 3 (чист концентрат на Рибено масло)

• Източник на Омега-3 мастни киселини (EFA)
• отличен източник на EPA и DHA
• Помага за подпомагане на мозъка и здравето на сърцето

Спортистите отдавна знаят силата на рибeното масло за постигане на върхова физическа сила. Едва наскоро и останалата част от света започна да се интересува от изключително широката гама от ползи за здравето, които тази хранителна добавка Ви предоставя.

В Северна Америка е често срещано явление приемането на диети с недостиг в потреблението на Омега-3 есенциални мастни киселини (ЕМК) или пък диети с прекалено силно небалансирано изобилие на Омега-6 и Омега-9 EFA

Широк спектър от изследвания показват, че повишената консумация на Омега-3 мастни киселини подобрява еластичността на артериалните стени и помага за намаляване на вредните нива на плазмените Триглицериди.

Тъй като EFA са открити във високи концентрации в мозъка, те са от съществено значение за нервната проводимост и мозъчната функция. В допълнение, недостигът на омега-3 ЕМК може да наруши способността за учене и паметта.

Изследванията са показали, че Рибеното масло може да се използва и за намаляване на теглото. Едно проучване на консумацията на над 3 грама на ден Омега-3 ЕМК показва 26% намаляване на теглото.

 • Омега-3 рибено масло може да помогне за облекчаване на упорита депресия при деца и възрастни.

• Омега-3 рибено масло намалява симптомите на ревматоидния артрит, като сутрешната скованост и слабост в ставите.

• Омега-3 рибено масло намалява стенокардията.

• Омега-3 рибено масло потиска производството на мастните клетки.

• Омега-3 рибено масло ви помага да се справите с психически стрес и поддържа по-ниски нива на кортизола.

• Омега-3 рибено масло намалява производството на аракадониевата киселина и всички други, които допринасят за рак на простатата.

• Омега-3 рибеното масло може да помогне, като засили развитието на децата.

• Омега-3 рибено масло може да помогне да намалите риска от развитие на рак на гърдата, дебелото черво и рак на простатата.

• Омега-3 рибено масло може да намали риска от симптомите на астмата.

• Омега-3 рибено масло може да помогне за подобряване на широк спектър от психични разстройства и нарушения, като депресия, биполярно разстройство, болест на Алцхаймер, агресивност, загуба на паметта, и затруднения в обучението.

• Омега-3 рибено масло може да намали риска от аритмия на сърцето.

• Омега-3 рибено масло може да помогне за предотвратяване на сърдечно-съдовите заболявания, включително фатални и нефатални сърдечни удари, инсулти, внезапна сърдечна смърт, и исхемична болест на сърцето (стенокардия).

• Омега-3 рибено масло може да намали чувствителността към камерна аритмия.

• Омега-3 рибено масло намалява агрегацията на тромбоцитите.

• Омега-3 рибено масло намалява нивото на Триглицеридите

• Омега-3 рибено масло може да забави атеросклерозата.

• Омега-3 рибено масло може да понижи кръвното наляане.

• Омега-3 рибено масло може да насърчи производството на азотен окис, предизвикани ендотелната релаксация

• Омега-3 рибено масло има противовъзпалителен ефект.

• Омега-3 рибено масло се препоръчва при диабет и хипертония.

• Омега-3 рибено масло може да облекчи симптомите на дисменорея (болезнена менструация).

• Омега-3 рибено масло може да облекчи симптомите на шизофрения.

• Омега-3 рибено масло може да бъде от полза на пациенти с улцерозен колит, когато е добавено към стандартната терапия.

Омега-3 ЕМК са ултра чиста, силно концентрирана форма на Омега-3, получени от чиста дълбокоокеанска студеноводна риба. Преработени чрез лицензирана, сертифицирана технология за молекулярна дестилация, която Ви гарантира, че получавате най-чистата Омега-3 хранителна добавка.

OMEGA-3 EFA СА БЕЗ открити нива на олово, кадмий, арсен и живак. В действителност, ALLMAX OMEGA-3 Essentials са получили IFOS 5-Star за изключителна чистота – абсолютна възможно най-високата оценка!

Поставени в тъмно син, полупрозрачен PET контейнер, ALLMAX OMEGA3 EFAs са защитени от светлинен източник, предотвратено е тяхното разграждане. Всяка капсула е идеално гладко покритие, равномерно изтънено и лесно за преглъщане, без грубото покритие като някои капсули.

Насладете се на всички от здравословни ползи без нито един от недостатъците, съпътстващи някои от другите алтернативни продукти.

 

Употреба: Приемайте по 1 капсула 2-3 пъти дневно. Омега-3 капсули са гладки и лесни за преглъщане.

3. Hydraplenish plus MSM

Nature' Way HydraPlenish Hyaluronic Acid - съдържа патентования BioCell Collagen II комплекс

Действие: Здравето на опорно-двигателаната система, както и състоянието на кожата, косата и зъбите, зависи от специален белтък, наречен колаген. Той слепва всички клетки в организма и регулира здравината и еластичността на тъканите и органите. С възрастта обаче, синтезът на колаген намалява, в резултат на което кожата започва да старее, влошава се състоянието на ноктите, косата и зъбите, мускулите. Появяват се болки в ставите и изменение в стойката. Хидролизираният колаген в HydraPlenish Hyaluronic Acid благоприятства нормалното състояние на ставите и поддържа косата, кожата и ноктите,  при които с напредването на възрастта настъпват промени. Хиалуроновата киселина в

HydraPlenish Hyaluronic Acid задържа влагата в кожата, изпълва бръчките в дълбочина и провокира производството на колаген. Комбинираните съставки в HydraPlenish въздействат положително върху съединителната тъкан на ставите и повърхността на хрущяла, активират производството на ставна течност, нормализират водно-солевия обмен в организма, подобряват значително състоянието на кожата, ноктите, косата и зъбите!

За овлажняване и подмладяване на кожата. Изглаждане на преждевременните бръчки и смазване на ставите. За здрави стави.

Множество сериозни проучвания доказват, че BioCell Collagen (Hydraplenish) може значително да намали както сухотата на кожата, така и да редуцира съществуващите бръчки или да предотврати появата на нови такива.

Скорошно изследване показа, че ежедневният прием на 1 гр. BioCell Collagen (Hydraplenish), за период от 12 седмици, увеличава синтеза на кожния колаген, в резултат на което сухотата на кожата спада със 76%, а бръчките и фините линии намаляват с цели 13%!

BioCell Collagen (Hydraplenish) е сочен и като изключително ефикасно средство в подкрепа на нормалното функциониране на ставите. Той спомага смазването на ставите, увеличавайки синовиалната течност, увеличава тяхната подвижност и участва във възстановяването на хрущяла. Рандомизирано, двойно-сляпо, плацебо контролирано проучване върху състоянието на 80 пациенти с хронични болки в ставите, показва, че BioCell Collagen (Hydraplenish) значително намалява дискомфорта и сковаността.

Патентованият състав на BioCell Collagen доставя хондроитин сулфат, който подсилва ставния хрущял, както и много хиалуронова киселина, която е абсолютно необходима за смазването на ставите и постигането на гладка и хидратирана кожа.

Според друго съвременно проучване, редовният прием на BioCell Collagen в продължение на 28 дни, увеличава с цели 60 пъти нивата на хиалуронова киселина в кръвта!

Установено е също, че приемът на BioCell Collagen инхибира (потиска) действието на хиалуронидаза – ензимът, който разрушава Хиалуроновата киселина в организма. Това означава, че BioCell Collagen се справя отлично срещу процесите на стареене и кожната дехидратация, попълвайки основните структурни компоненти на кожата.

Предимствата на BioCell Collagen, както в облекчаването на болки в ставите при остеоартрит, така и в поддържането на здрава и млада кожа, от медицинска гледна точка са категорично доказани.

Ясно е, че не можем да върнем времето назад, но пък можем да забавим процесите на стареене по най-ефективно доказалия се метод – допълнителен прием на BioCell Collagen (Hydraplenish).

BioCell Collagen стимулира естествения регенеративен потенциал на организма, допринасяйки за млада кожа и активни стави, без да се налага да се подлагате на хирургични интервенции!


Забележка: Не се препоръчва за бременни и кърмещи. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава препоръчителната дневна доза.

 

Начин на употреба: По 2 капсули дневно. За интензивна употреба – по 4 капсули дневно.

 
4. Vit. C Strong 1000

• Ефективен антиоксидантен комплекс

• Естествена подкрепа за имунната система

• 1000 мг витамин C в една таблетка

• Формула с постепенно освобождаване

• Силата на антиоксидантите

Vit. C Strong 1000 е  продукт от най-високо качество, съдържащ комплекс от природни антиоксиданти, които са от съществено значение за борбата срещу свободните радикали на кислорода, произвеждани като страничен продукт на интензивния метаболизъм. Окислителният стрес е фактор, който оказва негативен ефект върху функционирането на имунната система и върху степента на възстановяване на организма след интензивни физически упражнения. Синергичната формула на продукта комбинира най-важните компоненти с анти-оксидиращ ефект, които са от съществено значение за поддържането на имунитета и добрата физическа форма. Високата доза Вит. C (1000 мг), заедно с цитрусовите биофлавоноиди и цинкът, помагат да се предпазват клетките от разрушителното въздействие на свободните радикали и да бъдат неутрализирани по ефективен начин. Vit. C Strong 1000 влияе положително на анти-окислителния статус на целия организъм, което е особено важно по време на периоди с интензивни тренировки и повишена честота на инфекциите.

• Витамин C

Vit. C Strong 1000 е разработена за лица, които се нуждаят от повишено количество на Вит. C (Л-аскорбинова киселина), което се дължи на изключително активният им начин на живот. Това вещество, което е разтворимо във вода, е особено чувствително към влиянието на кислорода и високите температури, които му предоставят уникални антиокислителни характеристики, но които също така намаляват неговата стабилност. Човешкият организъм не е в състояние да произвежда сам Л-аскорбинова киселина, а тя също така не е в състояние да се натрупва в тялото. Ако ние тренираме интензивно и не осигуряваме подходящото количество Вит. C с диетата си, то така увеличаваме риска от дефицит на този важен компонент. Това води не само до увреждане на способността на организма да неутрализира свободните кислородни радикали, произведени по време на интензивни енергични реакции, но също така и нарушава много биологични процеси, в които участва Л-аскорбиновата киселина. Вит. С също е необходим за правилното функциониране на съединителната тъкан, която формира нашите сухожилия, хрущяли и стави. Този компонент се използва в процеса на производство на колагенови влакна, което им дава гъвкавост и устойчивост спрямо механични повреди. Възстановяването на колагеновите доставки е ключът към поддържането на съединителната тъкан в добро състояние. Спортисти, които са склонни към свръхексплоатация на ставите, като така ги излагат на опасно напрежение, трябва да увеличават дозата на витамин С в диетата си. Л-аскорбиновата киселина също така активно участва в транспорта на желязо и в синтеза на Л-карнитин, а и предпазва много важни хранителни съставки от окисляване.

• Синергичен Ефект

Vit. C Strong 1000 е обогатен с допълнителни компоненти, които действат синергично с витамин С, като по този начин увеличават неговите антиокислителни свойства. Формулата на продукта съдържа допълнително добавени природни цитрусови биофлавоноиди, които не само са подкрепа на витамин С в борбата срещу свободните радикали, но също така увеличават усвояването му и удължават неговия ефект върху организма. Тези компоненти заедно с Л-аскорбиновата киселина, имат положителен ефект върху функционирането на кръвоносната система като укрепват стените на малките капиляри и подобряват тяхната стегнатост. Vit. C Strong-1000 осигурява също така 100% от дневната референтна стойност за цинк. Този минерал контролира хода на няколко стотици биохимични реакции в нашия организъм. Точно като Вит. С и цитрусовите биофлавоноиди, този елемент има силен положителен ефект върху функционирането на имунната система, особено в периоди на намаляване на имунитета и интензивни натоварвания. Това трио от активни антиокислители  ви помага да защитите организма си от вирусни и бактериални инфекции и да се справите с  кислородните радикали и претренирането.

• За кого е предназначен този продукт?

Vit. C Strong-1000 е концентрирана формула на витамин  C със силни анти-окислителни свойства, който се препоръчва за всички спортисти и лица, които са активни както физически, така и в професионален план. Приемът на Vit. C Strong-1000 е особено препоръчителен при периоди с увеличена нужда на Вит. С или просто като допълнителна подкрепа за имунната система по време на периоди с понижен имунитет.

 

Препоръчителен прием: Приемайте 1 таблетка дневно заедно с основното хранене.

5. Selenium

• Мощен антиоксидант
• Срещу сърдечно-съдови заболявания
• Ключов минерал за много метаболитни процеси
• Подпомага сърцето, черния дроб
• Важен за функцията на щитовидната жлеза

Селен (Selenium) е незаменим микроелемент за човешкото тяло. Той е ключов минерал за много метаболитни процеси. Заедно с витамин Е, селенът проявява мощен антиоксидантен ефект, като инхибира свободните радикали на клетъчно ниво, което го прави един от най-важните минерали за общото здраве.

Селенът и витамин Е функционират съвместно, като подпомагат образуването на антитела и поддържат нормалната функция на сърцето и черния дроб.

Selenium е изключително важен за производството на хормона на щитовидната жлеза - тироксин, като по този начин провокира мастния и енергийния метаболизъм. Освен това стимулира антитоксичната защита, нормализира синтезата на нуклеиновите киселини и белтъчини, подобрява репродуктивната функция, влиза в помощ при борбата срещу рака на простатата.

Selenium играе жизненоважна роля при редица процеси – от активирането на щитовидните хормони до регенерация на витамин С.

Дефицитът на Селен се свързва с появата на ракови и сърдечни заболявания, наблюдава се чувство за умора, високи нива на холестерол в кръвта, инфекции, увреждания на черния дроб, стерилност и др.

Начин на употреба: 1 таблетка с храната.

 

Забележка: Продуктите са хранителни добавки, спортни храни и не бива да се използва като заместител на лекарство.

КЛ. ДУМИ ЗА ПРОДУКТ

Използвайте празно място за разделяне на ключови думи. Използвайте единични кавички (') за фрази.