Добре дошли в нашия магазин !

Niacin (Now)

Наличност: В наличност

28,00 лв.

ДАЙТЕ ПЪРВОТО МНЕНИЕ за този продукт

Ниацин (никотинова киселина, витамин B3) e жизненоважен водно-разтворим витамин от групата на В-витамините, който се използва от организма за превръщане на въглехидратите в глюкоза, която тялото използва за енергия.

Now Niacin

Още изгледи

Детайли

Опаковка: 100 таблетки
Производител: NOW
Категория: ВИТАМИНИ

 

• Участва в образуването на глюкоза
• Регулиране на холестерола
• Намаляване на риска от сърдечни болести
• Срещу атеросклероза
• За нормалната функция на нервната, храносмилателната система
• Удължено освобождаване на таблетките

Ниацин (Niacin - никотинова киселина, витамин B3) e жизненоважен водно-разтворим витамин от групата на В-витамините, който се използва от организма за превръщане на въглехидратите в глюкоза, която тялото използва за енергия.

Ниацин се използва за възстановяване на естествените му количества в организма, намалява липопротеина с ниска плътност или „лошия” холестерол, намалява триглицеридите в кръвта, увеличава липопротеина с висока плътност или „добрия” холестерол, което играе важна роля за намаляване на риска от сърдечен удар при хора със завишени нива на „лош” холестерол и такива които вече са прекарали инфаркт.

Ниацин също така спомага в борбата срещу атеросклероза на коронарната артерия. Недостигът на Ниацин води до кожни болести, нарушаване функцията на храносмилателната система и нервната система.

Значителен недостиг на Ниацин в диетата водят до заболяването „пелагра”, където се забавя метаболизма, намалява толерантността към студ, забелязват се дерматити, диария, деменция.


Начин на употреба : 1-2 дози дневно с храната.

 

Забележка: Продукта е хранителни добавка,и не е заместител на разнообразното хранене.

КЛ. ДУМИ ЗА ПРОДУКТ

Използвайте празно място за разделяне на ключови думи. Използвайте единични кавички (') за фрази.