Добре дошли в нашия магазин !

Nexgen

Наличност: В наличност

23,50 лв.

ДАЙТЕ ПЪРВОТО МНЕНИЕ за този продукт

Nexgen съдържа 32 уникални съставки, включващи плодови и растителни екстракти, силни витамини, минерали свързани с веригата на аминокиселините, антиоксиданти и пробиотици.

Reflex One Stop Xtreme

Още изгледи

Детайли

Опаковка: 60 caps
Производител: REFLEX
Категория: ВИТАМИНИ

 

Nexgen бе преформулиран в по-малки капсули за по-лесно преглъщане и сега включва екстракти с по-висока ефикасност и нови усъвременени съставки като Co-Enzyme Q10, Vitamin K2, Lutein Esters, Lyc-O-Mato, семки от грозде , Selenium.

Nexgen съдържа 32 уникални съставки, включващи плодови и растителни екстракти, силни витамини, минерали свързани с веригата на аминокиселините, антиоксиданти и пробиотици.

Ако по-рано не сте използвали Nexgen, основен принцип зад този преформулиран продукт е да произведе мултивитаминна добавка, включваща най-добрите естествени и всеобщо признати съставки.

Какво прави Nexgen различно от продуктите на конкурентите?

• Съдържа превъзходния витамин К2. Витамин К2 е най-биоактивната форма на витамин К. Той е изследван заради ролята си за здравината на костите и сърдечната функция. Открит е в японската ферментирала соева храна, наричана Натто и фокусира огромен научен интерес.

• Съдържа изключителния Vitamin B12 като Methylcobalamin – Метилкобаламина е най-бионаличната и най- добре изполвана форма на витамин В12.

• Съдържа Selenium SeLECT вместо обикновен натриев селенат. Selenium SeLECT L-(+) е- Selenomethionine - съставка на Sabinsa Corporation. Най-бионаличната и чиста форма на селена.

• Той съдържа Lutein като BIOLUT Lutein естери – Lutein е жълт каротиноид намиращ се в много растения и животински тъкани. Той е първичен каротиноид в макулата ( централната зона на очната ретина). Клиничните изследванияса показали, че Lutein може да предпазва макулата от потенциално увреждащи видове светлина и по такъв начин да забавя или спира напредването на възрастовата макуларна дегенерация (AMD).

• Съдържа естествен Lycopene като Lyc-O-Mato. Научно изследване е установило, че каротиноиди като бета-каротин, phytoene, phytofluene и други фитохрани в домата намерени в Lyc-O-Mato са синергични и играят жизнено важна роля за запазване на добро здравословно състояние.

• Съдържа екстракт от зелен чай (polyphenols & catechins) – Извлечен от листата на зелен китайски чай, този специален екстракт съдържа 95 % полифеноли, от които 70% catechins and 30% epigallocatechin (egcg). Антиоксидиращата сила на зеления чай се намира продължително време в центъра на вниманието на научните изследвания.

• Съдържа екстракт от семки от грозде - Способностите на антиоксиданта Proanthocyanidin са 20 пъти по силни от витамин С и 50 пъти по-ефикасни от витамин Е.

• Съдържа чист Japanese Kaneka Brand Co-Enzyme Q10 - Co Enzyme Q10 е мастно разтворим витамин, като естествена съставка се среща във всички животински форми на живот. Той е енергийната централа на организма, които се намират в повечето клетки, с особено висока концентрация в сърцето. Като допълнение той е мощен антиоксидант, подобен на витамин Е.

Iron, Magnesium, Zinc, Copper, Manganese, Molybedenum and Chromium as Amino Acid Chelated Minerals - Най-скъпата форма на минерали, съдържаща се хапчетата с витамини, малко марки я използват, но Nexgen я използва. Всички минерали са свързана форма, те са минерали, свързани в разклонената верига на аминокиселините за повишена абсорбция.

• Висококачествени Vitamins A, B6, C, D, Естествен Vitamin E, Thiamin, Riboflavin, Niacin, Biotin, Folic Acid и Pantothenic Acid – Комплексен спектър витамини в количества съответстващи на текущите директиви на ЕО.

• Съдържа Bioperine – Патентован усилвател на бионаличността. Патентования Bioperine е клинично доказан, че усилва бионаличността на добавените хранителни вещества чрез увеличена абсорбция.

Той съдържа Lactospore Pro-biotic спори – Те са много устойчиви в сравнение с други пробиотици, като са резистентни на стомашната киселинаи с това осигуряват оптимален ръстеж в червата и благоприятстват за тяхното здравословно състояние.


Начин на употреба: Взимайте по 1 капсула 2 пъти дневно с храненето.

 

 Забележка: Продукта е хранителни добавки, спортни храни и не бива да се използва като заместител на лекарство


КЛ. ДУМИ ЗА ПРОДУКТ

Използвайте празно място за разделяне на ключови думи. Използвайте единични кавички (') за фрази.