Добре дошли в нашия магазин !

MyoFusion

Наличност: В наличност

Име Цена Кол.
MyoFusion - 2230 gr

Цена: 120,00 лв.

Промо цена: 90,00 лв.

MyoFusion е комбинация от суроватъчен протеин, яйчен албумин и млечен протеин (казеин).

MyoFusion

Още изгледи

Детайли

Опаковка: 908, 2230 gr
Производител: GASPARI NUTRITION
Категория: ПРОТЕИН

 

• Изграждане на солидна мускулна маса
• Стабилно възстановяване на мускулатурата
• Запомняща се наслада от един вкусен протеин
• Добавен комплекс от ензими за висока биоактивност и максимално усвояване

Когато целите са ясно поставени - интензивни тренировки, изграждане на сериозна мускулна маса, вдигане на големи тежести, реални видими резултати, смазващо натоварване - атлетите избират само най-доброто. За да се измине тежкия път към сериозните резултати, е необходим стабилен спътник - висококачествен протеин, който да бъде максимално ефективен и да изгради желаните размери.

Без съмнение MyoFusion на Gaspari е търсеният продукт - протеин, разработен изцяло за спортуващи, които наистина виждат ясно своите поставени цели. MyoFusion е комбинация от суроватъчен протеин, яйчен албумин и млечен протеин (казеин). Суроватъчният протеин е бързоусвоим и доставя аминокиселини на клетките незабавно. Яйчният албумин и казеинът са бавноусвоими и доставят бавен, но продължителен приток на аминокиселини към мускулните клетки. Тази комбинация от протеинови източници с различна скорост на усвоимост прави

В продукта са добавени растителни мастни киселини, които са изключително важни за изграждането на клетъчните структури, усвояването на протеините, намаляване на подкожните мазнини, което гарантира покачването на чиста мускулна маса. Още повече, добавените мастни киселини са изключителен източник на енергия.

MyoFusion съдържа и комплекс от въглехидрати - глюкозни полирмери, монозахариди и дизахариди, които имат за цел да стабилизират нивата на кръвната захар, да стимулират отделянето на инсулин, който от своя страна има ключова роля в усвояването на протеините, за да бъдат те максимално ефективни да се вградят в структурите на мускулните фибри и да повишат техния обем.

Протеиновата матрица, мастните киселини и въглехидратите действат успоредно за бързото изграждане на солидна мускулатура с зашеметяващи темпове.

Не на последно място е и добавеният комплекс GaspariZyme, който съдържа ензимите лактаза и протеаза - двигателната сила за максималното и пълноценно усвояване приетия протеин.

MyoFusion продуктът, когато е време да се тренира сериозно. Той е за тези, които оставят максимума от себе си в залата, които не отиват там само да си губят времето и знаят, че резултатите се постигат със зверски труд и потене.

MyoFusion

Начин на употреба: Приемайте 1 до 3 дози в 150-450 мл вода или мляко (около 150 мл на доза) във шейкър или блендер. За най добри резултати приемайте 2 до 4 пъти дневно.

Съставки:
MyoFusion Athlete's Edge Complete Protein Blend (съвършена протеинова смес за атлети MyoFusion) (студено пресован чрез кръстосан поток суроватъчен протеин концентрат; студено пресован чрез кръстосан поток суроватъчен Протеин Изолат; яйчен албумин; млечен протеин изолат), Pro-Compliance Lipid Complex (Липиден комплекс за подобряване на изпълнението) [студено пресовано слънчогледово масло на прах, CLA (микрокапсулирана свързана линолова киселина), студено пресовано масло от ленено семе на прах], какао, Pro-Compliance Dispersion Blend (Смес за подобряване на дисперсията) [Fibersol-2 (комплекс разтворимо влакно от глюкозен полимер), ксантанова гума, целулозна гума и карагенан], моно и диглицериди, глюкозни полимери, естествени и изкуствени овкусители, GaspariZyme™ [лактаза (ензим за разграждане на лактозата), протеаза], калиев ацесулфам, сукралоза.

Може би ще проявите интерес и към следните продукти

Micellar Creme

Micellar Creme

Цена: 70,00 лв.

Промо цена: 60,00 лв.

     

КЛ. ДУМИ ЗА ПРОДУКТ

Използвайте празно място за разделяне на ключови думи. Използвайте единични кавички (') за фрази.