Добре дошли в нашия магазин !

Myco Defense

Наличност: В наличност

36,00 лв.

ДАЙТЕ ПЪРВОТО МНЕНИЕ за този продукт

Myco Defense е създаден, за да поддържа и защитава дългосрочно и устойчиво вашето здраве!

Myco Defense

Още изгледи

Детайли

Опаковка: 60 капсули
Производител: NATURES WAY
Категория: ЗДРАВНИ ПРОДУКТИ

 

Myco Defense - за пръв път на българския пазар на хранителни добавки се появява продукт, съчетаващ в себе си полезните свойства на 12-те най-известни лечебни гъби в света.

Myco Defense е създаден, за да поддържа и защитава дългосрочно и устойчиво вашето здраве!

• Мощна антиоксидантна защита на тялото.

• Забавя стареенето.

• Повишава устойчивостта при умора, стрес, напрежение и раздразнителност.

• Силно енергизира и помага за справяне с умората.

• Поддържа имунната система здрава и устойчива.

• Премахва кислородния стрес в клетките.

 

Неповторимата комбинация Myco Defense съдържа оптимално количество смес от органични гъби и включва:

Кордицепс

В Китай гъбите Кордицепс се използват за проблеми, свързани с дишането, движението, сексуалната дисфункция и имунната система. Те са изключително ефикасни при депресия, алергии и настинки. Притежават „антистрес” и „анти-ейджинг” ефект. Кордицепс усилва естествената енергичност и издръжливост на организма, регулира апетита и съня. Гъбата лекува заболявания на черния дроб, сърцето, бъбреците и белите дробове.

Месима

В Корея Месима се използва най-често за предотвратяване на повторна поява на рак. Проучвания доказват, че полизахаридите, извлечени от гъбата Месима, имат по-добър ефект при тумори в сравнение с всички други медицински гъби. Проучвания показват, че екстрактът от тази гъба е най-добре подпомага имунната система след химиотерапия и друго противораково лечение.

Майтаке

Медицинската гъба Майтаке се използва при лечение на вируси, бактериални инфекции и ракови заболявания. Тя притежава свойството да повлиява благоприятно върху имунната система и да регулира нивата на глюкозата, кръвното налягане, инсулина, Холестерола, липидите, фосфолипидите и Триглицеридите. Майтаке също помага и за намаляване на теглото. Уникалността на гъбата се състои и в богатото й съдържание на калций, Калий, Магнезий, витамини Д2, Ниацин и Б2.

Рейши

Гъбата Рейши е най-добрият имуностимулатор сред всички храни. Тя увеличава производството на Т-клетките, които убиват всички вируси и бактерии. Ценена е като лекарство против кашлица и простуда. Рейши подобрява чернодробната функция, помага при алергии и пречи на растежа на ракови клетки. Тя е супер антиоксидант и противовъзпалително средство.

Ямабушитаке

Проучване при хора, които се подлагат на изследване с прием на гъбата Ямабушитаке, показва значително подобрение на мозъчните функции. Тя се препоръчва и прилага при леки когнитивни нарушения.

Химематсутаке (Агарикус блазей)

Гъбата Химематсутаке значително подобрява имунитета и се бори успешно с раковите заболявания. Стимулира производството на интерферон и интерлевцин, притежава уникални антивирусни свойства, понижата Холестерола, нормализира кръвното налягане. Освен че поддържа имунната система, тя възстановява естествения баланс в организма.

Шийтаке

Освен превъзходни хранителна качества, гъбата Шийтаке притежава и доказан антитуморен, антивирусен и антибактериален ефект. Тя е богат източник на Протеини, Калий, Цинк, Селен, желязо, витамини и полизахариди. Съдържа големи количества левцин и Лизин – основни Аминокиселини, които липсват в по-голямата част от зърнените храни. В източната медицина се използва за лечение на простуда, морбили, възпаление на бронхите, главоболие, едра шарка и силна отпадналост.

Зху линк

Гъбата Зху линк е позната като мощен антибиотик, антитуморно средство, както и като диуретик и лек за инфекции на пикочните пътища. Други благоприятни ефекти от гъбата се наблюдават срещу паразити, лечение на хепатит Б, стимулиране на имунната система и борба с рака.

Кауаратаке

Позната и в България, гъбата Кауаратаке е най-богатият природен източник на полизахарида крестин и редица ензими. Тя е уникално средство срещу рака – намалява метастазите и понижата страничните ефекти от химиотерапията. И още – стимулира чернодробната функция и подобрява дейността на дихателната система и стомашно-чревния тракт.

Хиратаке

Съдържанието на големи количества гликани, витамини B1, B2, B3, B5, B6, D, C, Протеини, Стероли, минерали, микроелементи и мастни киселини прави гъбата Хиратаке една от най-добрите стимулатори на имунната система. Нейното действие намалява Холестерола и кръвната захар. Премахва екземи, кожни заболявания, хемороиди и разширени вени.

Агарикон

Гъбата Агарикон намира основно приложение като лекарствено средство при туберкулоза и пневмония. Използва се и при мускулни или ставни болки. С Агарикон се лекуват както ревматоиден артрит, така и всякакви заболявания на дихателните пътища – кашлица, астма и др.

Чага

Традиционно гъбата Чага се използва за лечение на рак и други сериозни заболявания. В източната медицина е позната и като лек за стомашни проблеми, туберкулоза, хипертония, вирусни инфекции, сърдечно-съдови заболявания и диабет. Отскоро за гъбата Чага се предполага, че е потенциален лечител на ХИВ.

Myco Defense

Иновативният продукт Myco Defense съдържа екстракт от всяка една от изброените медицински гъби и притежава уникалните качества и лечебни свойства, споменати поотделно. При създаването на Myco Defense е използван специален процес на ферментация, с помощта на който се запазват ценните качества на гъбите. Уникалният метод на обработка и съдържанието на Витамин С и корен от джинджифил подпомагат усвояването на Myco Defense от организма.

При производството на Myco Defense са използвани растителни целулозни капсули, които правят продукта достъпен за вегетарианци и са лесни за поглъщане. Всички съставки на Myco Defense са 100% органични, което гарантира тяхната чистота и качество.

Може би ще проявите интерес и към следните продукти

Men's Virility Power

Men's Virility Power

50,00 лв.
Milk Thistle (Nature's Way)

Milk Thistle (Nature's Way)

53,00 лв.
   

КЛ. ДУМИ ЗА ПРОДУКТ

Използвайте празно място за разделяне на ключови думи. Използвайте единични кавички (') за фрази.