Добре дошли в нашия магазин !

100% Whey Advanced

Наличност: В наличност

Цена: 140,00 лв.

Промо цена: 90,00 лв.

ДАЙТЕ ПЪРВОТО МНЕНИЕ за този продукт

MUSCLETECH 100% Whey Advanced е най-новият супер протеин на фирмата от серията им LAB Series - в тази серия попадат добавки, преминали максимално тежки лабораторни изследвания.
Това е протеин от ново поколение - чисто съдържание, високо количество протеини от най-добрите източници, ниско съдържание на въглехидрати и мазнини.

MuscleTech 100% Whey Advanced

Още изгледи

Детайли

Опаковка: 2270 gr
Производител: MUSCLETECH
Категория: ПРОТЕИНИ

 

MUSCLETECH 100% Whey Advanced е най-новият супер протеин на фирмата от серията им LAB Series - в тази серия попадат добавки, преминали максимално тежки лабораторни изследвания.

Това е протеин от ново поколение - чисто съдържание, високо количество протеини от най-добрите източници, ниско съдържание на въглехидрати и мазнини.

100% Whey Advanced съдържа суроватъчни ПЕПТИДИ, 2 вида суроватъчен протеин изолат и малко количество суроватъчен протеин концентрат.

Предимства на 100% Whey Advanced:

• Мускулно развитие и стабилен растеж

• Гарантирано възстановяване след физически натоварвания

• Активиране на регенериращите процеси в тялото още с първата доза

• Намалява умората и зарежда тялото с необходимите протеини

• Подхранва организма с бързо и лесно усвояващи се форми на протеини

Можете да го приемате след тренировка, сутрин и вечер. Както и винаги, когато се нуждаете от допълнително количество протеин или просто имате нужда да закусите с нещо пълноценно в забързаното ежедневие.

MUSCLETECH 100% Whey Advanced

Защо LAB Series и с какво се отличава тази серия на MuscleTech?

• Използват се само най-висококачествените източници

• Гарантирано чист и високоефективен протеин

• Изцяло чисти и ясни формули

• Клинично проучени дози, количества и концентрации

• Лабораторно тествани съставки

Всички хранителни добавки от линията LAB Series са произведени под зоркият поглед на учените от MuscleTech и с подкрепата на най-престижния университетски център за провеждане на изследвания относно здраве, спорт, хранене и суплементиране в University of Toronto.

Усетете преимуществото на 100% Whey Advanced - произведен на база проучвания и препоръки от световнопризнати експерти в храненето и спортното представяне, съдържанието на 100% Whey Advanced е иновативно и невиждано до момента. Отличава се с бързата си усвояемост благодарение на съдържащите се суроватъчни пептиди и суроватъчен протеин изолат. Това са източниците на протеини с най-високо ниво на усвояване. Разтварят се във вода бързо и лесно.

Всяка доза от 100% Whey Advanced LAB Series MuscleTech ви осигурява експлозивен приток от 5600 mg BCAA, активиращи протеиновия синтез - процесът ангажиран пряко с изграждането на нова мускулна маса и вкарващ тялото ви в анаболен режим!

MUSCLETECH 100% Whey Advanced

Защо СУРОВАТЪЧНИ ПЕПТИДИ и какво представляват те?

Суроватъчните пептиди са комплекс от аминокиселини, но със сравнително и значително по-къса верига в сравнение с обикновените молекули на суроватъчните протеини. Суроватъчните пептиди се усвояват мигновенно веднага след прием.

Нещо друго, което е интересно да се каже за суроватъчните пептиди е, че те биват окачествени като протеин с най-висока биологична стойност. Това означава, че са най-добрия източник на протеин по отношение на неговата степен на усвояване от човешкия организъм.

100% Whey Advanced притежава невероятно добър вкус, забележителна разтворимост и мека текстура.


Начин на употреба
: 1 мерителна лъжица (1 доза = 35 gr) се смесва с 200 мл вода

1-3 дози на ден - сутрин и след тренировка е задължително, а в почивни дни препоръчваме употреба на протеина сутрин и следобед.


Забележка: Продукта е хранителни добавки, спортни храни и не бива да се използва като заместител на лекарство.

Може би ще проявите интерес и към следните продукти

Alpha Amino Prototype 216

Alpha Amino Prototype 216

0,00 лв.
     

КЛ. ДУМИ ЗА ПРОДУКТ

Използвайте празно място за разделяне на ключови думи. Използвайте единични кавички (') за фрази.