Добре дошли в нашия магазин !

100% Whey Advanced

Наличност: В наличност

Цена: 140,00 лв.

Промо цена: 90,00 лв.

ДАЙТЕ ПЪРВОТО МНЕНИЕ за този продукт

MUSCLETECH 100% Whey Advanced е най-новият супер протеин на фирмата от серията им LAB Series - в тази серия попадат добавки, преминали максимално тежки лабораторни изследвания.
Това е протеин от ново поколение - чисто съдържание, високо количество протеини от най-добрите източници, ниско съдържание на въглехидрати и мазнини.

MuscleTech 100% Whey Advanced

Още изгледи

Детайли

Опаковка: 2270 gr
Производител: MUSCLETECH
Категория: ПРОТЕИНИ

 

MUSCLETECH 100% Whey Advanced е най-новият супер протеин на фирмата от серията им LAB Series - в тази серия попадат добавки, преминали максимално тежки лабораторни изследвания.

Това е протеин от ново поколение - чисто съдържание, високо количество протеини от най-добрите източници, ниско съдържание на въглехидрати и мазнини.

100% Whey Advanced съдържа суроватъчни ПЕПТИДИ, 2 вида суроватъчен протеин изолат и малко количество суроватъчен протеин концентрат.

Предимства на 100% Whey Advanced:

• Мускулно развитие и стабилен растеж

• Гарантирано възстановяване след физически натоварвания

• Активиране на регенериращите процеси в тялото още с първата доза

• Намалява умората и зарежда тялото с необходимите протеини

• Подхранва организма с бързо и лесно усвояващи се форми на протеини

Можете да го приемате след тренировка, сутрин и вечер. Както и винаги, когато се нуждаете от допълнително количество протеин или просто имате нужда да закусите с нещо пълноценно в забързаното ежедневие.

MUSCLETECH 100% Whey Advanced

Защо LAB Series и с какво се отличава тази серия на MuscleTech?

• Използват се само най-висококачествените източници

• Гарантирано чист и високоефективен протеин

• Изцяло чисти и ясни формули

• Клинично проучени дози, количества и концентрации

• Лабораторно тествани съставки

Всички хранителни добавки от линията LAB Series са произведени под зоркият поглед на учените от MuscleTech и с подкрепата на най-престижния университетски център за провеждане на изследвания относно здраве, спорт, хранене и суплементиране в University of Toronto.

Усетете преимуществото на 100% Whey Advanced - произведен на база проучвания и препоръки от световнопризнати експерти в храненето и спортното представяне, съдържанието на 100% Whey Advanced е иновативно и невиждано до момента. Отличава се с бързата си усвояемост благодарение на съдържащите се суроватъчни пептиди и суроватъчен протеин изолат. Това са източниците на протеини с най-високо ниво на усвояване. Разтварят се във вода бързо и лесно.

Всяка доза от 100% Whey Advanced LAB Series MuscleTech ви осигурява експлозивен приток от 5600 mg BCAA, активиращи протеиновия синтез - процесът ангажиран пряко с изграждането на нова мускулна маса и вкарващ тялото ви в анаболен режим!

MUSCLETECH 100% Whey Advanced

Защо СУРОВАТЪЧНИ ПЕПТИДИ и какво представляват те?

Суроватъчните пептиди са комплекс от аминокиселини, но със сравнително и значително по-къса верига в сравнение с обикновените молекули на суроватъчните протеини. Суроватъчните пептиди се усвояват мигновенно веднага след прием.

Нещо друго, което е интересно да се каже за суроватъчните пептиди е, че те биват окачествени като протеин с най-висока биологична стойност. Това означава, че са най-добрия източник на протеин по отношение на неговата степен на усвояване от човешкия организъм.

100% Whey Advanced притежава невероятно добър вкус, забележителна разтворимост и мека текстура.


Начин на употреба
: 1 мерителна лъжица (1 доза = 35 gr) се смесва с 200 мл вода

1-3 дози на ден - сутрин и след тренировка е задължително, а в почивни дни препоръчваме употреба на протеина сутрин и следобед.


Забележка: Продукта е хранителни добавки, спортни храни и не бива да се използва като заместител на лекарство.

КЛ. ДУМИ ЗА ПРОДУКТ

Използвайте празно място за разделяне на ключови думи. Използвайте единични кавички (') за фрази.