Добре дошли в нашия магазин !

Стак за реален мускулен растеж - за мъже от 25-35 г.

Наличност: В наличност

Цена: 280,00 лв.

Промо цена: 209,00 лв.

Стак за реален мускулен растеж - Този стак е предназначен за атлети на възраст от 25-35 години със бърз и среден тип обмяна на веществата.

Стак за реален мускулен растеж - за мъже от 25-35 г.

Още изгледи

Детайли

Опаковка: 5 продукта
Производител: РАЗНИ
Категория: СТАКОВЕ

 

Този стак е предназначен за атлети на възраст от 25-35 години със бърз и среден тип обмяна на веществата.

Profi Мass - 900 gr,  Olimp
100% Pure Whey - 908 gr, Pure Nutrition
Assault - 736 gr, MP Muscle Pharm
Creatine Strong Matrix 7 - 120 капсули, Olimp
Nova One-A-Day Complex - 60 таблетки, Saturn

Употребата на тази комбинация ще осъществи изкючитено бързо натрупване на мускулна маса, като същевременно количеството мазнини, натрупани по време на употребата ще бъде незначително.

• Profi Mass

Комбинация от протеин (суроватъчен протеин концентрат, мицеларен казеин, суроватъчен протеин изолат и суроватъчен протеин хидролизат) и въглехидрати в съотношение 50:50.  

Доставя всички необходими съставки за максимален растеж на мускулната маса, без допълнително увеличение на подкожните мазнини. Съдейства за оптимално възстановяване след тренировка и предпазва мускулите от разграждане по време на интензивно физическото усилие.

• 100% Pure Whey

Доставя така необходимия аминокиселинен профил в кръвта Ви. Това е суроватъчен бленд от суроватъчен протеин изолат и концентрат, като в състава преобладава изолата. Суроватъчният изолат е най-пречистената, бързоусвоима и скъпа форма на суроватъчния протеин, която се предлага на пазара. Дори нещо повече, за да е напълно съвършен в покриването на нуждите на атлета, Pure Whey е зареден и със суроватъчен протеин хидролизат (суроватъчни пептиди).

• Assault

Ще напомпа мускулатурата Ви до краен предел, като няма да загубите бързината и еластичността на връзките и ставите.

Assault е формула, която предоставя на бодибилдъри, трибойци, бойци и силови атлети оптималните предтренировъчни и интратренировъчни резултати, които ще ви изстрелят през достигнатото плато.

• Creatine Strong Matrix 7

Креатинова матрица от 7 различни креатина, работещи в една уникална формула. ГАРАНТИРАНО НЯМА ДА ИЗГУБИТЕ И ГРАМ АТФ. Съдържа един от най-хитовите креатини - Creatine MAGNA Power.

• Nova One-A-Day Complex

Никога без витамини!!!. NOVA е специална разработка на фирмата SATURN за тежко натоварени атлети. Всеки знае, че без витамини мускулния растеж е малък.
Това е формула с удължено действие, което гарантира постоянен поток на хранителни елементи във вашето тяло за период от 8 до 10 часа. В състава и са включени редица натурални добавки, които укрепват имунната система.

 

Начин на употреба:

Profi Mass - 1-4 порции дневно сутрин, преди и след тренировка и 1 час преди сън. Прибавете 1 порция (50 г = 4 мерителни лъжици или 8 равни супени лъжици) към 100 мл вода.

100% Pure Whey - Разтворете една мерителна лъжица в 250-300 мл вода или прясно мляко. Употребявайте 1-3 дози на ден, за да покриете протеиновите си нужди. Най-необходимото време за употреба на суроватъчния протеин е сутрин, преди и след тренировка и преди сън.

Assault - Приемайте половин или цяла доза, 30 минути преди тренировка

Dominator - За най-добър ефект вземете 4 капсули по време на спорт и още толкова след.

Nova One-A-Day Complex - Като хранителна добавка, приемайте 1 таблетка девно, за предпочитане с храната.

Може би ще проявите интерес и към следните продукти

Vegan Protein

Vegan Protein

106,00 лв.
Стак за реален мускулен растеж - за мъже до 25 год

Стак за реален мускулен растеж - за мъже до 25 год

Цена: 151,00 лв.

Промо цена: 125,00 лв.

Wianabol

Wianabol

38,00 лв.
 

КЛ. ДУМИ ЗА ПРОДУКТ

Използвайте празно място за разделяне на ключови думи. Използвайте единични кавички (') за фрази.