Добре дошли в нашия магазин !

Стак за реален мускулен растеж - за мъже до 25 год

Наличност: В наличност

Цена: 151,00 лв.

Промо цена: 125,00 лв.

Стак за реален мускулен растеж - Този стак е подходящ за мъже до 25 години с бърза и средна обмяна на веществата.

Стак за реален мускулен растеж

Още изгледи

Детайли

Опаковка: 5 продукта
Производител: РАЗНИ
Категория: СТАКОВЕ

 

Pro Mass - 3000 gr (Pro Nutrition)
Pro Whey - 900 gr (Pro Nutrition)
100% Creatine - 500 gr (Scitec Nutrition)
NitroX Therapy - 340 gr (BioTech USA)
One-A-Day - 100 таблетки (BioTech USA)  

Този стак е подходящ за мъже до 25 години с бърза и средна обмяна на веществата.

• Pro Mass

Осъществява бързо въглехидратно зареждане преди и след спорт допълвайки повишените нужди от гликоген, по този начин се създава предпоставка за бърз мускулен растеж и добър транспорт на всякакъв вид креатини.

Гейнърът Pro Mass е създаден за хора, които са със сравнително бърз метаболизъм, желаещи да покачват бързо мускулна маса. От друга страна, Pro Mass е изключително добра формула за тотално възстановяване след тежка тренировка в залата. Балансираната формула Въглехидрати-Белтъци, бързо навлизаща в кръвната плазма, ще реши проблемите ви, както от енергийно естество преди спорт, зареждайки мускулите с необходимия гликоген за повече експлозивна сила, така и по отношение аминокиселинен профил за реален мускулен растеж.

Pro Whey

Стандартен сурватъчен протенин, който в комбинация с високовъглехидратния прах Pro Mass ще осъществи добър приток на аминокиселини до мускулите.

Pro Whey съдържа уникална комбинация на аминокиселини ВСАА, които са от голямо значение на културистите. Много добър протеинов концентрат не само за тези, които са на нискокалорийна диета, а и за тези, които искат да натрупат мускулна маса.

Pro Whey съдържа суроватъчен протеин, най-високата стйност на аминокиселините ВСАА (леуцин,изолеуцин,валин), които след тренировките помагат при растежа на мускулната маса.

• Креатинът

В този стак креатинът е незаменима добавка, осъществявайки приток на бърз АТФ. Читателите на този сайт знаят, че по време на тежка физическа работа тялото губи от 2-5 грама креатин и набавянето му е изкючително важно.

Креатин монохидрата доставя необходимите креатинови молекули за поддържане нивата на фосфокреатина, който осигурява енергия за работещите мускули. Този процес е важен за възстановяването на АТФ в мускулите по време на изтензивна тренировка.

Когато започвате програма за прием на креатин е възможно и дори задължително, да принудите мускулните клетки да складират необичайно високи количества креатин. Затова, в началото на всеки цикъл за прием на креатин се прави т. нар. зареждаща фаза. Тя е последвана от поддържащ период, през който дневния прием на креатин е в значително по-ниски дози.

• NitroX Therapy

Необходимия азотен бустер преди спорт, гарантира здраво напомпване и доста енергия.

Nitrox Therapy съдържа 3 от най-мощните стимулатори на азотния оксид-аргинин-алфа-кетоглутарат, цитрулин малат и карнозин. Така разширяването на кръвоносните съдове и подобряването на кръвообръщението е гарантирано.

• One A Day

Така предложената формула няма да бъде завършена без витаминно-минералния комплекс. Изключително важна добавка за по-добро усвояване на храната и така важната витализация

Количеството на витамините в ONE-A-DAY покрива напълно препоръчителните норми за 2000 килокалории диета. Това означава, че ONE-A-DAY доставя всички витамини в такива количества, че организма да може да ги усвои напълно. Ако нямате нужда от по-високи дози, не прекалявайте с витамините - в този случай повече не означава по-добре.

Тялото ще си вземе колкото му е необходимо, а излишъците ще натоварят допълнително отделителната система, която трябва да ги изхвърли.

 

Начин на употреба:

Pro Mass: 80 гр 1-2 дневно

Pro Whey: разтваря се една мярка (30гр.) в 300 мл. вода или мляко.

100% Creatine:
Зареждаща фаза (1-ва седмица) - Осигурете по една доза (1 чаена лъжичка) креатин за всеки 15 килограма телесно тегло.
Поддържаща фаза (след 1-та седмица) - Приемайте по 1 доза креатин за всеки 30 килограма телесно тегло.
• Приемайте креатина след тренировка и преди хранене, заедно с прости въглехидрати.

Nitrox Therapy: разтворете 20 g в 300-400 ml студена напитка и изпийте 30 минути преди тренировка.

One-A-Day: Приемайте по 1 таблетка сутрин с храна.

Може би ще проявите интерес и към следните продукти

Стак за реален мускулен растеж - за мъже от 25-35 г.

Стак за реален мускулен растеж - за мъже от 25-35 г.

Цена: 280,00 лв.

Промо цена: 209,00 лв.

     

КЛ. ДУМИ ЗА ПРОДУКТ

Използвайте празно място за разделяне на ключови думи. Използвайте единични кавички (') за фрази.