Добре дошли в нашия магазин !

Muscle Milk

Наличност: В наличност

72,00 лв.

ДАЙТЕ ПЪРВОТО МНЕНИЕ за този продукт

Muscle Milk е вдъхновен от най-съвършения и полезен протеин - човешкото мляко. Специалната формула, включваща протеинова и мастна матрица, ни дава това което природата в създала с цел бързо развитие и растеж.

Muscle Milk

Още изгледи

Детайли

Опаковка: 1120 gr
Производител: CYTO SPORT
Категория: ПРОТЕИНИ


Muscle Milk е вдъхновен от най-съвършения и полезен протеин - човешкото мляко. Специалната формула включваща протеинова и мастна матрица, ни дава това което природата в създала с цел бързо развитие и растеж.

Evo-Pro - специална комбинация от алфа и бета казеини, алфа-лакталбумин, лактоферин, Л-Глутамин и други важни фактори за растежа, взаимствани от най-съвършенната формула - човешкото мляко.

Lean Lipids - комплекс от мазнини състоящ се от:

• Средноверижни триглицериди, или полуразградени, „бързо изгарящи” мазнини. Те служат за енергия на мускулите и е малко вероятно да бъдат складирани в мастните депа на тялото. 20% от мазнините в Muscle Milk са средноверижни триглицериди

• Дълговерижни полиненаситени мастни киселини. Те са специално обработени с ензими и не могат да бъдат складирани в тялото. Вместо това, те имат противовъзпалително действие и стимулират задържането на минерали в тялото.

Изследванията показват, че специално обработени мазнини като тези в Muscle Milk, приети преди и след тренировка стимулират изгарянето на собствените мазнини в тялото.

КЛ. ДУМИ ЗА ПРОДУКТ

Използвайте празно място за разделяне на ключови думи. Използвайте единични кавички (') за фрази.