Добре дошли в нашия магазин !

Monster BEEF

Наличност: В наличност

Име Цена Кол.
Monster BEEF - 908 gr
58,00 лв.
Monster BEEF - 2200 gr
110,00 лв.

ДАЙТЕ ПЪРВОТО МНЕНИЕ за този продукт

Monster Beef е изграден от 90% ензимно хидролизиран (предварително разграден) говежди албумин, който е един от най-качествените източници на протеин на пазара.

Monster BEEF

Още изгледи

Детайли

Опаковка: 908, 2200 gr
Производител: AMIX NUTRITION
Категория: ПРОТЕИН

 

• Бърза доставка на всички необходими аминокиселини
• Отлична хранителна стойност
• Отлична разтворимост
• Ниско съдържание на мазнини и въглехидрати
• Лесен за храносмилане
• Високо съдържание на всички важни минерали

Monster Beef е изграден от 90% ензимно хидролизиран (предварително разграден) говежди албумин, който е един от най-качествените източници на протеин на пазара.

Ензимната хидролиза забележимо съкращава времето, необходимо за предварително разграждане на протеините и по този начин тяхното действие се осъществява без никакво забавяне.

Говеждият протеин, съдържащ се в Monster Beef, е обогатен с креатин монохидрат, който поддържа увеличаването на енергийния потенциал, експлозивната мощ, ускоряване на регенерирането и производството на мускулна маса.

Monster Beef съдържа също така Nitro Shot комплекс, състоящ се от вещества, които ще ускорят кръвообращението, осигурявайки по-бързо и директно снабдяване на мускулните фибри с хранителни елементи. В допълнение, продуктът предоставя PhosphoMatrix, снабдяваща с всички необходими минерали, които са от особено значение за тялото на спортиста.


Начин на употреба: Смесете 1-2 мер. лъжици от продукта с 250-350 мл. студена вода или нискомаслено мляко. Използвайте блендер или ръчен шейкър и смесете за 30 секунди. За да промените вкуса и сладостта на напитката, добавяйте различно количество вода при нейното приготвяне.

Monster BEEF

Може би ще проявите интерес и към следните продукти

Anabolic Whey

Anabolic Whey

Започва от: 53,00 лв.

     

КЛ. ДУМИ ЗА ПРОДУКТ

Използвайте празно място за разделяне на ключови думи. Използвайте единични кавички (') за фрази.