Добре дошли в нашия магазин !

Micellar Casein

Наличност: В наличност

69,00 лв.

ДАЙТЕ ПЪРВОТО МНЕНИЕ за този продукт

Micellar Casein е внимателно филтриран, неденатуриран млечен протеин, чиято биологична стойност и качество на аминокиселинен синтез очевидно задминава другите налични комерсиални киселинни казеин или казеинови продукти.

Micellar Casein

Още изгледи

Детайли

Опаковка: 1000 gr
Производител: PEAK
Категория: ПРОТЕИНИ


• С казоморфин и гликомакро пептиди

• 20% Глутамин, 20% BCAA, до 50% EAA

• Протеинова матрица, освобождаваща през продължителен период от време

• Стабилизира мускулната маса

• Идеален за дългосрочно снабдяване с аминокиселини

• Достатъчно насищащ

• Храносмилателни ензими

• Без аспартам

 

Micellar Casein е внимателно филтриран, неденатуриран (т.е. естествен вкус) млечен протеин, чиято биологична стойност и качество на аминокиселинен синтез (BV, PCDAAS, BY) очевидно задминава другите налични комерсиални киселинни казеин или казеинови продукти.

Специалният състав от10% алфа лактоглобулин, 10% бета лактоглобулин, 40% алфаS-казеин, 30% бета казеин и10% капа казеин, аминокиселините и пептидите на мицеларния казеин се освобождават по равно в кръвообращението 30 минути след прием и до 8 часа след прием.

Micellar Casein съдържа 360 мг натрий и 390 мг калций във всяка доза.

Сред спортистите Micellar Casein е оценяван като анти-катаболик с най-добър вкус и най-задоволителни резултати и се приема като вечерен протеин и/или диетичен протеин за дългосрочно снабдяване с пминокиселини.

 

Какво мога да очаквам от Peak Micellar Casein?

Micellar Casein е много сметанов и вкусен протеин, който се усвоява по-бавно от другите протеини, така че да можете да се възползвате от 8-часов приток на мускулно изграждащ материал. Дълготрайното освобождаване на аминокиселини предотвратява антикатаболичните ефекти (освен ако не хапнете нещо друго през нощта).

Micellar Casein за спортисти е нощен протеин и се взима преди лягане. Въпреки това има спортисти, които предпочитат лесно храносмилаем, бързо усвояем протеин като Anabolic Protein Fusion, Whey Fusion или свободни аминокиселини, така че да не стресират организма си през нощта с храносмилателни дейности. Така че се препоръчва да проверите кой начин на доставяне на аминокиселини е най-добър за вас.

Micellar Casein причинява дълго продължаващо чувство за наситеност и е подходящ като хранителен заместител по време на диети. Тъй като диетата се свързва със захранване с намалено съдържание на калории, често съпроводена със загуба на мускули и сила, тук антикатаболичният ефект може да бъде особено интересен.

Когато тяло зависи от различни солидни аминокиселини, навлизащи в кръвообращението, както е сутрин или около тренировка, ние ви съветваме да използвате бързи протеини или свободни аминокиселини, отколкото Micellar Casein. Micellar Casein не може да задоволи огромната нужда от Аминокиселини по начина, по който го правят бързите Аминокиселини.

 

Функции и ефекти:

Micellar Casein естествена съставка на млякото и е внимателно филтриран от пълномаслено мляко, до степен до която мазнините и въглехидратите (лактоза) се отстранят. По този начин се извлича 80-83% от протеиновото съдържание, за разлика от другите форми на казеина (като калциев казеин, киселинен казеин и др.). Тъй като Micellar Casein не е денатуриран, той все пак съдържа всички стойностни биоактивни пептиди на млечния протеин и има следните предимства:

Micellar Casein съдържа близо 50% незаменими аминокиселини (ЕАА), над 20% верижни аминокиселини (ВСАА), 20% глутамин и над средната стойност от 3.5% Аргинин, един аминокиселинен профил с по-високо качество от гореспоменатите форми на казеина или казеинатите.

Особено богатите ВСАА, съдържащи се Micellar Casein, ЕАА, както и „незаменимите” аминокиселини L-Аргинин и L-Глутамин имат така наречените антикатаболични характеристики и са най-важните аминокиселини за синтеза на мускулния протеин. Високото съдържание на Глутамин и биоактивните млечни Пептиди (казоморфин и гликомакроПептиди) в Micellar Casein имат имуностимулиращи, храносмилателни, антимикробни и аналгетични характеристики и най-вече – висок възстановяващ ефект.

Micellar Casein протеин, освобождаван с времето, т.е. - усвояем протеин. Аминокиселините в Micellar Casein се освобождават бавно и равномерно в продължение на 8 часа, като процесът започва 30 минути след прием. Биохимичното „усвояване във времето” на Micellar Casein се постига чрез „коагулация” на казеина в стомаха. Коагулацията на казеин води и до дълготрайно усещане за пълнота,а оттам следва, че Peak Micellar Casein е идеален не само за дълготраен приток на протеин, но и като диетичен протеин.

Добавените храносмилателни ензими (бромелаин, папаин и лактаза) и добавените 10 витамина подобряват храносмилането и усвояването на неговите протеини и аминокиселини.

Може би ще проявите интерес и към следните продукти

ISOfemme

ISOfemme

49,00 лв.
     

КЛ. ДУМИ ЗА ПРОДУКТ

Използвайте празно място за разделяне на ключови думи. Използвайте единични кавички (') за фрази.