Добре дошли в нашия магазин !

Meta Force 5.0

Наличност: В наличност

Цена: 120,00 лв.

Промо цена: 102,00 лв.

Meta Force 5.0 е 6-степенна бързa и контролирано усвояема протеинова матрица, която е най-доброто решение, ако искате да качите мускулна маса и да подчертаете вашите мускули.

#85mit43ko

Още изгледи

Детайли

Опаковка: 2297 gr
Производител: SAN NUTRITION
Категория: ПРОТЕИН


Meta Force 5.0 е 6-степенна бързa и контролирано усвояема протеинова матрица, която е най-доброто решение, ако искате да качите мускулна маса и да подчертаете вашите мускули. Това е така, защото MetaForce ще Ви достави перфектното протеиново захранване, състоящо се от SPI-90, хидролизиран протеин, суроватъчен Иизолат, микро филтриран концентрат суроватъчен протеин, мицелиран алфа и бета казеини, казеинати, неденатуриран студено филтриран суроватъчен протеин изолат, млечен протеин изолати калциев казеинат.

Специалната, уникална формула е това, което отличава MetaForce от останалите продукти, със съдържание на протеини. MetaForce съдържа точно 6-степенна протеинова матрица, която ще Ви зареди с анаболни вещества и почти никакви въглехидрати. MetaForce осигурява постепенно усвояване на протеина, което Ви гарантира постоянен прилив на амино киселини във вашите мускули. Това е много важно за Вас, тъй като аминокиселините изграждат всички белтъци в тялото Ви. Недостатъчното количество на аминокиселини, ще принуди вашите мускули да се самоизядат, за да си доставят изгубените по време на тренировката хранителни вещества. Приемайки MetaForce, Вие ще предотвратите това.

След като приемете MetaForce, хидролизатите и изолатите влизат в кръвообращението само за минути и започват да творят чудеса. Като начало, MetaForce ще съдейства за запазването на гликогеновите запаси в мускулите Ви. Без MetaForce, това не би било възможно. Благодарение на MetaForce, мускулите Ви ще са предпазени от катаболните процеси. Това са всъщност процеси, които възникват напълно естествено, като отговор след една интензивна тренировка. Ако не бъдат преодоляни, катаболните процеси ще разрушат вашите мускули. Ето защо Ви е нужен MetaForce - за да не е необходимо да се примирявате с катаболните състояния.

За разлика от хидролизатите и изолатите, коннцентратите и казеинатите във формулата на MetaForce се усвояват по-бавно - за няколко часа. По този начин те осигуряват на мускулите Ви постепенно и дългосрочно захранване. Взети заедно, хидролизатите и изолатите в комбинация с хидролизатите и изолатите, ще осигурят на мускулите Ви необходимите градивни вещества, които ще помогнат за повишаване на техния обем. Приемайки MetaForce, Вие ще се радвате на големи и релефни мускули, които ще запазят обема си, дълго след тренировката.

Meta Force 5.0

Може би ще проявите интерес и към следните продукти

 Carnivor Beef Protein

Carnivor Beef Protein

Започва от: 105,00 лв.

Matrix 2.0

Matrix 2.0

Започва от: 50,00 лв.

   

КЛ. ДУМИ ЗА ПРОДУКТ

Използвайте празно място за разделяне на ключови думи. Използвайте единични кавички (') за фрази.