Добре дошли в нашия магазин !

MCT Oil

Наличност: В наличност

18,00 лв.

ДАЙТЕ ПЪРВОТО МНЕНИЕ за този продукт

MCT Oil - Съдържа комплекс от средноверижни триглицериди. Те се усвояват много бързо без необходимост от допълнително участие на ензими, което ги прави най-бързия източник на енергия.

OLIMP MCT OIL

Още изгледи

Детайли

Опаковка: 400 ml
Производител: OLIMP
Категория: ЕНЕРГЕТИЦИ

 

Съдържа комплекс от средноверижни триглицериди. Те се срещат рядко в естествена среда (основно в кокосовото масло), усвояват се много бързо без необходимост от допълнително участие на ензими, което ги прави най-бързия източник на енергия.

Те дават 2 пъти повече енергия (8,3 ккал/г) в сравнение с въглехидратите и белтъчините (4 ккал/гр), като увеличават термогенезата в тялото, а от там - и изгарянето на подкожните мазнини.

Поради бързото си изгаряне и 2 пъти по-малката нужда от кислород за окисление /в сравнение с останалите мазнини/, те не могат да се складират като подкожна мазнина. Наличието им в организма спомага за по-пълното усвояване на хранителните вещества от храната. Освен това подобрява асимилирането на мастноразтворимите витамини, калция и магнезия, намалява нивото на лошия холестерол /LDL/ в кръвта, като по този начин нормализира цялостния баланс на холестерола.

Предназначение:

• бърз източник на енергия преди тренировка или състезание;
• средство за ограничаване на катаболизма;
• за намаляване на подкожните мазнини;
• за регулиране и контрол на холестерола.

Начин на употреба: Започнете с 1 супена лъжица два пъти дневно с храната /като добавка към салати или директно/ за два дни. Постепенно увеличете дозата до достигане на оптималната доза от 1-2 супени лъжици два пъти дневно. В случай на поемане на големи количества (над 100 мл еднократно) са възможни стомашни проблеми. Големите дози от МСТ ОIL могат да увеличат необходимостта от Л-карнитин.

 

Забележка: Продукта е хранителни добавка,и не е заместител на разнообразното хранене.

Може би ще проявите интерес и към следните продукти

Explosin

Explosin

66,00 лв.
Inosine (Nutrend)

Inosine (Nutrend)

42,00 лв.
   

КЛ. ДУМИ ЗА ПРОДУКТ

Използвайте празно място за разделяне на ключови думи. Използвайте единични кавички (') за фрази.