Добре дошли в нашия магазин !

Mass

Наличност: В наличност

Име Цена Кол.
Mass - 1750 gr
44,00 лв.
Mass - 4500 gr
81,00 лв.

ДАЙТЕ ПЪРВОТО МНЕНИЕ за този продукт

Mass е предназначен за начинаещи или средно напреднали атлети. Това са лесно смилаеми хранителни добавки, които подобряват работоспособността и увеличават мускулния растеж.

Mass

Детайли

Опаковка: 1750, 4500 gr
Производител: SCITEC NUTRITION
Категория: ПОКАЧВАНЕ на ТЕГЛО

 

Mass е предназначен за начинаещи или средно напреднали атлети. Това са лесно смилаеми хранителни добавки, които подобряват работоспособността и увеличават мускулния растеж. Продукта съдържа протеинова матрица Promax - комбинация от суроватъчен протеин концентрат и пшеничен протеинов изолат.

Пшеницата съдържа 40% Глутамин от общия аминопрофил. Mass съдържа бързо и бавно действащи въглехидрати в правилно съотношение. Всяка доза съдържа незаменими витамини и минерали и 20% Протеин и Креатин. Продукта набавя на органзма 50% от препоръчаната дневна нужда от витамини и не включва допълнително захароза и фруктоза.

Глутамин е аминокиселината с най-голямо съдържание в организма. Л-Глутамина има много важна роля в протеиновия метаболизъм и е много важен за граденето на мускули при културистите и помага да се запазят мускулните клетки.

 

Дозировка: Разбъркайте 50 гр. във вода, сок или мляко. Приемайте 1-2 дози дневно. За по-добри резултати приемайте 1 доза 30 мин. преди тренировка.

 

Съдържание в 1 доза:

• Calories 186kcal

• Calories from Fat 6kcal

• Protein 10g

• Carbohydrate 35g

• Fat 0.7g

• Creatine monohydrate 500mg

КЛ. ДУМИ ЗА ПРОДУКТ

Използвайте празно място за разделяне на ключови думи. Използвайте единични кавички (') за фрази.