Добре дошли в нашия магазин !

Macro Pro

Наличност: В наличност

75,00 лв.

ДАЙТЕ ПЪРВОТО МНЕНИЕ за този продукт


ОЧАКВАЙТЕ !!!
Macro Pro! Нова революция или нещо старо, но по-добро? Macro Pro е новото бижу на Syntrax в сферата на хранителните добавки за възстановяване и маса.

Macro Pro

Още изгледи

Детайли

Опаковка: 2560 gr
Производител: SYNTRAX
Категория: ПОКАЧВАНЕ на ТЕГЛО

 

Macro Pro! Нова революция или нещо старо, но по-добро?

Macro Pro е новото бижу на Syntrax в сферата на хранителните добавки за възстановяване и маса.

Macro Pro е изключително качествен хранителен продукт, чиято основна цел е да осигурява необходимите хранителни вещества на тялото, след тежки физически натоварвания като тренировки с тежести или професионални спортове. Неслучайно Macro Pro бива наричан "перфектната храна" заради своите висококачествени съставки и перфектно съотношение на хранителните макронутриенти: протеин, въглехидрати и мазнини.

Вместо да съдържа нездравословните мазнини за тялото, като синтетичните трансмазнини, палмово и соево масло, Macro Pro включва в състава си изключително полезните здравословни мазнини като средноверижни триглицириди и висококачествено слънчогледово масло. Тези здравословни мазнини подхранват тялото с нужните макронутриенти без да стимулират натрупването на излишни подкожни мазнини.

Подобно на мазнините, в Macro Pro се съдържат и най-качествените протеинови източници. За да се възстановяват вашите мускули и стимулира покачването на активно тегло, в Macro Pro са използвани изключително качествен неденатуриран суроватъчен протеин, мицеларен казеин и неденатуриран яйчен албумин. Не само, че тези протеинови източници са подходящи за възстановяването на мускулните тъкани, но те подхранват тялото пълноценно за по-дълъг период от време. Суроватъчният протеин в Macro Pro се усвоява по-бързо и осигурява внезапен приток на аминокиселини в кръвта, докато яйчния албумин и мицеларния казеин са съответно средно и бавноусвояеми, което удължава действието на анаболния прозорец за по-дълъг период от време.

И накрая, Macro Pro съдържа полезни въглехидрати, които не се натрупват като мазнини. Изборът на Syntrax включва висококачествени въглехидрати като трехалоза, палатиноза и дехидратиран тръстиков сок. Заедно тези макронутриенти осигуряват за тялото стабилен приток на въглехидрати, които са подходящи в краткосрочен и дългосрочен платен за запълването на глюкогеновите депа след физическо натоварване.

Syntrax проектира Macro Pro с една единствена цел, да създаде "перфектната храна", която да гарантира, че тялото ви ще получи най-нужното за оптимално възстановява и растеж. Macro Pro не е просто поредния обикновен гейнър на пазара, Macro Pro е съвършеният източник на най-важните хранителни вещества за организма.

 

Дозировка: Сутрин и(или) преди спорт.

Може би ще проявите интерес и към следните продукти

 Jumbo

Jumbo

Започва от: 78,00 лв.

     

КЛ. ДУМИ ЗА ПРОДУКТ

Използвайте празно място за разделяне на ключови думи. Използвайте единични кавички (') за фрази.