Добре дошли в нашия магазин !

Lipo 6 Black

Наличност: В наличност

Цена: 80,00 лв.

Промо цена: 65,00 лв.

ДАЙТЕ ПЪРВОТО МНЕНИЕ за този продукт

Lipo 6 Black е един от най-значителните, най-силните, най-жестокия фат бърнер, който тази планета е виждала. Той достига до тези зони на човешкия организъм, до които другите подобни препарати до сега никога не са достигали.

 Lipo 6 Black

Още изгледи

Детайли

Опаковка: 120 капсули
Производител: NUTREX
Категория: ФЕТБЪРНЪРИ

 

Lipo 6 Black e най-новата и подобрена версия на оригиналната Lipo 6, която е призната за най-силния фат бърнер при боренето с мазнините. Без да се съмнявате, отново е разработка на Nutrex. От самата компания казват, че със създаването на Lipo 6 Black са отишли там, където другите компании произвеждащи бърнери не са и планували.

Всеки ползвал оригиналната Lipo 6 знае какъв резултат се наблюдава и колко сте били изненадани от ефективния резултат. Е, ако използвате сега Lipo 6 Black, вие ще бъдете направо ШОКИРАНИ и за капак на всичко - този продукт е РАЗРЕШЕН.

Когато погледнете етикета и видите съставките на Lipo 6 Black ще си кажете, ама този бърнер няма нищо чудно или изненадващо. Да, така е обаче начина на съчетание, технологията, по която са комбинирани е ключа към това бърнера да действа като извънземен препарат.

Lipo 6 Black е един от най-значителните, най-силните, най-жестокия фат бърнер, който тази планета е виждала. Той достига до тези зони на човешкия организъм, до които другите подобни препарати до сега никога не са достигали. Lipo-6 Black атакува мастните депа с инстинкт на убиец и има една цел - да ги разбие. Както казват от производителите Nutrex - "Добре дошли в Ъндърграунда".

Не си правете грешни изводи, когато сте пробвали всичко или сте стигнали едно положение и повече не мърдате, че повече не може. МОЖЕ разбира се, може стига да пробвате Lipo-6 Black. Той е плашещо добър фат бърнер.

Начин на прием:

За да може да почувствате влиянието на LIPO-6 Black приемайте 3 капсули сутрин и още 3 капсули следобяд. Разстоянието между 2-та приема да е поне 6 часа, както и поне 5 часа преди сън да се вземе. НЕ преувеличавайте повече от 6 хапчета на ден. За най-добри резултати, не приемайте LIPO-6 Black с храна. Максималния срок на прием е 8 седмици и след това се почива 4 седмици.

 

ВНИМАНИЕ: LIPO-6 Black е за лица над 21г. Да не се взима, ако сте бременна или болен. По време на приема е забранено да се приема допълнитено кофеин, синефрин. Също така не е препорачителен приема на кафе, чай, сода и други диетични продукти. Този продукт съдържа кофеин. Не използвайте LIPO-6 Black повече от 8 седмици и между различни цикли да има разстояние от 4 седмици. Консултирайте се с вашия лекар, ако приемате аспирин, анти-депресанти, други лекарства или продукти съдържащи Ефедрин, фенилетиламин или други стимуланти. НЕ се препоръчва за диабетици, хора с плоблеми в простатата, кръвното налягане, черния дроб, главоболие или глаукома. Спрете задължитено, ако получите голямо главоболие или прекалено ускурен пулс на сърцето или накъсани вдишвания.

Състав:

Fat Oxidation Dual-Stimulator - 150 mcg

3,3'-Diiodo-L-Thyronine

3,5 Diiodo-L-Thyronine

Lipolytic Acceleration Matrix - 4.5 mg

11-Hydroxy Yohimbine * Alpha-Yohimbine

Yohimbine HCL

Metabolic Heat Generating Blend - 20 mg

Methylsynephrine

Synephrine HCL

Brown Adipose Tissue Heat Activator - 150 mg

B-Phenylethylamine HCL

N-Methyl-B-Pheylethylamine HCL

R-Beta-Methylphenylethylamine HCL

Free Fatty Acid Releasing Complex - 200 mg

Caffeine Anhydrous

1-Methylcaffeine

Other Ingredients:

Vegetable Cellulose, Glycerin, Purified Water, Polysorbate 80, Hypromellose Q.s.p., FD&C Blue #1, FD&C Red #40, FD&C Yellow #6 This product utilizes only natural vegetable capsules that are free of animal products.

 

Този продукт е хранително вещество в чиста форма и не е лекарствено средство.

 

Може би ще проявите интерес и към следните продукти

Therma Xtreme

Therma Xtreme

33,00 лв.
     

КЛ. ДУМИ ЗА ПРОДУКТ

Други хора маркираха този продукт със следните кл. думи:

Използвайте празно място за разделяне на ключови думи. Използвайте единични кавички (') за фрази.