Добре дошли в нашия магазин !

Lipo 6 Black Hers

Наличност: В наличност

Цена: 80,00 лв.

Промо цена: 65,00 лв.

ДАЙТЕ ПЪРВОТО МНЕНИЕ за този продукт

NUTREX Lipo 6 Black Hers e ПЪРВИЯТ и ЕДИНСТВЕН фет бърнер, който е специално разработен за жени, най-напредналата формула за жени в света, използваща нова и фантастична мулти-фазисна технология. Тази уникална технология комбинира в себе си капсули една в друга, които се освобождават през определен интервал и сами във времето в самия организъм.

NUTREX Lipo 6 Black Hers

Детайли

Опаковка: 120 капсули
Производител: NUTREX
Категория: ФЕТБЪРНЪРИ

 

NUTREX Lipo 6 Black Hers e ПЪРВИЯТ и ЕДИНСТВЕН фет бърнер, който е специално разработен за жени, най-напредналата формула за жени в света, използваща нова и фантастична мулти-фазисна технология. Тази уникална технология комбинира в себе си капсули една в друга, които се освобождават през определен интервал и сами във времето в самия организъм. Намалява телесните мазнини и увеличава енергията, като за разлика от останалите фетбърнери не води до дехидратация.

На пазара за горене на мазнини при жените има много бърнери, които претендират да са най-добрите. Сега NutreX пренасят формулите на друго ниво с максимално ефективни и бързодействащи продукти - ЕКСТРЕМНИ ФЕТБЪРНЕРИ. След бърнер НОМЕР 1 - Lipo 6 Hers идва новата Lipo 6 Blck Hers - най-напредналата формула за жени в света, използваща нова и фантастична мулти-фазисна технология. Тази уникална технология комбинира в себе си капсули една в друга, които се освобождават през определен интервал и сами във времето в самия организъм.
Lipo 6 Blck Hers
е първият и единствен фетбърнер, изработен специално за жени, който предлага бързина и ефикасност. Неговата сила за изгаряне на калории и възпроизвеждане на енергия, в допълнение с една контролирана и обширна реализация, ви осигурява максимален резултат не само през деня, но и през нощта.

За разлика от повечето бърнери на пазара, чиито ефекти идват и си отиват бързо, Lipo 6 Black Hers продължава да работи НОН СТОП. В капсулите на продукта има течност, благодарение на която се контролира скоростта на абсорбция на съставките. Това значително разширява периода на активност на съставките, което означава, че продължително потиска вашия апетит през целия ден/нощ и осигурява дълъг период на изгаряна на мазнините, което ви позволява да отслабвате последователно 24 часа в денонощието.

LIPO 6 Black Hers

Предимствата на новият Lipo 6 Blck Hers са много. Ето най-важните в 6 реда:

• Нова "3-Prong" система за драстично понижаване на телесните мазнини

• 2 мощни Thyronines за хипер активна метаболизация на мазнините

• Съдържа 3 форми на растението Йохимбин за максимално освобождаване от мазнини в проблемните области

• Генерира значително по-високи температура на тялото за максимално изгаряне на мастните депа

• Активира дълбоко подкожно мастната тъкан, чрез групиране на мощни съединения, генериращи топлина

• Напълно течни капсули за максимална ефективност и бързото адаптиране на организма към новата среда

Lipo 6 Blck Hers е един от най-значителните, най-силните, най-бързодействащите фатбърнери. Той достига до тези зони на човешкия организъм, до които другите подобни препарати до сега никога не са достигали. Lipo 6 Blck Hers атакува мастните депа с инстинкт на убиец и има една цел - да ги разбие. Както казват от производителите Nutrex - "Добре дошли в Ъндърграунда".

Основните съставки в продукта са внимателно подбрани за да работят заедно и добре с женското тяло. Предписаната доза е точно коригирана РАБОТНА доза. По този начин жените могат да се възползват от оптимално изгаряна на мазнини, подтискане на апетита, както и повишаване на настроението и енергията без вариант за свръх сила или енергия, което е един от най - големите минуси на останалите бърнери, които не са специално създадени за женското тяло. Освен всичко останало Lipo 6 Blck Hers съдържа и бленда от витамини, които са жизнено важни за цялостното здраве по време на период на диета.

LIPO 6 Black Hers

Действие на някои от основните съставки:

• B-PhenylEthylAmine HCL
Познат още като най-чистият стимулант на нервната система и съставка, засилваща функциите на мозъка. Ускорява метаболизма.

• Caffeine Anhydrous
Кофеинът доставя енергия, позволява на организма да работи и тренира по-силно и по-дълго. Благодарение на него ще направите тренировките и дългите кардио сесии още по-дълги и по - ефективни, като ще забърза и допълнително обмяната на веществата, което е ключа към процеса на отслабване. Кофеина стимулира функциите и производителността на мозъка, фокуса и концентрацията.

• Folic Acid
Фолиевата киселина спомага за по здрава коса, кожа и нокти, което е голям плюс по време на диета, при която организма търпи неимоверни лишение. Фолиевата киселина спомага и за образуването на червени и бели кръвни телца, пренасянето на кислород, действа и като силен имуностимулатор.


Начин на употреба:

Вземете 3 капсули сутрин и още 3 следобед. Не приемайте 6 часа преди сън. НИКОГА НЕ ПРЕВИШАВАЙТЕ 6 КАПСУЛИ НА ДЕН. За по-добър резултат е желателно продукта да не се приема с храна. Консумирайте го 30-40 минути преди хранене. Приемайте Lipo 6 Blck Hers 8 седмици, последван от 4 седмици почивка.

Поради екстремният потенциал на продукта, инструкциите за употреба трябва строго да се изпълняват.

ВНИМАНИЕ! Този продукт е хранително вещество в чиста форма и не е лекарствено средство.

Продукта е изграден само от натурални растителни капсули, без животински съставки.

Да не се използва при бременност и кърмене, както и от лица със слабо сърце. При сериозни заболявания се консултирайте с вашият лекар преди употреба. Да се пази от деца.


Забележка: Продукта е хранителни добавки, спортни храни и не бива да се използва като заместител на лекарство.

Може би ще проявите интерес и към следните продукти

 Lipo 6 Black

Lipo 6 Black

Цена: 80,00 лв.

Промо цена: 65,00 лв.

LipoTrim

LipoTrim

65,00 лв.
   

КЛ. ДУМИ ЗА ПРОДУКТ

Използвайте празно място за разделяне на ключови думи. Използвайте единични кавички (') за фрази.