Добре дошли в нашия магазин !

Lipo Redux

Наличност: В наличност

93,50 лв.

ДАЙТЕ ПЪРВОТО МНЕНИЕ за този продукт

Lipo Redux притежава 6-фазна формула за изгарянето на проблемните мазнини, като в същото време няма страничните ефекти на съвременните фатбърнъри. Lipo Redux увеличава нивата на инсулинова чувствителност.

Lipo Redux

Детайли

Опаковка: 177 ml
Производител: SAN NUTRITION
Категория: ФЕТБЪРНЪРИ

 

Да започнем от това, че тренирате с часове, качвате безброй много стълби и стъпала на ден, спазвате стриктно диети и чак тогава след време МОЖЕ да кажете, че сте постигнали това, което желаете. Както се казва - от мазнините във фитнеса и от безформена фигура в оформена.

Но почакайте.... забравихте нещо - последния слой от мазнините, особено в някой части от тялото, които са крайно упорити и отказват да се премахнат. Мазнините около корема, краката и двойната брадичка или накракто казано ЦЕЛУЛИТ. Вече и това има решение - прилагайте Lipo Redux само няколко дни и ще забележите действието му.

Lipo Redux притежава 6-фазна формула за изгарянето на проблемните мазнини, като в същото време няма страничните ефекти на съвременните фатбърнъри. Lipo Redux увеличава нивата на инсулинова чувствителност. Той прави вашата диета и тренировки найстина да бъдат пълноценни и ви дава надеждата, която толкова време я чакахте. ОТСТРАНЕТЕ ЦЕЛУЛИТА СЕГА.

Унищожете мазнините ВЕДНАГА!

И така...тренирахте 4 часа, почти счупихте степера, вигахте, дърпахте, клякахте, правихте коремни преси, подложихте се на диета и най-накрая постигнахте някакъв резултат. Свалихте излишните килограми, влязохте във форма и започнахте да водите по здравословен начин на живот.

Но чакайте малко ..... като се погледнете в огледалото, все още има части от тялото ви, където мазнините си седят и ви карат да изглеждате доста непривлекателно. Тази гледка направо ви отблъсква. За щастие използвайки Lipo Redux, премахването на мазнините от корема, бедрата и шията сега е по-лесно от всякога. Просто нанесете Lipo Redux върху проблемните зони и за няколко дена ще видите резултати.

Lipo Redux съдържа точно формулирана матрица, която премахва излишните мазнини, като успоредно с това се избягват страничните ефекти, съпровождащи употребата на фетбърнъри. Lipo Redux е създаден да повишава инсулиновата чувствителност на мазните клетки, като същевременно увеличава производството на норепинефрин, което от своя страна води до премахване на излищните мазнини.

Освен това Lipo Redux съдържа и нова бета-3-агонист формула, която неутрализира мазнините в подкожната тъкан, като по този начин ако сте подложени на определена диета много по-лесно можете да следите състояние то вашето тяло.

И накрая, но не на последно място Lipo Redux съдържа виско ефективен диуретик, който премахва задъжането на вода в проблемни зони като дупето, бедрата и корема.

 

Този продукт не е лекарствено средствоство

Може би ще проявите интерес и към следните продукти

Therma Xtreme

Therma Xtreme

33,00 лв.
     

КЛ. ДУМИ ЗА ПРОДУКТ

Използвайте празно място за разделяне на ключови думи. Използвайте единични кавички (') за фрази.