Добре дошли в нашия магазин !

Leucine (All MAX)

Наличност: В наличност

30,00 лв.

ДАЙТЕ ПЪРВОТО МНЕНИЕ за този продукт

AllMAX Leucine ви предлага най-чистата и най-мощната единствена съставка за изграждане на твърд, сух, плътен мускул - и то БЪРЗО!

AllMAX Leucine

Детайли

Опаковка: 100 gr
Производител: ALL MAX
Категория: АМИНОКИСЕЛИНИ


Чрез Allmax Leucine вие ще:

• Стимулирате протеиновия си синтез

• Запазите чистата мускулна маса

• Поддържате възстановяването на мускулите

• без алергени, без глутен и без ГМО

Левцинът може да бъде приветствана като една от най-мощните естествени добавки за изграждане на мускулите. ALLMAX ви предлага най-чистата и най-мощната единствена съставка за изграждане на твърд, сух, плътен мускул - и то БЪРЗО!

Левцин (C6H13NO2) е разклонена верига аминокиселини (BCAA), известна на всички бодибилдъри като строител на мускулите.

Левцинът е от съществено значение за постигането на положителен азотен баланс и изграждането на чиста мускулна маса.

Leucine активира анаболен път, наречен mTOR път, който стимулира синтеза на мускулния протеин. Чрез увеличаване на левциновото потребление, mTOR пътят сигнализира и увеличава синтеза на протеини. Нито една друга съставка няма да Ви даде чистата, неподправена анаболна сила, като левцин.

По-просто казано, Левцинът е от съществено значение за постигането на положителен азотен баланс и изграждане на чиста мускулна маса .

Левцинът е една от най-концентрираните аминокиселини в скелетната мускулна тъкан.

Той още е една от 3-те аминокиселини с разклонена верига (другите 2 са Изолевцин и Валин. Съдържа се в ядките, кафявия ориз, пшеницата, изварата, пилето и рибата. За разлика от аминокиселините, които се метаболизират в черния дроб, ВСАА се метаболизират в мускулите и са неразделна част от синтеза на протеини и спомагат за запазване на чистата мускулна тъкан.

Без адекватни количества левцин в тялото, всички други източници на белтъчини може да се считат за безполезни. Накратко, без левцин тялото не функционира правилно.

Левцинът помага да се запази чистата мускулната тъкан. Установено е, че се използва и за насърчаване на синтеза на протеин в скелетните мускули. Също така е от съществено значение за доброто възстановяване след тренировка. Всъщност, едно проучване установява, че добавянето на 2,8 грама левцин към храната, независимо дали тя е с високо съдържание на -ротеин или не, спомогна за увеличаване на синтеза на мускулен протеин с около 60%! Друго проучване установи, че 4,4 грама и 8,3 грама левцин увеличават синтеза на мускулния протеин с 50-70%! От това изследване, учените предполагат, че са необходими само около 3-4 гр. левцин, за да се увеличи ефективно синтеза на мускулен протеин.

Изследване, проведено върху потреблението на Allmax Leucine доказва, че той също може да предотврати загуба на мускулна маса при по-възрастни хора.

Левцинът също помага да се поддържа положителен азотен баланс.

Ако сте пък на диета, Allmax Leucine е особено полезен поради способността си да пощади деградацията на протеин. Когато приемате ограничени калории, тялото Ви използва левцинът като източник на глюконеогенезата. Приемът на левцин стабилизира нивата на кръвната захар.

 

КАКВО Е ПРЕДИМСТВОТО НА Allmax Leucine:

Левцин, добит от чист, немски източник, с фармацевтично качество и под формата на кристален прах! Добит от чисти зеленчуци (царевица), чрез сложен процес на ферментация, за да се получи чист, бял кристален прах - левцин. В този продукт няма никакви свързващи вещества, помощните вещества, добавки или консерванти

Резултатът - съвършен, ултра-фин бял прах, който има оптимални нива за усвояване.


Начин на употреба: Консумирайте 1 доза (5 г) на левцин, 2 пъти на ден. Приемайте по 1 доза непосредствено след тренировка.


Забележка: Продукта е хранителни добавки, спортни храни и не бива да се използва като заместител на лекарство.

 

Може би ще проявите интерес и към следните продукти

GABA

GABA

36,00 лв.
L-Tyrosine

L-Tyrosine

25,00 лв.
   

КЛ. ДУМИ ЗА ПРОДУКТ

Използвайте празно място за разделяне на ключови думи. Използвайте единични кавички (') за фрази.