Добре дошли в нашия магазин !

L-OptiZinc

Наличност: В наличност

27,00 лв.

ДАЙТЕ ПЪРВОТО МНЕНИЕ за този продукт

L-OptiZinc е патентована формула, която комбинира цинка с аминокиселината Mетионин. Усвоява се по-добре в организма и действието му се задържа за по-дълъг период от време в сравнение с всички останали форми на цинка.

Now L-Optizinc

Още изгледи

Детайли

Опаковка: 100 vcaps
Производител: NOW
Категория: ЗДРАВНИ ПРОДУКТИ

 

• Патентована форма с висока биоактивност
• Силен антиоксидант
• Възтановяване на цинковите нива след натоварване
• За здраве на половата система при мъжете

L-OptiZinc е патентована формула, която комбинира цинка с аминокиселината метионин. Всички клинични изследвания демонстрират, че L-OptiZinc се усвоява по-добре в организма и действието му се задържа за по-дълъг период от време в сравнение с всички останали форми на цинка.

L-OptiZinc съдържа цинк, незаменим ключов минерал. Той се съдържа във всяка клетка на човешкото тяло и е отговорен за протичането на над 300 ензимни реакции. Играе важна роля във всички метаболитни процеси.

L-OptiZinc е изключително важен за поддържането на половите функции при мъжете, като спомага за повишаване производството на сперматозоиди. Дори лека недостатъчност на цинк може да доведе до мускулна атрофия или депресивни състояния, понижено ниво на тестостерон, затова той трябва да се приема ежедневно чрез храната или като добавка.


Начин на употреба: 1 капсула дневно

 

Забележка: Продукта е хранителни добавка,и не е заместител на разнообразното хранене.

КЛ. ДУМИ ЗА ПРОДУКТ

Използвайте празно място за разделяне на ключови думи. Използвайте единични кавички (') за фрази.