Добре дошли в нашия магазин !

L-Carnitine (Reflex)

Наличност: В наличност

50,00 лв.

ДАЙТЕ ПЪРВОТО МНЕНИЕ за този продукт

Reflex L-Carnitine - екстремно чист, способства за изгарянето на мазнините, доставяйки енергия до всяка клетка. Увеличава работоспособността.

L-Carnitine (Reflex)

Още изгледи

Детайли

Опаковка: 100 капсули
Производител: REFLEX
Категория: Л-КАРНИТИН

 

Reflex L-Carnitine - екстремно чист, способства за изгарянето на мазнините, доставяйки енергия до всяка клетка. Увеличава работоспособността.

L-Carnitine - играе жизнено важна роля за преноса на мастните киселини в нашите клетки за производството на ATФ (Adenosine Triphosphate), а впоследствие в енергия.

Следва да се отбележи, че оптималните нива на L-Carnitine в тялото са жизнено важни за обезпечването на процеса на превръщане на мазнините в енергия.

Научно е доказано, че L-Carnitine допринася за 3 ключови области: увеличена работоспособност, намаляване на умората и по-добро и по-бързо възстановяване.

Работоспособност - научните изследвания показват, че L-Carnitine може да увеличи VO2 max, което е количеството кислород, който може да бъде използван от Вашето тяло по време на упражненията. Това е било проследено при цяла поредица атлети - маратонци, колоездачи и елитни гребци.

Умора - интензивните упражнения водят до натрупване на високи нива на амоняк в мускулната тъкан, което води до умора. Научно се доказа, че приемането на L-Carnitine намалява нивата на амоняк при интензивно трениращите атлети.

Възстановяване - общоизвестно е, че тежките, интензивни тренировки оказват силен стрес върху тялото, действието на който може да трае много дни.
Добавянето на L-Carnitine води до ефективно и подобрено възстановяване след напрегнатите тренировки. L-Carnitine често се приема от сериозните спортисти като съществена част от тяхната спомагателна програма.

Какво отличава Reflex L-Carnitine от този на конкурентите?

Reflex L-Carnitine се предлага в много чист вид, в капсули с концентрация 500 мг.


Начин на употреба:
Взимайте по 1-3 капсули на ден или по предписание на медицинско лице. За да постигнете максимално добри резултати, опитайте различни комбинации между L-Carnitine и другите продукти от раздела контрол на теглото.

Съдържание в 1 капсула: L-Carnitine - 500 мг

 

Забележка: Продукта е хранителни добавки, спортни храни и не бива да се използва като заместител на лекарство.

Може би ще проявите интерес и към следните продукти

 Acetyl L-Carnitine (Dymatize)

Acetyl L-Carnitine (Dymatize)

35,00 лв.
ALC

ALC

30,00 лв.
   

КЛ. ДУМИ ЗА ПРОДУКТ

Използвайте празно място за разделяне на ключови думи. Използвайте единични кавички (') за фрази.