Добре дошли в нашия магазин !

L-Carnitine 1000

Наличност: В наличност

29,00 лв.

ДАЙТЕ ПЪРВОТО МНЕНИЕ за този продукт

ActivLab L-Carnitine 1000 - силно ефективен Л-карнитин на капсули, който засилва мастния метаболизъм в тялото и улеснява транспортирането и преминаването на мазнините през мембраните на митохондриите на мускулните клетки.

L-Carnitine 1000

Още изгледи

Детайли

Опаковка: 30 caps
Производител: ACTIV LAB
Категория: Л-КАРНИТИН

 

L-Carnitine 1000 e продукт на марката ActivLab, силно ефективен Л-карнитин на капсули, който засилва мастния метаболизъм в тялото и улеснява транспортирането и преминаването на мазнините през мембраните на митохондриите на мускулните клетки.

L-карнитин, с добавен L-аргинин (за L-Carnitine 1000) и с L-орнитин, плюс L-аргинин (за L-Carnitine 600). Силно ефективен L-карнитин от най-висок клас, който засилва мастния метаболизъм в тялото и улеснява транспортирането и преминаването на мазнините през мембраните на митохондриите на мускулните клетки, където те се превръщат в енергия и се изгарят в тренировката. L-карнитинът е особено полезен за сърдечно-съдовата система на човека. Чувствително повишава издръжливостта на трениращия, запазвайки запасите от гликоген, за по-късен етап.


Начин за употреба: 1 капсула, сутрин на гладно или 1 капсула, вечер преди лягане, на празен стомах. В тренировъчен ден се добавят 1-2 капсули, около 30-60 минути преди тренировка. За максимална ефективност L-карнитина се приема винаги на празен стомах, с повече вода!

Забележка: Продукта е хранителни добавки, спортни храни и не бива да се използва като заместител на лекарство

Може би ще проявите интерес и към следните продукти

 Acetyl L-Carnitine (Dymatize)

Acetyl L-Carnitine (Dymatize)

35,00 лв.
ALC

ALC

30,00 лв.
   

КЛ. ДУМИ ЗА ПРОДУКТ

Използвайте празно място за разделяне на ключови думи. Използвайте единични кавички (') за фрази.