Добре дошли в нашия магазин !

Krush Loaded

Наличност: В наличност

63,00 лв.

ДАЙТЕ ПЪРВОТО МНЕНИЕ за този продукт

AllMAX Krush LOADED - идеалният след-тренировъчен продукт! Това е перфектният избор за всички, които искат да увеличат мускулните си размери, да имат повече сила и по-голяма мощ. Убийствено добра следтренировъчна мускулна терапия. Този продукт е оптималното следтренировъчно решение!

AllMAX Krush Loaded

Още изгледи

Детайли

Опаковка: 1500 gr
Производител: ALLMAX
Категория: КРЕАТИН

 

AllMAX Krush LOADED - идеалният след-тренировъчен продукт! Това е перфектният избор за всички, които искат да увеличат мускулните си размери, да имат повече сила и по-голяма мощ.

Убийствено добра следтренировъчна мускулна терапия. Този продукт е оптималното следтренировъчно решение!

• драматично повишава усвояването на креатин
• 5 грама PharmaFUSE ултра силен с високо фармацевтично качество креатин
• Патентована технология за невероятно бърза доставка и отлично усвояване на креатина
• Постепенно поетапно освобождаване
• 2500 мг L-глутамин, 250 мг рибоза, 100 мг C-O-P (Creatinol-0-phosphate)
• Незабавен следтренировъчен анаболен ефект

Опитайте този продукт, специално създаден за бързото увеличаване на мускулната сила, размерите и мощността! Никой друг продукт не се доближава дори до Krush Loaded !
Krush Loaded
Krush LOADED
е продукт, предначначен за обща мускулна терапия след всяка тренировка. Krush Loaded съдържа наполовина по-малко захар в сравнение с останалите поостарели формули, а и Ви предлага цели 5 грама от най-съвременният PharmaFuse креатин. Ако търсите продукт, който да Ви помогне да изградите много по-бързо мускули, то Krush Loaded е хранителната добавка, създадена специално за Вас.

Това, което всеки културист знае е, че по време на интензивните силови тренировки се предизвиква освобождаването на катаболни хормони, което води до намаляване на гликогеновите запаси. Ако не подсилите мускулите си с въглехидрати веднага след тренировката, Вие ще пропуснете възможността да постигнете по-голям растеж и пълно възстановяване за следващата тренировъчна сесия.

Веднага след фитнес тренировка тялото Ви е настроено оптимално да приеме и да преработи въглехидратите в мускулен гликоген.

Krush Loaded скоростно попълва и възстановява мускулната Ви енергия. Не се подвеждайте и не следвайте разпространяващите се грешни съвети, гласящи “без въглехидрати”. Ако ги послушате те сериозно ще компрометират не само Вашата печалба, но също така и способността Ви да се възстановите напълно до следващата си ударна тренировка. Дори по-лошо, ако се опитвате да се възстановите без да приемате въглехидрати, това ще Ви постави в катаболно състояние, а това от своя страна най-вероятно ще доведе до разпадане и деградация на мускулите.

Редица изследвания потвърждават, че ако не се възползвате пълноценно от този критичен 30-минутен период след тренировка и не си набавите бързо въглехидрати, това силно ще увреди способността Ви да се възстановите напълно. Незнанието на всичко това ще Ви струва мускули! Вие ще си предизвикате състояние, наречено глюконеогенезата, където тялото ви буквално краде протеин от мускулната тъкан, за да си набави въглехидратите, които не сте консумирали – това е научен факт.

Много хора разсъждават така: ”Ако ям въглехидрати, то ще натрупам мазнини”. Такова мислене е смешно и напълно погрешно. Ако нямате никакво движение и си похапвате Twinkies например, да, ще натрупате мазнини. Но, ако тренирате усилено, това няма да се случи.

Krush Loaded съдържа множество източници на въглехидрати, доказани чрез редица научни изследвания, които по-ефективно попълват изчерпаната мускулна енергия. Нещо повече, ALLMAX разработи технологията за поетапните 5 източника на въглехидрати, които бързо увеличават синтеза на гликоген.

Krush Loaded осигурява критичните компоненти, които са от съществено значение за постигдане на бърз растеж и възстановяване. Той съдържа 35 г Въглехидрати и само 19 грама захари.

Krush Loaded съдържа и креатин монохидрат с фармацевтично качество (CrH2O). Това означава, че е напълно стабилен. PharmaFuse креатинът е тестван и отново се тества, за да сме сигурни, че е 100% стабилен и сигурен. Вие може да сте сигурни, че закупувайки си този продукт, Вие получавате ултра стабилен, ултра чист и с висока биологична стойност креатин.

Редица изследвания потвърждават ролята на креатина за увеличаване способността на мускулите да поемат глюкоза, което е от съществено значение за провеждането на мощна и интензивна тренировка.

Твърде много добри културисти са станали жертва на една идея, която е лансирана на пазара, че Creatine Monohydrate е някак си по-нискокачествен от другите форми на креатина. Ще Ви кажа само, че НЯМА изследване, което да доказва, че някаква друга форма на креатина действа по-добре от креатин монохидрат! Освен това, данните за стабилността на PharmaFuse креатина са силно впечатляващи. Противно на това, което широко се разпространява, PharmaFuse е много стабилен във висококиселинна среда в продължение на 20 часа! Имайте предвид, че той ще остане в стомаха Ви най-много 4 часа!

Krush Loaded се възползва в пълна степен от максималната асимилация на креатин в тялото Ви, точно когато мускулните Ви клетки са с максимална възприемчивост – веднага след Вашата тренировка.

Какво представляват Insulin Mimickers и с какво те помагат?

Това са субстрати, които са инсулиноподобни по отношение на тяхното въздействие и изпълняват същата задача като инсулина по-лесно, без да се изисква допълнителна кръвна захар. Insulin Mimickers намалят количеството на кръвната захар, за да активирате инсулиновите рецептори. Веднъж активирани, мускулите Ви могат по-лесно да усвояват хранителнита вещества като Creatine. Krush Loaded съдържа някои от най-изучаваните, високо уважавани и дори патентовани съставки, които ускоряват усвояването на хранителните вещества, като в същото време стабилизират кръвната захар.

Съществува проблем, че когато кръвната захар се покачва и бързо слиза, може да се постигне хипогликемично състояние с много ниска кръвна захар. Тук Krush Loaded идва на помощ! Чрез него Вие ще избегнето това, понеже той е със сравнително ниско съдържание на захар, а Insulin Mimickers ще съдействат за активизиране на рецепторите.
Инсулиновите рецептори буквално са “портиерите” на мускулните клетки. Без активиране, инсулиновите рецептори няма да позволят на креатина да проникне в мускулната тъкан.

GLUTASURE Pure L- Glutamine (2500 мг)
Глутаминът е най-богата аминокиселина в мускулната тъкан. Освен чрез добре познатата си способност да спомага за възстановяването при упражненията и за подобряване на имунната функция, Глутаминът помага за създаване на нова мускулна тъкан чрез увеличаване на HSPs.


Начин на употреба: Смесете 2 лъжички от Krush Loaded (50 гр) с 200-300 мл. вода и консумирайте веднага след интензивни тренировки. В нетренировъчни дни консумирайте Krush, преди първото Ви хранене за деня.

Supplement Facts

Creatine KRUSH™ Loaded

Serving Size: 2 Scoops (50 g)
Servings Per Container: 30
 
Amount Per Serving % Daily Value*
 
 
Calories 150  
Total Carbohydrates 37 g 12%
  Sugars 19 g
 
Vitamin C (as ascorbic acid) 50 mg 83%
Calcium (as dicalcium phosphate & calcium
  carbonate)
140 mg 14%
Phosphorus (as dicalcium, disodium &
  monopotassium phosphate & creatinol-o-
  phosphate
230 mg 23%
Magnesium (as magnesium citrate, gluconate,
  & chloride)
110 mg 28%
Chromium (as chromium polynicotinate) 120 mcg 100%
Sodium (as sodium chloride, sodium carbonate,
  disodium phosphate & sodium citrate)
320 mg 13%
Potassium (as monopotassium phosphate,
  potassium gluconate & bicarbonate)
300 mg 9%
 
5-SOURCE CARB MATRIX
35.5 g
  Dextrose (Monosaccharide) 16 g, Palatinose (Disaccharide) 7 g, Fructose
  (Monosaccharide) 5 g, Maltodextrin (Polysaccharide) 5 g, High-
  Molecular Weight Polymerized Waxy Maize (Polysaccharide) 2.5g
CREATINE MATRIX 5.0 g
  PharmaFuse™ (100% Pharma-Grade Fused Creatine Monohydrate) 5g
GLUTASURE™ 2.5 g
  L-Glutamine (Pure Pharma-Grade Fermented L-Glutamine)
  2.5 g
MUSCULAR ENDURANCE AND STAMINA COMPLEX 465 mg
  Creatinol-O-Phosphate 100 mg, L-Aspartic Acid 100 mg, BioEnergy® Ribose
  250 mg, N-Acetyl L-Cysteine 5 mg, Octacosanol 4mg, Phosphatidylcholine
  40% 3 mg, American Ginseng (Panax quinquefolius) powder 3 mg
CREATINE AMPLIFICATION MATRIX 146 mg
  Prickly Pear (Opuntia ficus-indica) 112 mg, Bitter Melon (Momordia
  charantia
) fruit extract 12 mg, Vanadyl Sulfate 10 mg, Cinnulin® PF Cinnamon
  Bark (Cinnamomum burmannii) extract 5 mg, D-Pinitol 5 mg, 4-
  Hydroxyisoleucine (as Fenugreek Seed (Trigonella foenum-graecum)
  extract) 2 mg
 

OTHER INGREDIENTS: Citric Acid, Natural & Artificial Flavors, Malic Acid, FD&C Red #40 Lake, Sucralose, Acesulfame Potassium, FD&C Red #40.

 

ALLERGEN WARNING: Contains soy. Produced in a facility that also handles Milk, Wheat, Egg, Peanut, Tree Nut, Fish and Shellfish products.

 
 

* Percent daily values are based on a 2000 calorie diet

† Daily Value not established

Забележка: Продукта е хранителни добавки, спортни храни и не бива да се използва като заместител на лекарство.

Може би ще проявите интерес и към следните продукти

Kre-Alkalyn 2500

Kre-Alkalyn 2500

68,00 лв.
Kre-Alkalyn 1500

Kre-Alkalyn 1500

50,00 лв.
   

КЛ. ДУМИ ЗА ПРОДУКТ

Използвайте празно място за разделяне на ключови думи. Използвайте единични кавички (') за фрази.