Добре дошли в нашия магазин !

Kre-Alkalyn

Наличност: В наличност

41,00 лв.

ДАЙТЕ ПЪРВОТО МНЕНИЕ за този продукт

Kre-Alkalyn е до 10 пъти по-ефективен от обикновения Креатин, елиминирайки всички негови недостатъци.

pure-kre-alkalyn

Още изгледи

Детайли

Опаковка: 120 капсули
Производител: PURE NUTRITION
Категория: КРЕАТИН

 

Постигнете релеф, избухнете със сила, станете дяволски издръжливи! Това са единствените странични ефекти, които ще ви предостави Kre-Alkalyn, защото това не е просто креатин, това е чистотата и съвършенството при креатиновите продукти!

Ролята на креатина в организма е свързана с процесите на мускулното съкращение. Основен източник на енергия за него се явява аденозинтрифосфатът (АТФ). Съдържанието на АТФ в мускулите е малко и когато е необходимо да се извършва по-продължителна мускулна работа, той трябва бързо да се възстанови. Основната функция на креатина е увеличаването на енергийния резерв в мускулите.

Патентованият Kre-Alkalyn, който представлява буфериран Креатин с добавени алкали, които повишават pH между 7 и 12. Чрез тях, попадайки в човешкото тяло креатина се запазва от разрушаващото влияние на стомашните киселини и достига с пълния си потенциал в мускулните клетки. Kre-Alkalyn е до 10 пъти по-ефективен от обикновения Креатин, елиминирайки всички негови недостатъци. Когато приемате Kre-Alkalyn, той достига до мускулите без да бъде загубена нито частица по пътя към големите резултати.

Kre-Alkalyn ще покачи мускулното ви тегло, напомпванията ще бъдат както никога досега, ще се сдобиете с твърдост и плътност на мускулатурата, без крампи и схващания. Бързото генерално възстановяване ще се подобри, а оттам и растежа на желаните мускули. Повишаването на силата е едно от най-големите предимства на Kre-Alkalyn. Всяко едно упражнение ще бъде покорено, вашите максове ще се качват, ще вдигате повече и повече килограми.

Повече мощ, повече експлозивност, повече интензитет! Kre-Alkalyn е клинично доказан буфер на лактозната киселина, позволявайки по-дълъг брой движения преди повишаване нивата на лактозна киселина и стигане до отказ на нервната система. Именно Kre-Alkalyn Ви дава възможност да направите повече повторения преди тоталния отказ.


Начин на употреба: 1-2 капсули, преди и след тренировка. В нетренировъчните дни 1-2 капсули сутрин и следобед. 

Може би ще проявите интерес и към следните продукти

Crenadrol

Crenadrol

68,00 лв.
Cubed

Cubed

42,00 лв.
CreMAGnaVol

CreMAGnaVol

65,00 лв.
HyperFusion Creatin

HyperFusion Creatin

42,00 лв.

КЛ. ДУМИ ЗА ПРОДУКТ

Използвайте празно място за разделяне на ключови думи. Използвайте единични кавички (') за фрази.