Добре дошли в нашия магазин !

Здрава коса, свежа кожа, хубави нокти

Наличност: В наличност

Цена: 118,00 лв.

Промо цена: 94,00 лв.

ДАЙТЕ ПЪРВОТО МНЕНИЕ за този продукт

Стак за здрава коса, свежа кожа, хубави нокти - проверена в практиката силно ефективна комбинация от 4 продукта със синергично действие. Подобрява консистенцията и еластичността на кожата, реновира ноктите и косата.

Здрава коса, свежа кожа, хубави нокти

Детайли

Опаковка: 4 продукта
Производител: РАЗЛИЧНИ
Категория: СТАКОВЕ

 

1. L-Proline (NOW Foods), 120 Vcaps х500 mg - ВИЖ

2. L-Lysine (NOW Foods), 100 tabs x 500 mg - ВИЖ

3. Omega-3 (NOW Foods), 100 Vcaps x 1000 mg - ВИЖ

4. Hyaluronic & Collagen (BioTech USA), 30 капсули x 280 mg - ВИЖ

L-Proline

• Подпомага здравословното състояние на ставите
• Играе важна роля в производството на колаген
• Осигурява подкрепа за структурните елементи на тялото
• Гарантирано качество съгласно GMP(сертификат за добри производствени практики)
• Хранителна добавка
• Формула на растителна основа

L-пролин представлява аминокиселина, която е от първостепенно значение за синтеза на колаген - най-изобилстващия протеин при бозайниците. Колагенът еосновният структурен протеин, влизащ в състава на всички свързващи тъкани в човешкото тяло, включително кожа, сухожилия, лигаменти, стави, кости и васкулатура (вени и артерии). Поради тази причина, L-Proline снабдява с изграждащи компоненти, които подпомагат стабилизирането и усилването на структурните елементи на тялото. Макар пролин да се синтезира в организма, ниските нива на протеин и вегетарианската диета могат да доведат до липса на оптимална среда за производство на колаген. NOW L-Proline съдържа капсули с 100% растително съдържание.

Начин на употреба: 2 пъти дневно на празен стомах.

L-Lysine

• Есенциална (незаменима) аминокиселина

• Покриващ изискванията за фармацевтична категория, съгласно Фармакопея на САЩ (USP)

• Поддържа здравословното състояние на мембраните

• Гарантирано качество съгласно GMP (сертификат за добри производствени практики)

• Хранителна добавка

L-лизин е незаменима аминокиселина, което означава, че не се произвежда във тялото. Нейното наличие е необходимо да се осигури посредством храната или хранителна добавка. Лизинът е една от най-добре познатите аминокиселини и е основен компонент на протеина.
NOW L-Lysine покрива изискванията за фармацевтична категория, съгласно Фармакопея на САЩ (USP).

Начин на употреба: 2 пъти по 1 капсула дневно с храната

Omega-3

NOW Foods Omega-3 Рибено масло - участва в редица положителни процеси за мозъка и нервната система, засилва паметта и допринася за здравето на сърцето, подвижността на ставите, участва в изграждането на клетъчните мембрани и метаболизма на кръвната захар

• Здраве за сърдечно-съдовата система

• Срещу атеросклероза

• За намаляване риска от инфаркт

• Понижаване на кръвното налягане

• Засилване на паметта

Рибено масло е източник на мастни киселини, които се извличат от дълбоководните риби. 

Рибено масло мастни киселини представлява комплекс от незаменими полиненаситени мастни киселини, с изключително благоприятно въздействие върху сърдечно-съдовата система и са средство за успешно профилактика при риск от атеросклероза и инфаркт. Те са прекурсори на простагландините (група липидни физиологично активни вещества), които спомагат за понижаване на високото кръвно налягане, мигрени, главоболия, артрит и др. 

 Рибено масло участва в редица положителни процеси за мозъка и нервната система, засилва паметта и допринася за здравето на сърцето, подвижността на ставите, участва в изграждането на клетъчните мембрани и метаболизма на кръвната захар. Суровината на Рибено масло в продуктите на NOW Foods е специално контролирана за наличието на опасни вещества и тежки метали като оловото. В този продукт ще получите единствено чиста и максимално потентна суровина, без да се страхувате за здравето си. По специална технология това масло се капсулова в дражета, които са херметически запечатани и така маслото се предпазва от окисляване и разлагане.

Начин на употреба: 3 пъти по 1 капсула дневно с храната дневно.

Hyaluronic & Collagen

Разкрийте своята естествена красота с BioTech USA Hyaluronic & Collagen.

Hyaluronic & Collagen представлява цялостна формула за кожата, създадена за предизвикване на анти-стареещ ефект (ефект срещу изсушаване, лющене, набръчкване, провисване, петна), за изграждане на младежка, сияеща, стегната и красива кожа.
 
• Забавя процесите на стареене

• Подобрява еластичността на кожата

• Стимулира изграждането на колаген

• Хидратира и подхранва кожата

Колагенът поддържа силата и еластичността на кожата, като участва със 70% в нейното изграждане. С възрастта производство му в организма се забавя и кожата губи стегнатия си и свеж вид. Признаци на стареенето, като разширени пори, бръчки, петна, дефекти, сухота и провисване са резултат от намалената способност за изграждане и поддържане на здравословния процес за производство на колаген.
 
Хиалуроновата киселина (HA) е жизнено важна за кожата. Тя придава нейната стегнатост, подхранва я и хидратира. Синтезирането на Хиалуроновата киселина се понижава с възрастта, предизвиквайки намаляване на влажността и свързващата способност, което води до суха, набръчкана кожа. Използвайте тези първокачествени обновяващи капсули и не само спрете, но дори обърнете процеса на стареене.

Начин на употреба: 2 пъти по 1 капсула капсули дневно с храната


Забележка: Продуктите са хранителни добавки, спортни храни и не бива да се използва като заместител на лекарство.

КЛ. ДУМИ ЗА ПРОДУКТ

Използвайте празно място за разделяне на ключови думи. Използвайте единични кавички (') за фрази.