Добре дошли в нашия магазин !

Jumbo Professional

Наличност: В наличност

Име Цена Кол.
Jumbo Professional - 1620 gr

Цена: 65,00 лв.

Промо цена: 59,00 лв.

Jumbo Professional - 3240 gr

Цена: 115,00 лв.

Промо цена: 104,00 лв.

ДАЙТЕ ПЪРВОТО МНЕНИЕ за този продукт

Jumbo Professional означава голям и силен. Съдържа 50 гр. от най-високо качествените източници на протеин за 1 доза и то бавно и бързо усвояващи се, което го прави балансиран.

Jumbo Professional

Още изгледи

Детайли

Опаковка: 1620, 3240 gr
Производител: SCITEC NUTRITION
Категория: ПОКАЧВАНЕ на ТЕГЛО

 

Jumbo Professional означава голям и силен. Хората разбират техните нужди когато имат определен план за диета или по който се хранят. С други думи те ядат по-малко отколкото си мислят. Всички си мислят, че ключа е консумирането на много калории. Jumbo Professional съдържа 50 грама от най-високо качествените източници на протеин за една доза и то бавно и бързо усвояващи се, което го прави балансиран. Осигурява 52 грама от протеин и дозата е малка 162 грама.

Jumbo Professional е създаден със бързо усвояващ се суроватъчен протеин, което го прави подходящ за прием преди, по време и след тренировка. Нормалната храна се усвоява в кръвния поток за 4-6 часа, докато Jumbo Professional се усвоява много по-бързо от храната. Това го прави подходящ за покачване на мускулна маса и за това, че вие го приемате точно тогава, когато са ви нужни хранителни вещества. Jumbo Professional осигурява 6 вида въглехидрати, които са включени в този продукт. Също има и „Джъмбо сайз” анаболична матрица.

От много източници на протеин, суроватъчният протеин е най-добрият. Идва от млякото. По време на процеса на превръщане на млякото в сирене, суроватъчният протеин се отделя. Протеина се намира в различните храни, основно в месото, като например риба, телешко и пилешко.

Млечни продукти, както и яйца, извара, соя и растителните протеини също съдържат добри количества протеин. Въпреки това, нито един от тези източници не може да се сравнява по качество на протеина и лекота на употребата като суроватъчният протеин. Суроватъчния протеин съдържа най-високата стойност при предоставянето на разклонената верига аминокиселини, които водят до изграждането и задържането на мускулната тъкан.

Суроватъчния протеин (най-високото качество и най-добрата форма на протеин) е невероятно нещо. Той дава на тялото необходимите елементи за производството на аминокиселини, които се използват за изграждане на мускулна тъкан. Почти всеки културист знае значението на протеиновите добавки. Изследванията са показали, че суроватъчния протеин съдържа перфектна комбинация от всичките аминокиселини в грам продукт . . . и по точно, правилната комбинация за най-голям ефект в тялото.

И хормоналните, и клетъчните резултати изглеждат значително увеличени при използването на суроватъчния протеин. Да не говорим за ползите на суроватъчния протеин за имунната система на организма, които са подкрепени с документирани научни изследвания. Суроватъчния протеин, също играе роля на антиоксидант и помага за подкрепата на здравето на имунната система. Най-важното е, че в комбинация на прием на суроватъчен протеин заедно с тренировки ще доведе до по- последователно и добро изграждане на мускулите. Jumbo Professional

Кой има нужда и кои са някои от симптомите на дефицит?

Суроватъчния протеин е много, много важна добавка за бодибилдърите и активните спортисти! Тъй като те и културистите тренират често и изразходват голямо количество енергия, протеиновите нива се изчерпват. Като основа в изграждането на мускулите, незаменимите аминокиселини, като глутамин (подобрява мускулите, издръжливостта и възстановява мускулите), се съдържат във висококачествените протеини от суроватка, не само може, но и ще помагат в мускулното възстановане и по-бързия растеж на мускулните влакна.

С хранителен режим тези, които искат да загубят някои допълнителни мазнини, суроватъчния протеин може да бъде много полезен, защото добър прием на този протеин балансира нивата на кръвната захар, а и въглехидратите са причина нивото на кръвната захар да се променят постоянно. Когато нивата на кръвната захар са балансирани, вие не сте толкова податливи на неистово хранене и имате повече енергия и по-голяма загуба на мазнини.

Суроватъчния протеин ви позволява да контролирате вашата диета ефективно. Повечето хора, които искат да променят своето тяло могат да се възползват от суроватъчните протеинови добавки по-добре, но тъй като протеина е естествено съдържащ се в много хранителни продукти, дефицита обикновено не е проблем.

Протеина, ако се приема с въглехидратите, е по-добре за изграждането на мускулите, отколкото самостоятелен прием на протеин!

Това проучване, проведено в Университета на Тексаски Медицински Клон, е измерено количеството на усвояване на аминокиселината L-фенилаланин в здрава мускулна тъкан на краката в един от трите протеинови шейкове. Шейковете са били консумиране един и два часа след интензивна тренировка за крака и предоставят около 6 грама протеин, 34 грама въглехидрати, или и двете на шейк за 150 културисти.

Л-фенилаланиновото усвояване на белтъчиния и въглехидратен шейк е измерена като три пъти по-висока от въглехидратния шейк и около два пъти по-голяма, отколкото на аминокиселинния шейк! Както знаете, след тренировъчния шейк е най-критичният момент за храна за увеличаване на вашият анаболизъм. Уверете се, че приемате малко въглехидрати във вашият след тренировъчен шейк за максимални резултати!

 

Съставки:
• 52g висококачествен протеин!

• 12000 mg "JUMBO-SIZE" анаболна матрица!

• "6-CARB" въглехидратна матрица с 6 уникални компонента, включително овес, PALATINOSE™ и VITARGO!

• без никакви подсладители!

Може би ще проявите интерес и към следните продукти

Gain Fast 4100

Gain Fast 4100

28,00 лв.
Platinum HydroBuilder

Platinum HydroBuilder

Цена: 112,00 лв.

Промо цена: 75,00 лв.

   

КЛ. ДУМИ ЗА ПРОДУКТ

Използвайте празно място за разделяне на ключови думи. Използвайте единични кавички (') за фрази.