Добре дошли в нашия магазин !

Jack3d

Наличност: В наличност

Цена: 80,00 лв.

Промо цена: 68,00 лв.

ДАЙТЕ ПЪРВОТО МНЕНИЕ за този продукт

Jack3D е безспорният бестселър, най-уникалният и екстремален предтренировъчен продукт за повишаване на енергията, силата, издръжливостта, продуктивността на мускулите.

Jack3d USP Labs

Още изгледи

Детайли

Опаковка: 250 gr
Производител: USP LABS
Категория: НАПОМПВАЩИ

 

Jack3D е безспорният бестселър, най-уникалният и екстремален предтренировъчен продукт за повишаване на енергията, силата, издръжливостта, продуктивността на мускулите и резултатите като цяло.

Обичате да усещате прилив на енергия, сила, издръжливост през цялото време на вашите тренировки? Кой не иска?

USP Labs Jack3D ви дава агресивна жажда и вещина да вдигате повече и повече тежести, да правите все повече повторения и да усещате прилива на все повече енергия с всяка изминала минута след употребата му.

Jack3d е продуктът, който ще повиши интензивността на вашите тренировките, като никой продукт досега.

Енергията, фокусът и напомпване ще са извън контрол, но най важното е, че ще се чувствате перфектно във всяко едно отношение.

Jack3d

Jack3d представлява бленда от следните нутриенти:

Здравец - Geranium (1,3-Dimethylamylamine or Methylhexamine)

Растението съдържа мощна смес, чрез която произвежда симпатомиметични ефекти в тялото, стимулиращи силно Нервната система, за да подобри силата, фокуса и настроенито. Странични полза, която може да се забележи e загубата на мазнини, също така здравеца е капиляроукрепващо, противовъзпалително, хипотензивно средство, понижава артериалното налягане у хипертоници и тонизира капилярите и вените.

Шизандрол А (Schizandrol A)

Шизандрата представлява рядко растение наричано още китайски лимонник. Тя увеличава физическата сила. Всъщност доставя стимулиращ и тонизиращ ефект до тялото и ума. Шизандрола е доказано, че подобрява дихателната и сърдечносъдовата функция на организма. И още нещо, кактко всички знаем хормона на кортизола е в драматично високи нива по време на тренировка и спира мускулния растеж. Шизандрол А ще поддържа ниски нивата на кортизола, докато вие става по-силен, по-голям и по-релефен.

Метил - ксантини (Кофейн и Теофилин)

И двете смеси принадлежат към семейството на метил – ксантините. И двете стимулират нервната система. Кофейнът от своя страна пък се бори с чувството на измореност и сънливост като придава силно чувство на еуфория и чувство на перфектно физическо благосъстояние в някои случаи.

Бета Аланин (Beta Alanine)

- подпомага работоспособността на мускулите
- увеличана междуклетъчните нива на карнозин, а оттук и повишено напомпване
- намаляване на умората от тренировките

Бета-аланинът спомага за производството на повече енергия, като осигурява максимална физическа издръжливост. В зависимост от хранителния режим Бета-аланинът спомага за увеличаването и поддържането на чистата мускулна маса. Бета-аланин се счита за “новия креатин”, защото увеличава мускулната сила и издръжливостта при аеробни и анаеробни тренировки.

Креатин Монохидрат (Creatine Monohydrate)

Креатинът ускорява възстановяването между тренировките, като предотвратява процесите на разпадане (катаболизъм) на мускулната тъкан. През последните пет години няколко института независимо един от друг провеждат изследвания на креатина. Всички достигат до общи заключения. Те доказват, че препаратът увеличава енергията в мускулите и оттам - силата, издръжливостта и скоростта на възстановяването. Скоро беше открита и друга привилегия на креатина - той ускорява процеса на изгаряне на мазнините, като в същото време съдейства за изграждането на чиста мускулна маса.

USP Labs - Хранителни добавки от ново поколение!

Jack3d накратко:
• Хранителна добавка, осигуряващата изключително покачване на силата, енергията, издръжливостта, напомпването, възстановяването и интензивността на тренировките.
• Без захари
• 0 калории
• Без Малтодекстрин
• Без Магнезий
• Без oцветители
• Перфектен вкус
• Перфектният предтренировъчен продукт!
Над 2000 ревюта на Jack3d в Bodybuilding.com и средна оценка над 9.5/10!!!

Jack3d притежава прецизно формулирана бленда от нутриенти, която не само ще ви накара да разхвърляте всички тежести из залата, но и ще ви даде часове наред енергия, която няма да претърпи рязък спад накрая, както повечето подобни продукти.

Наградите, които засвидетелства след като покори целия свят Jack3d, според авторитетният Bodybuilding.com


Начин на употреба
: 1, 2 до 3 лъжички 30-45 минути преди тренировка. За хора, чувствителни към стимуланти - 1 до 1,5 лъжичка. Препоръчително е да се започне от една лъжичка за да прецените индивидуалния си толеранс към продукта.

Този продукт ви дава изключително и уникален по рода си прилив на енергия, мотивация, фокус, еуфория. След 20-тата минута ще изпитате невижданa досега сила, скорост, издръжливост. Да не се използва от начинаещи! Моля, използвайте с внимание и предпазливо и точно дозирайте продукта.

 

Забележка: Продукта е хранителна добавка и не бива да се използва като заместител на лекарство.

Може би ще проявите интерес и към следните продукти

 Fierce

Fierce

98,00 лв.
     

КЛ. ДУМИ ЗА ПРОДУКТ

Използвайте празно място за разделяне на ключови думи. Използвайте единични кавички (') за фрази.