Добре дошли в нашия магазин !

Iso Soy

Наличност: В наличност

Име Цена Кол.
IsoSoy - 750 g
25,00 лв.
IsoSoy - 2000 g
56,00 лв.

ДАЙТЕ ПЪРВОТО МНЕНИЕ за този продукт

Pro Nutrition Iso Soy - соевия протеин изолат в Iso Soy съдържа най-малко 90% чист протеин и се отличава с ниско съдържание на мазнини, въглехидрати и лактоза. Соевия протеин изолат може да се използва като ежедневна добавка за тези, които не получават достатъчно протеин в диетата си, за спортисти, фитнес ентусиасти и културисти, както и за онези които имат непоносимост към животинските протеини

isosoy

Още изгледи

Детайли

Опаковка: 750 , 2000 gr
Производител: PRO NUTRITION
Категория: ПРОТЕИНИ

 

Това е идеалната формула, съдържаща в себе си соев протеин изолат, добит от висококачествена соя.

• С ниско съдържание на мазнини
• Намалява лоия холестерол
• Спомага изграждането на чисти мускули
• Стимулира метаболизма
• Намалява риска от сърдечно-съдови заболявания

Соевия протеин изолат в Iso Soy съдържа най-малко 90% чист протеин и се отличава с ниско съдържание на мазнини, въглехидрати и лактоза. Соевия протеин изолат може да се използва като ежедневна добавка за тези, които не получават достатъчно протеин в диетата си,  за спортисти, фитнес ентусиасти и културисти, както и за онези които имат непоносимост към животинските протеини. Съдържанието на мазнини, холестерол и лактоза в Iso Soy е сведено до минимум и това е и една от причините, поради които продукта се препоръчва  за хора с алергия към лактоза и за вегани.

Освен че подпомага изграждането на чиста мускулна маса, соевия протеин изолат  съдейства също за поддържането на имунната система, намалявайки нивата на холестерол в организма. Това се дължи на неговото богато съдържание на сапонни, фитосетроли и изофавони. Също така, този протеин се смила лесно без да предизвиква стомашен дискомфорт. Трябва да се отбележи, че соевият протеин изолат е качествен протеин, който съдържа много аминокиселини, като ВСАА, аргинин и глутамин, които са от съществено значение за спортистите.

Iso Soy осигурява соев протеин изолат,  за подобряване на развитието на мускулите, повишаване на нивата на енергия и ускоряване на възстановяването. Има различни предимства от приема на соев протеин изолат. Той помага да се поддържат функциите на  имунната система и съдейства за постигането на трайно ниски нива на холестерола. За спортистите и културистите,  соевия протеин изолат е един чудесен  източник на протеини и спомага за изграждане на чиста мускулна маса.


Начин на употреба:
Разтваря се една мярка (25гр.) в 300мл. вода или мляко. Пие се сутрин или след тренировка.


Забележка
: Продукта е хранителни добавки, спортни храни и не бива да се използва като заместител на лекарство

Може би ще проявите интерес и към следните продукти

Super 7

Super 7

Цена: 99,00 лв.

Промо цена: 89,00 лв.

Ultra Whey Pro (JC)

Ultra Whey Pro (JC)

Започва от: 24,00 лв.

   

КЛ. ДУМИ ЗА ПРОДУКТ

Използвайте празно място за разделяне на ключови думи. Използвайте единични кавички (') за фрази.