Добре дошли в нашия магазин !

100% Egg Protein

Наличност: В наличност

74,00 лв.

ДАЙТЕ ПЪРВОТО МНЕНИЕ за този продукт

IronMaxx 100% Egg Protein притежава страхотен аминокиселинен профил, състоящ се от есенциални и полу-есенциални аминокиселини, като е обогатен и с аминокиселини в разклонена верига (BCAA), което значително повишава биологичната стойност на продукта. Структурата на яйчният протеин от кокоше яйце се доближава много до тази на протеина в човешкото тяло, което гарантира максимално ефективно усвояване. IronMaxx 100% Egg Protein е перфектното гориво за Вашите интензивни и изтощителни тренировки. Поради удълженото усвояване на яйчния протеин, той доставя аминокиселини на тялото в по-дълъг период от време.

IronMaxx 100% Egg Protein

Още изгледи

Детайли

Опаковка: 900 gr
Производител: IRONMAXX
Категория: ПРОТЕИНИ

 

Животинските протеини, особено тези от белтъците на яйца, са изключително подходящи по време на периоди за изчистване, поради ниското си съдържание на мазнини. IronMaxx 100% Egg Protein притежава страхотен аминокиселинен профил, състоящ се от есенциални и полу-есенциални аминокиселини, като е обогатен и с аминокиселини в разклонена верига (BCAA), което значително повишава биологичната стойност на продукта. Структурата на яйчният протеин от кокоше яйце се доближава много до тази на протеина в човешкото тяло, което гарантира максимално ефективно усвояване. IronMaxx 100% Egg Protein е перфектното гориво за Вашите интензивни и изтощителни тренировки. Поради удълженото усвояване на яйчния протеин, той доставя аминокиселини на тялото в по-дълъг период от време. 

Яйчният протеин е високо ценен от бодибилдърите, особено в пред-състезателните си подготовки. Те се спират на този вид протеин, тъй като шанса да задържите вода от него е минимален, което го прави страхотно оръжие за изграждане на чиста мускулна маса.IronMaxx 100% Egg Protein е изключително подходящ за хора с непоносимост към лактозата в млечните продукти. Продуктът също е без съдържание и на глутен.

 

 

Начин на употреба:  Приемайте до 4 дози дневно в зависимост от вашите нужди

 


Забележка
: Продукта е хранителни добавки, спортни храни и не бива да се използва като заместител на лекарство.

КЛ. ДУМИ ЗА ПРОДУКТ

Използвайте празно място за разделяне на ключови думи. Използвайте единични кавички (') за фрази.