Добре дошли в нашия магазин !

Instant Energy B12

Наличност: В наличност

Име Цена Кол.
Instant Energy B12 - 75 пакета
42,00 лв.

ДАЙТЕ ПЪРВОТО МНЕНИЕ за този продукт

Instant Energy B12 - Стимулиране на нервната система, важен за синтезата на ДНК, 3 форми на B-12, включително формите на коензим, вегетарианска формула.

Instant Energy B12

Детайли

Опаковка: 75 пакета
Производител: NOW
Категория: ВИТАМИНИ

 

• Стимулиране на нервната система
• Важен за синтезата на ДНК
• 3 форми на B-12, включително формите на коензим
• Вегетарианска формула

Instant Energy B12 (метилкобаламин) е най-сложен по химическа структура от всички витамини. Притежава различни форми, но не всички са еднакво ефективни. Най-ефективната форма на Витамин B12 е метилкобаламин. Въпреки това, най-разпространената форма на Витамин B12 е цианокобаламин, защото по-лесно се произвежда и е по-евтина. Но за съжаление, тази форма е трудна за усвояване от организма и обикновено малките количества, които се усвояват, са неефективни.

Метилкобаламин е активен при растежа и защитата на нервната тъкан. Големи количества са особено необходими за предпазване от разпадане на нервната тъкан в процеса на стареене. Instant Energy B12 във формата си на метилкобаламин спомага за предотвратяването на Паркинсонова болест и намалява разпространението на болестта при тези, които я имат.

Instant Energy B12 (Метилкобаламин) е изключително необходим за денатурирането на хомоцистеин (вреден вторичен продукт от протеиновият метаболизъм) и преобразуването му в метионин, който служи за изграждането на белтъчини. Поради това той играе изключително важна роля в протеиновата синтеза, нужна за сърдечно-съдовата дейност. Високи нива на хомоцистеин могат да причинят сърдечни заболявания и инфаркт.


Начин на употреба: 1 пакетче след закуска.

 

Забележка: Продукта е хранителни добавка,и не е заместител на разнообразното хранене.

Може би ще проявите интерес и към следните продукти

 Daily Formula

Daily Formula

22,00 лв.
     

КЛ. ДУМИ ЗА ПРОДУКТ

Използвайте празно място за разделяне на ключови думи. Използвайте единични кавички (') за фрази.