Добре дошли в нашия магазин !

Hyper SHRED / не е наличен

Наличност: В наличност

90,00 лв.

BSN Hyper SHRED - съдържа високоефективна термогенна енергийна формула, която изгаря мазнини чрез повишаване на телесната температура, обикновено с помощта на Ниацин, кофеин или всяко друго съединение, което предизвиква покачване на телесната топлина.

Hyper SHRED

Още изгледи

Детайли

Опаковка: 100 капсули
Производител: BSN
Категория: ФЕТБЪРНЪРИ

 

За тези от вас, които са заинтересувани от професионална бодибилдинг кариера е препоръчително добре да осъзнаете с какво се захващате и какви са перипетите през които ще преминете. Имайте предвид, че трябва да притежавате естетическа физика, търпение, решителност и трява да минат стотици часове във вдигане на тежести, преди да достигнете идеалната форма. В случай, че не сте готови да вложите усилия в гореизброените неща, това просто не е за вас.

Ако имате опит в залата или сте професионален бодибилдър и искате да изгорите телесните си мазнини, да качите чиста мускулна маса и да се наслаждавате на истински прилив на енергия вие имате нужда от BSN HYPER SHRED.

HYPER SHRED съдържа термогенна енергийна формула, която изгаря мазнини, чрез повишаване на телесната температура, обикновено с помощта на Ниацин, кофеин или всяко друго съединение, което предизвиква покачване на телесната топлина.

HYPER SHRED е съставен от витамините В1 (Тиамин), В2 (Рибофлавин), В3 (Ниацин), B6 (Pyridoxin HCl), В12 (цианокобаламин) и хром, патентована BSN термодинамична смес (Thermodynamic Interfusion), Nootropic Simulator и Insulino-Composites. Звучи като ядрена физика? Не се притеснявайте, тази статия ще ви разясни всичко.

Като начало всички витамини от група B имат важна роля върху оптимизацията на метаболизма и съответно те ви зареждат с повече енергия, помагат ви да изгаряте телесните мазнини по-бързо и по подобряват телесните фукнции и концентрацията на огранизма.

Хромът засилва инсулиновия синтез необходим за метаболизма и запасяването с въглехидрати, мазнини и Протеин.

BSN е дългогодишен и световно известен лидер в производството на най-качествените хранителни добавки на пазара. Патентованата смес на BSN Hyper Shred е един изключителен продукт, който ви зарежда с много енергия, помага изключително много в борбата с телесните мазнини и засилва концентрацията. Опитайте и сами ще се убедите в ефективността му.

 

Забележка: Продукта е хранителни добавки, спортни храни и не бива да се използва като заместител на лекарство.

Може би ще проявите интерес и към следните продукти

Yohimbine HCL

Yohimbine HCL

35,00 лв.
 Detonate

Detonate

Цена: 100,00 лв.

Промо цена: 80,00 лв.

WaterTight

WaterTight

55,00 лв.
 

КЛ. ДУМИ ЗА ПРОДУКТ

Други хора маркираха този продукт със следните кл. думи:

Използвайте празно място за разделяне на ключови думи. Използвайте единични кавички (') за фрази.