Добре дошли в нашия магазин !

HydraDry

Наличност: В наличност

36,00 лв.

ДАЙТЕ ПЪРВОТО МНЕНИЕ за този продукт

AllMax Nutrition HydraDry, най-модерният продукт за загуба на вода и дехидратиране преди състезание, създаван някога. HydraDry е пригоден специално за нуждите на на състезателят, който се нуждае от най-отчетливата, остра като бръснач твърдост, която само HydraDry може да достави.

AllMAX HydraDry

Още изгледи

Детайли

Опаковка: 84 таблетки
Производител: ALL MAX
Категория: ФЕТБЪРНЪРИ

 

AllMax Nutrition HydraDry, най-модерният продукт за загуба на вода и дехидратиране преди състезание, създаван някога. HydraDry е пригоден специално за нуждите на на състезателят, който се нуждае от най-отчетливата, остра като бръснач твърдост, която само HydraDry може да достави.

HydraDry работи чрез елиминиране на излишната вода под кожата да се разкрият детайлите на мускулатурата. Подпухналият вид на кожата, причинен от излишната вода скрива мускулната дефиниция, като това си личи още повече, когато сте на сцената и прожекторите ви отразяват.

Проектиран да се използва само за 14 дни, HydraDry, продукта за загуба на излишната вода осигурява идеален период от време, за да гарантира остра като бръснач дефиниция. Тъй като няма разяждащи химикали, HydraDry работи с тялото нежно, но ефективно да намали появата на отичане на или подпухване на кожата, причинено от излишната вода.

HydraDry разполага с 1200 мг на ден от 2 различни стандартазирани екстракти от Taraxacum (екстракт от листа от глухарчета), известни със способността си за премахване на подкожната вода. Поддръжка на електролитния баланс е от съществено значение, докато сме дехидратирани. HydraDry се характеризира с високи нива на Калий, калций и Магнезий, за да поддържате електролитния баланс. Витамин В6 (пиридоксин) е широко известен, за да бъде ефективно допълнение към борба с водата и ние сме го включи с 834% DV (дневна стойност) на доза.

Безкофеиновият зелен чай (95% екстракт) е силен диуретик и е била използван за намаляване на вода в продължение на векове, което ви позволява да го приемате и вечер. Екстракт от хвощ е широко известен в естественото съдържание на силициев диоксид и е един от най-ефективните билки за намаляване на водата.

Употреба: 1-2 пъти на ден по 3 таблетки

Supplement Facts

HYDRADRY

Serving Size: 3 Tablets
Servings Per Container: 28
 
Amount Per Serving % Daily Value*
 
Vitamin B6 (as pyridoxine HCl) 17 mg 850%
Calcium (as calcium citrate malate) 255 mg 26%
Magnesium (as magnesium aspartate) 10 mg 3%
Potassium (as potassium citrate) 33 mg 1%
 
Dandelion (Taraxacum officinale, Root) (25% inulin) 345 mg
Green tea (Camellia sinensis, Leaf)
(95% Polyphenols, 75% Catechins, 45% EGCG)
300 mg
Dandelion (Taraxacum officinale, Leaf) (3% vitexin) 255 mg
Horsetail (Equisetum arvense, Whole plant) 150 mg
Uva-ursi (Arctostaphylos uva-ursi, Leaf) (20% arbutin) 85 mg
Sevenbark (Hydrangea arborescens, Root) (4:1 extract) 55 mg
Buchu (Agathosma betulina, Leaf) (4:1 extract) 42 mg
Parsley (Petroselinum crispum, Leaf) (4:1 extract) 37 mg
Cranberry (Vaccinium macrocarpon, Fruit) (11% quinic acid) 11 mg
 

OTHER INGREDIENTS:Microcrystalline cellulose, stearic acid, croscarmellose sodium, magnesium stearate, silica and film coating (polyvinly alcohol, polyethylene glycol, talc, titanium dioxide and FD&C blue #2).

 

ALLERGEN INFORMATION: Produced in a facility that handles Milk, Eggs, Crustaceans, Mollusks, Shellfish, Soybeans, Tree Nuts and Wheat.

 

DIRECTIONS: Take 3 tablets 2 times daily for 14 days. Take your first serving in the morning and your second serving in the evening.

 

* Percent daily values are based on a 2000 calorie diet

† Daily Value not established

Supplement facts vary based on size and flavor.

Забележка: Продукта е хранителни добавки, спортни храни и не бива да се използва като заместител на лекарство.

КЛ. ДУМИ ЗА ПРОДУКТ

Използвайте празно място за разделяне на ключови думи. Използвайте единични кавички (') за фрази.