Добре дошли в нашия магазин !

HMB

Наличност: В наличност

36,00 лв.

ДАЙТЕ ПЪРВОТО МНЕНИЕ за този продукт

HMB (Beta-Hydroxy-Beta-Methylbutyrate) е L-Leucine дериват, който подобно на BCAA's увеличава наличието на протеин в клетките, респ. намалява протеиновия разпад.

HMB

Детайли

Опаковка: 90 капсули
Производител: PEAK
Категория: ПОКАЧВАНЕ на ТЕГЛО

 

HMB (Beta-Hydroxy-Beta-Methylbutyrate) е L-Leucine дериват, който подобно на BCAAs (също съдържащи Leucine) увеличава наличието на протеин в клетките, респ. намалява протеиновия разпад (т.нар. катаболизъм).

HMB подобрява енергийната обмяна на веществата (VO2-Max), изграждането на мускулите, а също и намаляването на телесните мазнини.

HMB може да се комбинира добре със съдържащи креатин добавки, защото намалява разграждането на креатиновите фосфати и така спомага пряко за развиването на сила и мускули.

HMB намалява загубите на телесни субстанции и се препоръчва да се приема по време на тежки (интензивни) тренировки и през т.нар. период на мъртва точка, когато мускулният растеж спира. Тъй като HMB има период на полуразпад само около 2 часа, трябва да се приема през деня като зависима от времето Ca-HMB-таблетка, а преди и по време на тренировка като бързо абсорбираща се Ca-HMB-капсула (или в 100% liquid-форма). Едва ли има друга добавка, при която начинът на приемане да е от решаващо значение за ефекта. Ако се приема неправилно, няма абсолютно никаква полза, но ако се дозира точно, е една от най-ефикасните добавки въобще!


Начин на употреба: 3 таблетки дневно с течност.

Може би ще проявите интерес и към следните продукти

Growth Matrix

Growth Matrix

118,00 лв.
Goliath

Goliath

Цена: 120,00 лв.

Промо цена: 90,00 лв.

   

КЛ. ДУМИ ЗА ПРОДУКТ

Използвайте празно място за разделяне на ключови думи. Използвайте единични кавички (') за фрази.