Добре дошли в нашия магазин !

HMB 1250

Наличност: В наличност

Име Цена Кол.
HMB 1250 - 120 tabs
44,00 лв.
HMB 1250 - 230 tabs
74,00 лв.

ДАЙТЕ ПЪРВОТО МНЕНИЕ за този продукт

ActivLab НМВ 1250  - (бета-хидрокси бета метил-бутират) е биоактивно вещество, което предотвратява разпадането на органическия протеин в тялото,съдържа се в малки количества в храната, а също така се произвежда и от човешкото тяло от аминокиселината L-леуцин

ActivLab HMB 1250

Още изгледи

Детайли

Опаковка: 120 , 230 tabs
Производител: AtivLab
Категория: АМИНОКИСЕЛИНИ

 

HMB 1250 XXL  ActivLab, НМВ (бета-хидрокси бета метил-бутират) е биоактивно вещество, което предотвратява разпадането на органическия протеин в тялото.

НМВ (бета-хидрокси бета метил-бутират) е биоактивно вещество, което предотвратява разпадането на органическия протеин в тялото,съдържа се в малки количества в храната, а също така се произвежда и от човешкото тяло от аминокиселината L-леуцин Участва в изграждането на мускулната тъкан и предпазва тялото от нежелани ефекти като стрес, умора, неиздържане на физическо натоварване. Увеличава с около 50% анаболния ефект на тренировката. Подобрява мускулната устойчивост и притока на кислород. Спомага за добро здравословно състояние на организма.

НМВ има силен ефект, по отношение изгарянето на мазнините, стимулирайки тялото да използва за енергия, натрупаните в мастните депа резерви (мазнини). Препоръчва се най-вече за силно напреднали и професионални атлети, особено в дисциплини, за които е неоходима голяма издръжливост (бягане, лека атлетика, колоездене, бойни спортове и др.).


Начин за употреба: В тренировъчен ден се приемат 1-2 таблетки около 30 минути преди тренировка. В почивен ден - 1 таблетка сутрин, преди закуска или 1 таблетка преди сън.

Забележка: Продукта е хранителни добавки, спортни храни и не бива да се използва като заместител на лекарство

 

Може би ще проявите интерес и към следните продукти

MEGA Amino 2500

MEGA Amino 2500

22,00 лв.
AminoLast

AminoLast

Цена: 85,00 лв.

Промо цена: 63,00 лв.

 Atomic 7

Atomic 7

Цена: 67,00 лв.

Промо цена: 55,00 лв.

 

КЛ. ДУМИ ЗА ПРОДУКТ

Използвайте празно място за разделяне на ключови думи. Използвайте единични кавички (') за фрази.