Добре дошли в нашия магазин !

Hexaghen

Наличност: В наличност

0,00 лв.

ДАЙТЕ ПЪРВОТО МНЕНИЕ за този продукт

HEXAGHEN - първият по рода си перорално ефективен IGF-1 активатор, има за цел да създаде ново поколение чудовищни културисти.

Hexaghen MUSCLE MEDS

Още изгледи

Детайли

Опаковка: 56 таблетки
Производител: MUSCLE MEDS
Категория: НАПОМПВАЩИ

 

Развитието на HEXAGHEN, първият по рода си перорално ефективен IGF-1 активатор, има за цел да създаде ново поколение чудовищни културисти. Учените са провъзгласили IGF-1 като "новият свещен Граал на мускулния растеж".

HEXAGHEN
Новите изследвания сочат, че IGF-1 притежава изключително анаболно действие и е критично медиатор за растежа на мускулите, тъй като стимулира диференциацията и разпространението на myoblasts (мускулните клетки). В обща терминология това означава, че IGF-1, произведен в тялото ви има възможността да увеличи действително не само размера, но и броя на мускулните клетки.

Научни изследвания сочат, че IGF-1 води до повишаване мускулния растеж чрез увеличаване на аминокиселинното усвояване и синтеза на протеин. С откриването на мощния мускуло изграждащ ефект на IGF-1, култирусти от световна класа потърсили средство за директно увеличаване на IGF-1 чрез рекомбинантно използване на фармацевтични IGF-1 инжекции.

Много от днешните културисти и атлети дължат масивните си размери на IGF-1. Сега, чрез развитие на HEXAGHEN ще можете да усетите част от екстремният анаболен ефект, като стимулирате нивата на вашият IGF-1. Достигане максималното производство на IGF-1 може да стимулира анаболно увеличаване на броя и размера на мускулните клетки.

Ефикасността на HEXAGHEN да задейства повишаване нивата на IGF-1 е станало възможно чрез използването на една уникална комбинация от специализирани съставки: GHRP-2 Hexapeptide ацетат, ОНД -4, 17 (20)-pregnadiene-3 ,16-дион, и транс-4 , 17 (20)-pregnadiene-3 ,16-дион

Таблетките от новата система FastZorb™ помагат за оптимална абсорбация, което е от съществено значение за тези мощни, но в същност нестабилни съединения, за да се абсорбира директно в кръвообращението, прескачайки стомашно-чревния тракт и предсистемния метаболизъм в черния дроб, като по този начин запазват своята активност и ефективност като IGF-1 активатор.

HEXAGHEN е най-вълнуващият IGF-1 медииран пробив за мускулно изграждане в културизма днес.

HEXAGHEN - следващото поколение Бодибилдинг изроди идват!

Дозировка: 2 таблетки


Начин на употреба: Hexaghen FastSorb таблетки са предназначени да се разтварят бавно в устата под езика. Hexaghen трябва да се приема 30 минути преди лягане. Поставете 2  таблетки под езика си да се разтворят напълно и след това се преглътнете.

6 седмичен цикъл на използване
2 седмици прием
1 седмица почивка
2 седмици прием
1 седмица почивка

Повторете цикъла.

Може би ще проявите интерес и към следните продукти

 HemaNOvol

HemaNOvol

69,00 лв.
 Hemo Rage Black Ultra Concentrate

Hemo Rage Black Ultra Concentrate

Цена: 80,00 лв.

Промо цена: 64,00 лв.

   

КЛ. ДУМИ ЗА ПРОДУКТ

Използвайте празно място за разделяне на ключови думи. Използвайте единични кавички (') за фрази.