Добре дошли в нашия магазин !

Goliath

Наличност: В наличност

Цена: 120,00 лв.

Промо цена: 90,00 лв.

ДАЙТЕ ПЪРВОТО МНЕНИЕ за този продукт

ОЧАКВАЙТЕ !!!


 


Гейнър за покачване на мускулна маса, съдържа комплексни въглехидрати, матрица от протеини, увеличаване на енергията.

Goliath

Още изгледи

Детайли

Опаковка: 2700 gr
Производител: SYNTRAX
Категория: ПОКАЧВАНЕ на ТЕГЛО

 

• Гейнър за покачване на мускулна маса
• Съдържа комплексни въглехидрати
• Матрица от протеини (яйчен, суроватъчен и казеин)
• Увеличаване на енергията

Когато започвахме разработките на Goliath, бяхме решени да направим нещо уникално. Целта ни беше да създадем гейнър, който е неповторим по качество и вкус. Изключихме възможността да направим компромис с качеството на протеините, въглехидратите или мазнините. Нямаше да се задоволим с нещо по-различно от "най-доброто".

Goliath е базиран на специален патентован протеин Colostrim. Този млечно-суроватъчен протеин е специално преработен за да бъдат изолирани и запазени най-ефикасните протеинови фракции. Colostrim съдържа извънредно висок процент протеинови фракции като лактоферин и мощни растежни фактори като IGF-1. Благодарение на това приема на Colostrim води до сериозно покачване на чистата мускулна маса и намаляване нивото на подкожни мазнини. За да усъвършенстваме Goliath, добавихме протеини с постепенно освобождаване - казеин и яйчен албумин - гаранция за продължително поддържане на високи нива на аминокиселини в кръвта.

Наличието на най-добрият протеинов източник не беше достатъчно. Необходимо беше да добавим забележителен източник на мазнини. Goliath съдържа специален комплекс от здравословни мазнини (средноверижни триглицериди, свързана линолова киселина и фосфатидилсерин). Този комплекс мазнини дава мощен прилив на енергия, а в същото време води до понижаване на подкожните мазнини.

Накрая добавихме специален въглехидратен бленд, съдържащ естествен и дехидратиран сок от захарна тръстика. Преимуществото на този бленд е в комбинацията от "бързи" и "бавни" въглехидрати които поддържат стабилни нива на кръвната захар продължително време. Поддържа се постоянен пик на енергийните нива без да се натрупват подкожни мазнини.

Както винаги, овкусителната технология на този гейнър е уникална, дори когато се разтваря във вода.


Начин на употреба: Преди и след тренировка. Сутрин. През деня като заместител на хранене.

Може би ще проявите интерес и към следните продукти

Gain Bolic 6000

Gain Bolic 6000

Започва от: 23,00 лв.

 Gain Fast

Gain Fast

Започва от: 42,00 лв.

   

КЛ. ДУМИ ЗА ПРОДУКТ

Използвайте празно място за разделяне на ключови думи. Използвайте единични кавички (') за фрази.