Добре дошли в нашия магазин !

Glutamine (Saturn) / не е в наличност

Наличност: В наличност

0,00 лв.

ДАЙТЕ ПЪРВОТО МНЕНИЕ за този продукт

Азото-балансиращата формула на SATURN SUPPLEMENTS доставя фармацевтично тестван първокачествен глутамин, в чиста форма - на прах и капсули.

Glutamine (Saturn) / не е в наличност

Детайли

Опаковка: 300 gr
Производител: SATURN
Категория: ГЛУТАМИН

 

Glutamine на Saturn Supplements е азото-балансираща формула

Глутаминът е най-изобилната аминокиселина в мускулните клетки, съставяща около 50% от свободните аминокиселини. Азото-балансиращата формула на SATURN SUPPLEMENTS доставя фармацевтично тестван първокачествен глутамин, в чиста форма – на прах и капсули. Известно е, че тренировките, както и психическия стрес, водят до бързо изчерпване на складирания в мускулите глутамин.

Глутаминът е аминокиселината с най-голямо съдържание в целия организъм. Той се използва в червата и имунната система, за да се поддържа оптимални способности. 60% от свободните форми аминокиселини съдържащи се в скелетните мускули е Л-Глутамин. Л-Глутаминът играе много важна роля в протеиновия метаболизъм и също така е много важен за граденето на мускулите при културистите. Като хранителна добавка помага да се запазят мускулните клетки.

Изследванията показват, че след интензивна тренировка, глутаминовите нива в организма са намалени с до 50%. Тъй като тялото се позовава на глутамина като клетъчно гориво за имунната система, научните изследвания показват, че добавките с глутамин може да сведе до минимум разграждането на мускулната тъкан и също така се подобрява протеиновия синтез. Глутаминовият ефект за обем на клетките е доказан с няколко проучвания.

Културистите практически могат да качат мускулна маса от приемането на глутамин. Тъй като културистите използват много глутамин, докато тренират, имунната система разчита основно на тази аминокиселина. Катаболизъм или мускулно разграждане (загуба) може да се получи, ако тялото използва мускулният глутамин за употреба другаде, като азотен транспорт или за поддържане на имунната система. Глутаминовата добавка е важна за изграждането на мускулите, но също така и за запазването им от разпад.

С глутаминът на SATURN SUPPLEMENTS можете да повишите дневния си прием, като добавяте по 1 мерителна лъжичка към вашия протеинов шейк или плодов сок.


Начин на употреба: Като хранителна добавка приемайте 1 или повече дози дневно, за предпочитане след тренировка, заедно с протеиновия шейк или с плодов сок.

Може би ще проявите интерес и към следните продукти

Glutabolic

Glutabolic

Цена: 72,00 лв.

Промо цена: 62,00 лв.

Glutamin

Glutamin

69,00 лв.
   

КЛ. ДУМИ ЗА ПРОДУКТ

Използвайте празно място за разделяне на ключови думи. Използвайте единични кавички (') за фрази.