Добре дошли в нашия магазин !

Glutabolic

Наличност: В наличност

Цена: 72,00 лв.

Промо цена: 62,00 лв.

ДАЙТЕ ПЪРВОТО МНЕНИЕ за този продукт

Glutabolic - 500 gr

Glutabolic

Още изгледи

Детайли

Опаковка: 500 gr
Производител: NUTRA BOLICS
Категория: ГЛУТАМИН

 

В спортно-суплементния маркет културистите и фитнес ентусиастите са тясната група от потребителите. Индустрията много рядко произвежда продукти, от които можете да усетите ефекта още от първата доза - суплементи като фет бърнъри или енергоосигуряващи, които съдържат стимуланти. Тези продукти ни оставят без шанса да направим един продукт, който да е конкурентоспособен с тези продукти, поради стимулантите.

Но скоро след много изследвания и проучвания ние намерихме нова формула за направата на така наречения „суперстар” продукт, като го оценяваме и всеки може да се възползва от облагите на продукта. Суплемент като Глутамин, който за няколко години е изградил репутацията си на „ползващ се от всеки, искащ мускулна маса” продукт.

Работещи с елитни атлети, проучванията на Нутраболикс показват, че този продукт доставя необходимите количества Глутамин на тялото, като никой друг суплемент на пазара до сега. Целта ни беше достигната, като произведохме Глутаболик – резултат, базиран на най-последните изследвания, които осигуряват максимум ефект от глутаминовия продукт.

Глутамин е аминокиселината с най-голямо съдържание в целия организъм. Той се използва в червата и имунната система, за да се поддържа оптимални способности. 60% от свободните форми аминокиселини съдържащи се в скелетните мускули е Л-Глутамин. Л-Глутамина играе много важна роля в протеиновия метаболизъм и също така е много важен за граденето на мускулите при културистите. Като хранителна добавка помага да се запазят мускулните клетки.

Изследванията показват, че след интензивна тренировка, глутаминовите нива в организма са намалени с до 50%. Тъй като тялото се позовава на глутамина като клетъчно гориво за имунната система, научните изследвания показват, че добавките с глутамин може да сведе до минимум разграждането на мускулната тъкан и също така се подобрява протеиновия синтез. Глутаминовия ефект за обем на клетките е доказан с няколко проучвания.

Културистите практически могат да качат мускулна маса от приемането на глутамин. Тъй като културистите използват много глутамин, докато тренират, имунната система разчита основно на тази аминокиселина.Катаболизъм или мускулно разграждане (загуба) може да се получи, ако тялото използва мускулният глутамин за употреба другаде, като азотен транспорт или за поддържане на имунната система. Глутаминовата добавка е важна за изграждането на мускулите, но също така и за запазването им от разпад.


Начин на употреба : Смесете 1 мерителна лъжица с вашият протеинов шейк. За оптимални резултати използвайте 2-3 пъти на ден, включително в нетренировъчни дни.

Glutabolic

Може би ще проявите интерес и към следните продукти

Glutamine Xplode Powder

Glutamine Xplode Powder

68,00 лв.
Glutamine Powder

Glutamine Powder

Цена: 90,00 лв.

Промо цена: 75,00 лв.

   

КЛ. ДУМИ ЗА ПРОДУКТ

Използвайте празно място за разделяне на ключови думи. Използвайте единични кавички (') за фрази.