Добре дошли в нашия магазин !

Glucosamine 500

Наличност: В наличност

20,00 лв.

ДАЙТЕ ПЪРВОТО МНЕНИЕ за този продукт

Biotech Glucosamine 500 - Глюкозаминът е естествен химически елемент, намиращ се в човешкото тяло. Той се намира в течността, която е около ставите.Глюкозамин сулфат се използва широко при артрит. Учените са го разучавали екстензивно за тази употреба. Най-често се използва за типа артрит, наречен остеоартрит. Това е най-често срещаната разновидност на артрит

Glucosamine 500

Още изгледи

Детайли

Опаковка: 60 капсули
Производител: BIO TECH
Категория: СТАВИ, СУХОЖИЛИЯ

 

Глюкозаминът е естествен химически елемент, намиращ се в човешкото тяло. Той се намира в течността, която е около ставите. Глюкозаминът също така се съдържа и на други места в природата. Например, глюкозамин сулфат, който се използва в хранителни добавки, често се събира в черупките от миди. Глюкозамин сулфата, използван в хранителните добавки, не винаги идва от природни източници. Той може да бъде направен в лаборатория.

Глюкозамин сулфат се използва широко при артрит. Учените са го разучавали екстензивно за тази употреба. Най-често се използва за типа артрит, наречен остеоартрит. Това е най-често срещаната разновидност на артрит.

През годините, хората са използвали глюкозамина за различни цели. Например, той е използван за глаукома и за загуба на тегло.

Глюкозаминът се среща естествено в организма. Той помага на хрущяла да стане по-силен и по-твърд. Глюкозаминовите добавки обикновено са направени от протеин, открит в черупките на скариди, раци и други. Някои изследвания показват, че глюкозаминовите добавки облекчават болката при някои хора с остеоартрит (OA) на коляното.

Артрозата, наричана още дегенеративни ставни заболявания, е най-често срещаният тип на артрит. Тя е свързана с разпределението на хрущяла в ставите и често се среща в бедрата, колената и гръбнака, отразява се и на ставите на големия пръст.Начин на употреба: 1 капсула до 3 пъти дневно с храната

Забележка: Продукта е хранителни добавка,и не е заместител на разнообразното хранене.

Може би ще проявите интерес и към следните продукти

Glucosamine Sulphate

Glucosamine Sulphate

18,00 лв.
Advanced AllFLEX

Advanced AllFLEX

49,00 лв.
Arthro Guard Liquid

Arthro Guard Liquid

45,00 лв.
 

КЛ. ДУМИ ЗА ПРОДУКТ

Използвайте празно място за разделяне на ключови думи. Използвайте единични кавички (') за фрази.