Добре дошли в нашия магазин !

Garlicin

Наличност: В наличност

40,00 лв.

Nature's Way Garlicin съдържа чесън на прах без миризма - укрепва сърдечния мускул, като засилва кръвоснабдяването и подобрява храненето му, подобрява кръвообръщението, намалява и премахва лошия Холестерол.

Garlicin

Още изгледи

Детайли

Опаковка: 90 таблетки
Производител: NATURE'S WAY
Категория: ЗДРАВНИ ПРОДУКТИ

 

Nature's Way Garlicin съдържа чесън на прах без миризма и има следните действия:

• укрепва сърдечния мускул, като засилва кръвоснабдяването и подобрява храненето му

• подобрява кръвообръщението

• намалява и премахва лошия Холестерол

Действие:
Чесънът
е уникален като билка, заради активната си съставка алицин, която не е налична в него, докато не се активира специален ензим, наречен алиназа. Това се случва само когато чесънът се смачка или намокри. Гарлицин е направен от първокачествен чесън на прах без миризма, който е специално обработен, за максимална активност на алиназата. Таблетките гарлицин са с интелигентна формула на освобождаване. Понеже стомашната киселина унищожава алиназата само за 2 секунди, те са с патентовано покритие, което осигурява над 2 часа защита на таблетката от стомашната киселина, като по този начин алиназата безопасно преминава в червата.  Попаднала там таблетката трябва бързо да се разпадне, за да може ензимът алиназа, да се активира напълно и да произведе алицин. Гарлицин е единственият доказан продукт, разпадащ се достатъчно бавно, за да освободи пълната сила на алицина.

Nature’s Way е първият производител на хранителни добавки, притежаващ модерно фармацевтично-лицензирано предприятие, отговарящо на стандарт GMP (добри производствени практики).


Дозировка и приложение: по 1 таблетка 2 пъти дневно, препоръчително с храна. За профилактика приемайте по 1 табл. дневно. За постигане на оптимални резултати приемайте продукта продължително време.

 

Съдържание в 1 таблетка:

• Чесън на прах (луковица)  310 mg (в който се съдържат 2800 mcg Алицин)

• Калций (като дикалциев фосфат) 26 mg

• Екстракт от глог 25 mg

• Лют червен пипер (плод) 15 mg

• Витамин Е (като d-алфа токоферил) 15 mg

• Рутин 12 mg

• Въглехидрати: 1g

• Други съставки: Целулоза, малтодекстрин, водоразтворима обвивка, модифицирана целулозна смола, стеаринова киселина, модифицирана целулоза, силициев двуокис.

Забележка: Natures Way Garlicin HC не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Ако приемате препарати, снижаващи Холестерола, се консултирайте с лекар. Не превишавайте препоръчителната дневна доза.

Съхранение: На хладно и сухо място, недостъпно за деца!

 

Забележка: Продукта е хранителни добавки, спортни храни и не бива да се използва като заместител на лекарство.

Може би ще проявите интерес и към следните продукти

Garlic (Чесън без мирис)

Garlic (Чесън без мирис)

28,00 лв.
     

КЛ. ДУМИ ЗА ПРОДУКТ

Използвайте празно място за разделяне на ключови думи. Използвайте единични кавички (') за фрази.