Добре дошли в нашия магазин !

Flax Oil (Now)

Наличност: В наличност

36,00 лв.

ДАЙТЕ ПЪРВОТО МНЕНИЕ за този продукт

Flax Oil - лененото масло с висока концентрация на лигнани (Flax Oil High Lignan) има многобройни благоприятни ефекти върху организма. То съдържа изключително важните за организма Омега-3 мастни киселини.

NoW Flax Oil

Още изгледи

Детайли

Опаковка: 120 softgels
Производител: NOW
Категория: ЗДРАВНИ ПРОДУКТИ

 

• Източник на Омега-3 мастни киселини
• Намаляване на холестерола
• Срещу сърдечно-съдови заболявания
• С високо съдържание на лигнани

Flax Oil - Лененото масло с висока концентрация на лигнан (Flax Oil High Lignan) е широко известно заради своите многобройни благоприятни ефекти върху организма. То съдържа изключително важните за организма омега-3 мастни киселини. Продуктът ленено масло с висока концентрация на лигнани намалява нивата на холестерола и триглицеридите в кръвта, спомага при борбата с артрита и сърдечно-съдови заболявания.

Лененото масло с висока концентрация на лигнин съдържа големи количества лигнани – растителни химикали с антиракови и антивъзпалителни свойства. Също така увеличава енергийните нива, редуцира мазнините, съкращава времето за възстановяване. Продуктът ленено масло с висока концентрация на лигнани е извънредно богат на витамини и минерали - цинк, желязо, магнезий, сяра, калций, фосфор, калий, манган, мед, кобалт, молибден, хром, никел, витамин Е и витамини от Б-комплекс. Лененото масло с висока концентрация на лигнани от NOW Foods се пресова по специална технология и се капсулова в дражета, които са херметически запечатани и така маслото се предпазва от окисляване и разлагане.

Каква е разликата между лененото масло с висока концентрация на лигнан и обикновеното масло от ленени семе (Flax Oil)?

Лененото масло с висока концентрация на лигнин осигурява на организма по-големи количества растителни химикали и лигнини, които са свързани директно с естрогена. Високата концентрация на лигнани прави продукта далеч по-потентен от обикновеното ленено масло на пазара.

Другото предимство на концентрираното ленено масло е по-високото съдържание на Омега-3 , 6 и 9 мастни киселини в състава.


Начин на употреба:
Една доза 1-3 пъти дневно.

 

Забележка: Продукта е хранителни добавка,и не е заместител на разнообразното хранене.

Може би ще проявите интерес и към следните продукти

Eyebright

Eyebright

24,00 лв.
Enzymes

Enzymes

32,00 лв.
Ocu Support

Ocu Support

57,00 лв.
 

КЛ. ДУМИ ЗА ПРОДУКТ

Използвайте празно място за разделяне на ключови думи. Използвайте единични кавички (') за фрази.