Добре дошли в нашия магазин !

TREC Nutrition

TREC Nutrition

TREC NUTRITION
Историята на TREC NUTRITION започва в Ню Йорк, САЩ, където се намира главният офис на компанията, която повече от 12 години се занимава с продажба на съставки използвани в производството на храни и добавки. Първоначално плановете включвали Полша просто като страна, която компанията да използва за продажба на продуктите в Централна и Източна Европа. Интересът и търсенето обаче далеч надхвърлили очакванията и било взето решение в Полша да се създаде фабрика, в която да се смесват доставените от САЩ съставки, което в последствие довежда и до разработването на собствена търговска линия. От 2001 г. това се превръща в най-значимата дейност на компанията. Част от продуктите на TREC NUTRITION са произведени и пакетирани в САЩ, като след това в Полша им се поставят етикети. Продуктите са главно тези, за които се изискват изключително скъпи технологии или патентовани формули.

Продължителното сътрудничество с най-големите и най-добрите американски лаборатории, договарянето на изгодни търговски условия, прецизното следене на разходите, както и намаляването на митническите и транспортните разходи, правят възможно TREC NUTRITION да предложи на Полския и Европейския пазар американски продукти с най-високо качество на ниски цени.

Напълно автоматизираният производствен процес, ниските производствени разходи и преди всичко обемът в който TREC NUTRITION закупува продукция от САЩ, прави продуктите на TREC NUTRITION да са по-добри от тези на конкурентите и в същото време до 40% по-евтини!

Днес TREC NUTRITION предлага най-широката гама от продукти, с най-доброто качество на най-конкурентни цени. Наши доставчиците са най-добрите лаборатории в света, препоръчвани от лидерите в спортното хранене. Тяхната работа е контролирана от различни контролни агенции и власти, включително FDA (агенцията за храни и лекарства), чиито сертификати гарантират, че продуктите на TREC NUTRITION са годни и безопасни за здравето.

Компонентите, използвани от TREC NUTRITION, са същите които ползват и други Американски компании, като Weider, EAS, Met-Rx, Prolab и Twin-Lab и др.

Всички продукти на TREC NUTRITION са проверени от независими центрове и са обявени при началното им пускане на пазара в Санитарния Инспекторат. Компанията е под постоянен контрол от санитарни и епидемиологични инспекции на всички нива. Всички съставки на продуктите са в съответствие със законите и са с доказан ефект върху здравето на човека.

 

Таблица  Списък 

на страница

Таблица  Списък 

на страница