Добре дошли в нашия магазин !

Sponser

SPONSER

Sponser Sport Food

SPONSER Sport Food е швейцарска компания производител на спортни храни, прилагаща не само международно приети системи за контрол на качеството HACCP (Hazard Analyst and Critical Control Point) System и GMP (Good Manufacturing Practices) за осигуряване на качество и безопасност на храните, но е и сертифицирана по BRC Food Safety Standard.
Този стандарт за управление на качеството гарантира безопасни продукти без съдържание на допинг. Компанията действа съгласно строгите стандарти на швейцарските здравни органи, което гарантира високото качество и чистотата на продуктите.

Продуктите на Sponser са предназначени за спортисти от световна класа, но не само за тях. Фирмата е посветила дейността си на иновативните и функционални спортни добавки със страхотен вкус и лесна усвояемост – това са основните качества на продуктите на SPONSER през последните 26 години до днес.

Основният фокус на нашата работа е насочен към подобряване на спортните постижения. За да направим това сме създали спортни напитки, гелове и висококачествени продукти за възстановяване без киселини, консерванти, овкусители и подсладители. Тестваме продуктите заедно със световно известни спортисти, като развиваме и подобряваме формулите им при този процес.

Независимо дали хората, приемащи нашите продукти са аматьори, спортуващи от време на време или професионалисти постигнали международни рекорди, Sponser Sport Food се стреми да подобри живота на хората чрез спорта. Решени сме да продължаваме тази философия и в бъдеще, като превърнем SPONSER в една от най-уважаваните и доверени компании за производство на спортни хранителни добавки в света.

Таблица  Списък 

на страница

Таблица  Списък 

на страница