Добре дошли в нашия магазин !

NUTRIMIZE

NUTRIMIZE

NUTRIMIZE

NUTRIMIZE – Хранителни добавки с швейцарско качество.

Винаги сме отъждествявали Швейцария с чистота и безупречно качество.
От години марката NUTRIMIZE е символ точно на това – високо качество, чистота, абсолютна прецизност в производството и безкомпромисен контрол на технологията и влаганите в продуктите суровини.
От своето създаване, целта на NUTRIMIZE е свързана с динамично, модерно и качествено производство на хранителни добавки, а резултатът е много признания и награди за последните шест години, повече от всяка друга компания производител на хранителни добавки в Швейцария.

NUTRIMIZE е водещ производител пионер в разработката на иновативни хранителни технологии и производител на различни съставки за храни, хранителни и спортни добавки, здравословни храни и напитки, от първостепенно значение за здравето и живота на всички. Всички продукти са съобразени с нормите в EU и Европейското законодателство.
Всички техники за производство и суровини, с които работи NUTRIMIZE, притежават необходимите сертификати: ISO9001:2009, BRC и IFS, HACCP и CGMP. Това, заедно със строгия здравен контрол, гарантира на потребителите високо и безкомпромисно качество на продуктите и поставя NUTRIMIZE сред най-значителните европейски производители на хранителни добавки за спорт и активен начин на живот.

Продуктите на NUTRIMIZE се изнасят в над 26 страни в Европа и света. Използват се най-добрите и най-чисти активни субстанции, доставени от водещи производители.

Продуктите на NUTRIMIZE са БЕЗ ЗАБРАНЕНИ СТИМУЛАНТИ! Швейцарската фирма гарантира чистотата на продуктите и че в тях няма съставки с характер на допинг и постоянно следи промените в международната допинг листа. На базата на това фирмата притежава антидопинг сертификат, покриващ всички продукти на NUTRIMIZE.

NUTRIMIZE.BG – Ние сме официалният вносител и дистрибутор на продуктите на швейцарската фирма NUTRIMIZE за хранителни добавки и спортни храни

Таблица  Списък 

на страница
Страница:
 1. 1
 2. 2
 1. NUTRIMIZE AAKG Mega Pump

  AAKG Mega Pump (Nutrimize)

  48,00 лв.

  NUTRIMIZE AAKG Mega Pump - 100% PURE Nitric Oxide Booster. Повишава обема на клетките и нивата на азотен окис N.O. Ускорява кръвоснабдяването на органите и тъканите. Алфа кетоглутаратната форма на аргининовата молекула е много по-добра от останалите форми, понеже преминава непроменена в кръвта и се усвоява почти 100%! Увеличава обема на мускула, силата и издръжливостта, подобрява паметта.

  Вижте повече
 2. NUTRIMIZE Acetyl CarniFuel

  Acetyl CarniFuel

  48,00 лв.

  NUTRIMIZE Acetyl CarniFuel - Изключително качествен швейцарски Acetyl L-Carnitine, прецизна формула за бързо изгаряне на мазнините. Незаменим помощник при редукция на теглото, подобрява паметта и намалява умората, поддържа тонуса на тялото и активира сърдечната дейност. Освен за трениращи, е подходящ за хора на нисковъглехидратна диета, които изпитват недостиг на енергия и сила.

  Вижте повече
 3. NUTRIMIZE Amino MegaBuilder 12000

  Amino MegaBuilder 12000

  Започва от: 30,00 лв.

  NUTRIMIZE Amino MegaBuilder 12 000 - фармацевтично чисти аминокиселини в свободна форма в идеалното съотношениеза насърчаване на анаболна активност. Създаден за увеличаване на мускулната маса и сила. Отличен продукт за повишаванена синтеза на протеини и запазване на положителен азотен баланс, което води до растеж и развитие на мускулната тъкан. Съдържа пълния спектър от незаменими и заменими аминокиселини в оптимално съотношение.

  Вижте повече
 4. NUTRIMIZE Anabol HGH

  Anabol HGH

  45,00 лв.

  NUTRIMIZE Anabol HGH - За да извлечете всички потенциални анаболни предимствата на хормона на растежа, вземете мощния Anabol HGH от NUTRIMIZE Switzerland. Увеличете собственото производство на растежен хормон, необходим на всеки атлет. Освобождава мазнините за енергия. Доставя аминокиселини в мускулните клетки за засилен синтез на протеини, намалява разграждането на протеина (анти-катаболизъм). Подобрява производството на мощния анаболен хормон IGF.

  Вижте повече
 5. NUTRIMIZE BCAA Amino Blast

  BCAA Amino Blast

  54,00 лв.

  NUTRIMIZE BCAA Amino Blast - аминокиселини с разклонена верига: L-левцин, L-изолевцин, L-валин
  • Увеличаване на метаболизма и синтеза на протеини.
  • Предотвратяват загубата на мускулна маса.
  • Ускоряват изгарянето на мазнините.
  • Идеалната добавка за тези, които искат да получат мускулна маса, енергия и сила.

  Вижте повече
 6. NUTRIMIZE Total ThermoBurn

  CarniBurn 1500

  45,00 лв.

  NUTRIMIZE Total ThermoBurn е швейцарски продукт от последно поколение, който обединява в състава си най-ефикасните съставки, използвани някога в продукти за изгаряне на мазнини, гарантиращи силен и дълготраен термогенен ефект, подтиска апетита за въглехидрати. Изключително подходящ за жени, желаещи максимален ефект в ключовите зони на бедрата, ханша и коремната зона.

  Вижте повече
 7. NUTRIMIZE CarniBurn 1500

  CarniBurn 1500

  27,00 лв.

  NUTRIMIZE CarniBurn 1500 - мощен и ефективен продукт за намаляване и контрол на теглото.
  • Гори мазнините, дори ако не се спортува активно
  Л-карнитин + Хром Пиколинат + Витамин B5
  • Регулира успешно нивата на кръвната захар
  • Повече енергия, по-бързо възстановяване

  Вижте повече
 8. NUTRIMIZE CEE Super Pump

  CEE Super Pump (Nutrimize)

  25,00 лв.

  NUTRIMIZE CEE Super Pump - Creatine Ethyl Ester (CEE) е революционен продукт, предназначен да се абсорбира директно в мускулната клетка, предотвратявайки по този начин някои странични ефекти от креатин монохидрат, като нежелана хидратация на клетката. Уникалната молекулна структура на Креатин Етил Естер води до голям и чист мускулен растеж и висока плътност на мускулната тъкан. Не е необходима зареждаща фаза.

  Вижте повече
 9. NUTRIMIZE CGT Fusion Matrix

  CGT Fusion Matrix

  52,00 лв.

  NUTRIMIZE CGT Fusion Matrix - доказана швейцарска формула, отличен избор за спортисти, които обичат да използват комбинирани добавки, съдържащи всички ефективни и популярни компоненти за получаване на чиста мускулна маса и перфектно възстановяване. Увеличава клетъчния обем, има доказан антикатаболен ефект. Увеличава енергията, обема и концентрацията на тренировката. Съдържа Креатин, Глутамин и Таурин.

  Вижте повече
 10. NUTRIMIZE Creatine AlkaForm

  Creatine AlkaForm

  48,00 лв.

  NUTRIMIZE Creatine AlkaForm е креатина на бъдещето. Това е алкализирана (стабилизирана) форма, буферирана с алкали с Ph > 12. Той преминава през киселините в стомаха непроменен и не се превръща в креатинин. Стабилизиран по този начин, той влиза бързо в кръвообращението, откъдето почти 100% се абсорбира директно в мускулната тъкан. Подходящ и за жени, тъй като не предизвиква задържане на вода, което е равно на по-малко целулит. Без зареждаща фаза. Вижте повече
 11. NUTRIMIZE Creatine MonoHydrate

  Creatine MonoHydrate (Nutrimize)

  Започва от: 30,00 лв.

  NUTRIMIZE Creatine MonoHydrate - 100% фармацевтично чист Креатин монохидрат. Подобрява производителността на мускулите по време на дейности с висок интензитет като тренировките с тежести, бягане и всяка друга аеробна или анаеробна дейност. NUTRIMIZE използва само най-високoкачествен и чист микронизиран креатин, обработен до 200 микрона по швейцарска технология.

  Вижте повече
 12. NUTRIMIZE Creatine MultiMatrix

  Creatine MultiMatrix (Nutrimize)

  48,00 лв.

  NUTRIMIZE Creatine MultiMatrix - революционна матрица от 3 компонента в оптималното съотношение: Креатин Етил Естер, ТриКреатин Малат, Креатин Монохидрат. Усвоява се директно в мускулната тъкан, избягват се задържането на вода и други нежелани реакции. Ефектът е забележим още след първите приеми. Осигурява голямо покачване на чистата мускулна маса и висока плътност на мускула. Без зареждаща фаза. Вижте повече
 13. NUTRIMIZE Creatine Pump Fuel

  Creatine Pump Fuel

  58,00 лв.

  NUTRIMIZE Creatine Pump Fuel - Иновативна система за зареждане на организма с енергия и увеличаване на мускулната маса. Включени са всички форми на креатин. Това осигурява минимални загуби при усвояването в храносмилателния тракт. Наличието на Бета аланин осезаемо подобрява тренировъчния процес. Включени са бързи, средни и бавни въглехидрати за по-скоростно и пълно усвояване на креатиновата матрица. Вижте повече
 14. NUTRIMIZE DHEA

  DHEA (Nutrimize)

  40,00 лв.

  NUTRIMIZE DHEA - Произведен с изключителна чистота на активната съставка и с гарантиран ефект. Намалява и забавя появата на симптомите на стареенето и умората. Повишава собственото производство на тестостерон от тялото. Повишава либидото, намалява мазнините в тялото, без тежки нисковъглехидратни диети, повишава значително физическата издръжливост. Има положителен ефект върху здравината и растежа на мускулите, подобрява възможността за справяне със стресови стуации.

  Вижте повече
 15. NUTRIMIZE Diamond IsoWhey

  Diamond IsoWhey

  Започва от: 74,00 лв.

  NUTRIMIZE Diamond IsoWhey - уникална комбинация от най-висококачествените протеини - хидролизиран изолат и концентрат, произведени по прецизна швейцарска технология, при ниска температура, с кръстосана микро/нано филтрация. Има отлична усвояемост, максимална бионаличност и превъзходен вкус. Добавени са пробиотици за подобряване на храносмилателната система и ензими за по-добро усвояване.

  Вижте повече
 16. NUTRIMIZE Hyaluronic FlexJoint

  Hyaluronic FlexJoint

  45,00 лв.

  Chondroitine, Glucosamine, MSM & Hyaluronic Acid - 4 in 1 ! NUTRIMIZE Hyaluronic FlexJoint - Глюкозамин сулфат, MSM, Хондроитин и Хиалуронова киселина (ензимно декомпозирана до най-ниското молекулно тегло - под 5000 далтона) помaгат за поддържане на структурната цялост на ставите, съединителната тъкан и кръвоносните съдове. Обогатената с Хиалуронова киселина формула Ви гарантира не само здрави стави, но и подмладяващ и стягащ ефект за кожата. Добавени са Калций и Магнезий

  Вижте повече
 17. NUTRIMIZE L-Glutamine

  L-Glutamine (Nutrimize)

  Започва от: 40,00 лв.

  NUTRIMIZE L-Glutamine - 100% фармацевтично чист L-глутамин, микронизиран до най-висока степен за бърза абсорбация. Глутаминът е най-разпространената аминокиселина, присъстваща в скелетните мускули. Поддържа мускулната тъкан чрез ограничаване разграждането на протеин посредством задържане на азота и синтеза на гликоген. Зарежда с гориво и помага за детоксикацията на мозъка.

  Вижте повече
 18. NUTRIMIZE N.O. Dynamite

  N.O. Dynamite

  72,00 лв.

  NUTRIMIZE N.O. Dynamite е прецизен Hi-Tech продукт за чудовищно напомпване, максимална сила, енергия и концентрация с перфектно балансирани 4 матрици: креатинова, аргининова, напомпваща, възстановяваща. Съдържа всички необходими съставки, перфектно балансирани за продължителна силова и взривнатренировка и забележителен мускулен растеж. Време е за N.O. DYNAMITE!

  Вижте повече
 19. NUTRIMIZE OctaCosanol

  OctaCosanol

  45,00 лв.

  NUTRIMIZE OctaCosanol - подобрява спортните постижения чрез увеличаване на транспорта на кислород по време на тренировка. Подобрява използването на кислородa, укрепва сърдечния мускул, намалява нивата на LDL холестерола и повишава нивата на HDL холестерола, като по този начин подобрява сърдечната функция и намалява кръвното налягане. Високото съдържание на антиоксиданта витамин Е увеличава издръжливостта по време на тренировка.

  Вижте повече
 20. NUTRIMIZE Superior BCAA Complex

  Superior BCAA Complex

  32,00 лв.

  NUTRIMIZE Superior BCAA Complex - аминокиселини с разклонена верига: L-левцин, L-изолевцин и L-валин
  • оптимално съотношение и количество
  • ефективен антикатаболен продукт
  • в свободна форма за бързо усвояване, само 15 мин. след приема
  • предотвратява загубата на мускулна тъкан след тренировка
  • обогатен с витамин С и витамин В6

  Вижте повече
 21. NUTRIMIZE Superior Mass PRO

  Superior Mass PRO

  Започва от: 55,00 лв.

  NUTRIMIZE Superior Mass PRO е прецизна швейцарска формула, осигуряващa идеалното съотношение на заменими и незаменими аминокиселини със сложни и прости въглехидрати. Гарантирано максимално азотно задържане, клетъчно възстановяване и протеинов синтез. Идеален за силови атлети, културисти, както и за всеки, който иска да добави допълнително протеини и калории към диетата си.

  Вижте повече
 22. NUTRIMIZE Supreme HydroWhey

  Supreme HydroWhey

  Започва от: 69,00 лв.

  NUTRIMIZE Supreme HydroWhey - ТОП продукт в областта на суроватъчните протеини, произведен по специална технология от 100% суроватъчен хидролизиран протеин концентрат. Идеален за възстановяване след интензивна тренировка - дава ви всички заменими и незаменими аминокиселини, бърз поток на аминокиселините в мускулната тъкан и максимална скорост на протеиновия синтез. Ниско съдържание на лактоза, мазнини и въглехидрати.

  Вижте повече
 23. NUTRIMIZE Taurine

  Taurine (Nutrimize)

  28,00 лв.

  NUTRIMIZE TAURINE - 100% фармацевтично чист таурин, микронизиран до най-висока степен за отлична абсорбация. Силно изразен антикатаболен ефект, помага на мускулните клетки да увеличат обема си, повишава синтеза на протеини. Тауринът участва в различни метаболитни процеси като невротрансмитер, невромодулатор, регулатор на усвояването на глюкоза. Подпомага изгарянето на мазнините.

  Вижте повече
 24. NUTRIMIZE TELOmax

  TELOmax

  120,00 лв.

  NUTRIMIZE TELOmax - вълшебен продукт за вечна младост. Възстановяване на ТЕЛОМЕРИТЕ чрез активиране на ензима ТЕЛОМЕРАЗА. Научно е доказано, че стареенето е свързано със скъсяване на ТЕЛОМЕРИТЕ в тялото, а това е основен индикатор за биологична старост. Теломерите са „капачетата” на ДНК. Разрушаването на тези капачета с времето, от болест или стрес, е пряко свързано със старостта. За да изглеждате видимо млад, тонизиран и здрав - вземете TELOmax.

  Вижте повече
 25. NUTRIMIZE Tribulus TestoMax 1500

  Tribulus TestoMax 1500

  49,00 лв.

  NUTRIMIZE Tribulus TestoMax 1500 - Екстракт от български Трибулус Терестрис, извлечен по най-модерната швейцарска технология. Съдържа стандартизирани сапонини от фуростанолов тип, с висок процент на протодиосцина. Натурален продукт без отрицателни странични действия. Увеличава собственото производство на тестостерон, повишава физическата издръжливост и мускулния растеж. Мощно стимулира либидото.

  Вижте повече

Таблица  Списък 

на страница
Страница:
 1. 1
 2. 2